A nő lemondana a szexről egy jó testért

A nő lemondana a szexről egy jó testért! Csak akkor mi a faszt kezd vele. Mondjuk a pasikat hülyíteni akkor is lehet, ha nincs szex. Egy felmérésből kiderült, egy hónap szex nélkül bőven megérné, ha cserébe tökéletes lehetne a testük bikiniben.
A nők 68%-a minden gond nélkül lemondana egy hónapig a szexről, ha cserébe tökéletes lehetne a testük bikiniben – írja a Huffington Post. Állítólag ez nem csoda, hiszen 82%-uk érzi azt, hogy iszonyú nyomás van rajtuk a bikiniszezonban.
A felmérésből az is kiderült, akkora para a bikini, hogy a Facebookon általában ilyenkor megkérik a barátaikat, ne tageljék be őket a képeken, vagy ha már megtették, vegyék le róluk a címkét vagy magát a fotót is távolítsák el. Mint kiderült, a brit nők 50% a hasát utálja, 29%-uk pedig a combjától van kiborulva. Szóval: Szex vagy egy tuti szexistennő teste? A nők az utóbbit választanák!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő vásárlás szexshopban, vagy rendelés szexüzlet webshopból

A potencianövelőt SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHAT itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Potencianövelőt RENDELHET a szexshop potencianövelő [...]

A kétvégű műfaszt szeretik a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilvia

Dupla, kétvégű dildót szeretnek a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilivia magyar pornósztárok. A [...]

Vibri kell minden nőnek, hogy egy se legyen kielégületlen

A vibrátornak vibri a beceneve. Rengeteg formájú, méretű és anyagú vibrátort lehet kapni, ami nagyon [...]

Így lehet jól maszturbálni nőnek

Mielőtt elkezdené a női önkielégítést , olyan kellemes légkört kell teremtenie, amely lehetővé teszi, hogy [...]