Hajdú Péter keményen osztotta a Szépségkirálynő indulóit

Az illusztris zsűribe olyan nevek kerültek, mint Rubint Réka, Szabó Dóra, a tavalyi Miss Earth, Zsidró Tamás, László Zsolt plasztikai sebész, Kasza Tibor és Hajdú Péter, de persze mind közül az utóbbi kettő volt a legkeményebb, válogatott beszólásokkal osztották a versenyzőket, hogy aztán kiválasszák, kik azok, akik közül a felkészítő tábor után kikerül a 2012-es Miss World, Miss Earth és Miss Universe. Hungary, persze.
– Jártál arab országban? – Az előző évi dubajozás balhé, na meg a frissiben előkapott tavalyi döntőst, Bertók Mariannt ért hasonló vádak után Hajdúék erősen szűrtek. Vízumot idén sem kérhettek be… A teljes cikk itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legjobb szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig megvehetők, rendelhetők

Szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig a Szexplázában megvehetők. Valósághű legjobb szexbabák a SZEXPLÁZA [...]

Szexpatika, szex gyógyszertár erotikus drogéria

A szexuális problémák a modern világban sok férfit és nőt érintenek, hiszen a rohanó és [...]

Barátnőm szexshop bevásárlása

Kiteszem a lábam pár napra, és amikor hazajövök az én drága kishúgom egy nagy halom [...]

A celebek is használnak vibrátort, ha szükségük van rá

Kiakadt a ValóVilág plázacicája VV Dya, hogy szexshopban kapták lencsevégre. Nemrégiben került napvilágra az a fotó, amelyet [...]