Patkó Csenge is szilikonnal domborít

Kés alá feküdt a 24 éves Patkó Csenge. Az ÖsszeEsküvők nyertes párosának hölgy tagja önszántából tette ezt, hogy ma már néhány mérettel nagyobb mellel ébredhessen fel. Évek óta zavart, hogy pici a mellem. Nehezen találtam megfelelő melltartót, mindig igyekeztem olyan ruhákat hordani, amelyek alatt nem látszik a cicim – mesélt a Blikknek Patkó Csenge, Kiki lánya. A TV2 Összeesküvők című valóságshow-jában megismert férje, Baranyi Peti (25) azonnal szerelme döntése mellé állt. Nekem Csenge a legszebb a világon, így is tetszik, és persze az új melleivel is tetszik majd, de az ő boldogsága mindennél fontosabb. Látom, őt mennyire zavarja, így természetes volt, hogy támogatom! Bent alszom vele a kórházban, én ápolom majd – mondta Peti a plasztikai műtét előtt. Csenge eleinte kicsit aggódott a szülei véleménye miatt, de utólag kiderült, feleslegesen tette azt. Azt hittem, anyuék leteremtenek majd, de furcsa módon támogattak a döntésben. Tizennyolc éves korom óta látják, mennyit szenvedek, így ők is beleegyeztek. Nagyon féltem a műtéttől és az utána következő néhány héttől, de remélem, az eredmény kárpótol majd. Számomra a mell teljes mértékben hozzátartozik a nőiességhez, az orvosommal, dr. Tizedes Györggyel pedig megbeszéltük, maradunk a természetes méreteknél, így a testalkatomhoz illő implantátumot kaptam – tette hozzá Csenge.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildó műpénisz választék ami szexshopban kapható

A szomorúság legjobb gyógymódja a szex, és ezzel nem lehet vitatkozni. Ezért, ha úgy dönt, [...]

Szexuális termékek ajánlója a legjobb szexhoptól, az INTIM CENTER minden nap nyitva!

A N°1 szexshop Budapest belvárosában, minden nap nyitva tart ✓ Nőket, férfiakat és párokat szeretettel [...]

Szexjátékokkal a popsi izgatása fenomenális élmény

Az anális játékok használata. A szexuális játékokat széles körben mutatják be. Mit kell keresni a [...]

A szexkellékekkel is élvezkedik Zsichla Erika

Sokan nem mernek kipróbálni szexuális kellékeket. Akik igen, azok sem nagyon vallják be. Miért? Vajon [...]