Masszázs, ahol a pinát kényeztetik

A jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lesz.

A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása. Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően dörzsöljön olajat vagy sikosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán… A teljes cikket itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő a segítség merevedési zavar, vagy átmeneti potencia problémák esetén

Merevedési zavar és potencia problémák – A merevedési zavar az egyik legrosszabb dolog, ami egy [...]

Szexshop kellékek, érdemes benézni egy szexshopba, mindig van újdonság

Szexshop intim üzlet, szexbolt egy online áruház is, amely felnőtt termékek széles választékát kínálja, az [...]

Valentin napi ajándéknak szexet kérek meg egy vibrátort

Valentin napi ajándéknak szexet kér a lány, meg egy vibrátort. A vibrátor vásárlás megoldásában tudunk [...]

A kétvégű műfaszt szeretik a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilvia

Dupla, kétvégű dildót szeretnek a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilivia magyar pornósztárok. A [...]