Medveczky Ilona már a fasznak se kell – főleg hogy pisát iszik

Nem rég olyan hírek láttak napvilágot egy magazinban, miszerint Medveczky Ilona szexre vágyik. A művésznő azonban helyesbített, neki nem csupán szex, hanem egy igazi társ kell. Ám sajnos jelentkező egyelőre nem akad. Ilona szerint azért, mert a férfiak félnek, hogy anyagilag megterhelő lenne számukra a dívával való párkapcsolat, illetve, hogy sokat vár el tőlük az ágyban.

Főleg amióta olyan képek jelentek meg róla, amiken egy méretes sárgarépát szorongat… Valaki húgyot akar gyűjteni a művésznőnek, mert azt iszik és keni magát. Meglepő titokra derült fény: a táncosnő minden áldott nap alkalmazza a szokatlan módszert, a vizeletterápiát. Bármilyen meglepő, a pisiben olyan tápanyagok vannak, amire a szervezetnek elengedhetetlen szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon. Így tartalmaz sót, magnéziumot, kalciumot, káliumot, c-vitamint, valamint többfajta b-vitamint. Ezért bizonyos kultúrákban, elsősorban Kínában, Indiában, Délkelet-Ázsiában elterjedt a vizelet ivása.
Medveczky Ilona is hallott a vizelet jótékony hatásáról, sőt mindennap alkalmazza is! A művésznő még a nagymamájától tanulta az emberi vizelet hasznosításának módszerét. Ugyanis a nagymama azt tanította a táncosnőnek, hogy akárhányszor kisebesedik, vagy kidörzsölődik a bőre, akkor saját vizeletével kenje be. Ilona szerint ez valóban hatásos módszer, hiszen szinte másnapra begyógyulnak a sebek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb potencianövelők megbízható helyről, üzlet és webshop rendelés

A legjobb potencianövelő melyik vajon? Ezt senki nem tudja megmondani, mi sem. Azt tudjuk csak, [...]

Játékos szex eszközök az Intim Center szexshop választékából

Játékos szex eszközök az Intim Center sexshop választékából: A játékot a felnőttek is nagyon szeretik, [...]

Potencianövelővel dugta a csajokat a kanos sztár

Az aktuális kan, Tiger Woods élete minden téren összeomlott, szexbotránya után elhagyta a neje, és [...]

Intim Center szexshop Budapest, nyitva minden nap

Először egy szexboltban? Előbb vagy utóbb, de minden pár előtt, függetlenül attól, hogy férj és [...]