Kiengedték Répás Lajos szépségkirályt

Fél év előzetes után házi őrizetbe került Répás Lajos, a Miss Hungary szervezője, akit a hatóságok gyanúja szerint lányokat, köztük kiskorúakat is szexmunkára közvetített. Máris nagy tervei vannak. A képen Gregori Dóra fejére tesz koronát.

Nem tartották indokoltnak a további előzetes letartóztatását, így házi őrizetbe került R. Lajos – értesült a Bors. A férfit, aki a Miss Hungary verseny mellett több más szépségversenyt is rendezett évről évre, február 14-én vette őrizetbe a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) kerítés gyanúja miatt. A nyomozás során olyan adatok kerültek a hatóságok birtokába, amelyek alapján a férfi kiskorúakat is közvetített szexmunkára. A gyanú szerint a lányok bevételeinek húsz százalékát kérte el, sőt, több lánytól is „szexet kért” és kapott a jól fizető állásokért cserébe… A teljes cikket itt olvashatod el.
Kapcsolódó hírek a témában: Palácsik Tímeát kihallgatták Dubaj ügyben – Szereposztó dívány, ez a természetes, szépségverseny lányok – Miss World Hungary lányok, több ezer kép és videók – Répás Lajos lánya elmondta, apja neki is szerzett hostess munkát Dubajban – Hat faszcibáló kurva dobta fel Lajost – A ribancokban nincs betyárbecsület cikk és videó.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildóval és vibrátorral szexel Bíró Anna és Antal Annamária

Vibrátorokkal szexel a Szexpláza pornófim forgatáson Bíró Anna és Antal Annamária. Egy kétvégű dildó, és csiklóizgató [...]

Így lehet jól maszturbálni nőnek

Mielőtt elkezdené a női önkielégítést , olyan kellemes légkört kell teremtenie, amely lehetővé teszi, hogy [...]

Ezek a lányok az Intim Center szexshop vibrátoraival és szexkütyüjeivel élvezkedtek

A Szexpláza pornófilmekben látható szexkütyüket, vagy a producer, vagy rendező vette meg az Intim Center [...]

Felcsatolható élethű péniszek az Intim Centerből

Felcsatolható élethű pénisz 20 cm-es, leszbikus női kapcsolathoz, vagy férfi és nő kapcsolatban szerepjátékokhoz. A [...]