Demcsák Zsuzsát ütötte verte a férje

Rendőrségi információink elképesztő képet festettek le a kifelé vidám, mosolygós család életéről. A feljelentések szerint férje több ízben bántalmazta Zsuzsát. Egyik alkalommal Zsuzsa barátnője is a házukban tartózkodott. Őt tanúként a hatóság is kihallgatta, igaz, ő magát a bántalmazást nem látta, csupán annak nyomait Demcsák Zsuzsa arcán. Egy másik alkalommal az ütés nyomait a Mokka adásának indulása előtt csak a sminkeseknek hála, hogy sikerült eltüntetni az arcáról. A tettlegességről természetesen látlelet is készült, amelyet csatoltak a rendőrségi feljelentéshez.

Végső elkeseredésében Demcsák Zsuzsa a bírósághoz fordult, és távoltartást kért férje ellen. A bíróság a fentiek ellenére nem rendelte el a korlátozó végzést. A műsorvezetőnő vallomásában elmondta, hogy férje keze gyakran eljárt. Az idővel lenyugodott férjnek számtalanszor hitt Zsuzsa, de végül maga is belátta: barátainak és szerettei­nek igazuk volt, amikor azt tanácsolták, meneküljön ebből a házasságból. A bővebb cikk itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A lány szexshopban – szextörténet

A lány már ötödszörre sétált el a bolt előtt, ami nagy, piros betűkkel hirdette magát, [...]

Potencia nélkül nem egészséges a férfi

Az orvostudomány már régóta tudja, hogy a tesztoszteron termelés jelentős lassulása figyelhető meg a szervezetben [...]

Pénisz kényeztetés péniszgyűrűk, péniszpumpák, műpuncik

A pénisz tartozékokat úgy tervezték, hogy változatosságot adjanak a férfinak, és sokszor mindkét partner által [...]

Dildók és vibrátor Szabadkai Éva szex castingján

A vibrátorok és dildók megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. [...]