Kötözd meg a ribancokat, és büntesd meg őket!

Kendő, sál, bilincs, kötél, vagy bármi, ami alkalmas kötözésre, szexista eszközök. Ezek a mindennapi tárgyak rendkívül megdobják az emberek szexuális életét, és alkalmasak a másodrendű lények a nők megalázásra, pszichés és fizikai kínzására.  A lényege, hogy a hülye picsa kiszolgáltatottá válik ez teszi olyan izgalmassá a dolgot. A kötözős szex pont attól jó, hogy az irányítás a te kezedben van. Az, hogy átadod magad teljesen az élvezetnek, és azt csinálsz a nővel amit akarsz, ez  felejthetetlen élménnyel gazdagít.

Higyjétek el, tényleg eszméletlenül izgató dolog, viszont nem árt előtte tisztázni a szabályokat. Mert ha a csaj túlságosan begerjedsz , akkor elég csúnya vége is lehet a történetnek. Vannak finomabb fokozatai, amikor például az ágyhoz, ajtóhoz, vagy valamilyen csőhöz kötöd a bátor jelentkezőt. A vízszintes megoldás talán túl egyszerű, mert, ha a csuklók és a bokák le vannak kötve, kevesebb ingerlési variáció lehetséges. Viszont az álló kötözésnél már sokkal szabadabbak lehetünk.
A durvább eseteknél előkerülhet a korbács, bőrcsuklya, szájperec, stb. És itt a fájdalomról szólhat a dolog. De ha nem igazán vágysz arra, hogy fájdalommal párosulva alázd a nőt akkor inkább egy harmadik személyt vegyetek be a játékba. Képzeld csak el, hogy  nő ki van kötözve az ágyhoz, és egy másik nő  munkálkodik rajtad és rajta. Tanítsd meg a ribancokat a magyarok istenére, hogy vannak igazi férfiak akik szétbasszák, megalázzák őket. Ha kiélted a vágyadat, a spermádat is megalázó módon etesd, itasd, nyelesd vele, vagy kend szét a fején, és hugyozd le. Amikor már sírve könyörög, mondasd el vele, hogy milyen ócska kurva, és csak azután engedd el!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Puha pöccsel még ne legénykedj, csak ha már tartósan kemény vagy

A pasik szexuális működése potenciazavar miatt sokszor visszaesik, zavarok lépnek fel. A tesztoszteronszint csökkenése miatt [...]

Vibrátor szex leszbikus lányokkal, pasivadító erotika

Csinos leszbikus lányokkal vibrátor szex. Csiklóizgató vibrátor és rúd vibrátor együttes használata a legjobb. Különbségek [...]

A legjobb potencianövelők megbízható helyről, üzlet és webshop rendelés

A legjobb potencianövelő melyik vajon? Ezt senki nem tudja megmondani, mi sem. Azt tudjuk csak, [...]

Vibrátor kisokos, jól válassz és így használd

A legjobb erotikus termékek online áruháza lehetőséget ad arra, hogy online vásároljon bármilyen szexuális játékkal, [...]