Majdnem szűz puncim kalandja

Elő csomagoltam barátom méretes péniszét, tenyerembe zártam, és lágyan cirógatni kezdtem. Másik kezemmel saját szoknyámat gyűrtem föl, és térdemig letoltam a bugyimat. Majdnem szűz pinám előbukkant, nem hiába vagyok Lolita. Barátom, aki sokkal szégyenlősebb nálam, égő arccal sütötte le a szemét a könyvére, míg én egyre hevesebben kényeztettem a péniszét. Közben saját kezem is becsúszott a combjaim közé, és izgatni kezdtem a csiklómat. Láttam, a velünk szemben ülő fiú sem bírja már tovább, lehúzza a sliccét, és előveszi a farkát. Hatalmas farka volt, nagyobb a barátoménál is, és ez teljesen izgalomba hozott. Jobb kezem fel-le járt a meredő, pulzáló szerszámon, éreztem, ahogy ujjaim síkossá válnak az előnedvektől. Bal kezem pedig a puncimra tapadt, mutatóujjam tocsogó vaginámba mélyedt. Közben a fiú velem szemben – akit a barátom észre sem vett – verni kezdte a saját farkát, miközben szemét lábaimra tapasztotta. Ekkor csintalanul feljebb húztam… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Üzemzavar a hálószobában, mit tehet a doki és te, ha nem áll fel?

A potenciával kapcsolatos problémákról beszélve általában merevedési zavarra gondolnak – olyan állapotra, amelyben az erekció [...]

A prosztatamasszázs és prosztatamasszírozó használata

Van a férfiak testében egy pont, amelyről ugyan nem beszélnek szívesen, de a legnagyobb élvezetet [...]

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés! Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, [...]

A legjobb potencianövelők megbízható helyről, üzlet és webshop rendelés

A legjobb potencianövelő melyik vajon? Ezt senki nem tudja megmondani, mi sem. Azt tudjuk csak, [...]