Nádai Anikó megmutatja amit egy celebnek csak lehet totál meztelenül

– Szerintem Anikó címlapképes lány, el tudom képzelni bármelyik férfima­gazin borítóján. Láthatóan szereti is a modellkedést, jól működik a kamera előtt. Jó párszor találkoztunk már, és minden alkalommal bebizonyította, hogy tökéletesen lehet vele együtt dolgozni- mondja Nánási.

Egyszerűen szuper – áradozott Nánási Pál, miután monokinis és bikinis fotókat készített a mostanság az Éjjel-nappal Budapestben látható Nádai Anikóról. Nádai Anikó, vagyis VV Anikó magyar valóságshow-szereplő. 2009-ben jelentkezett a Királynő című műsorba.

2010-ben részt vett a Való Világ 4 valóságshowban, majd műsorvezetőként debütált a Cool TV-n.Jelenleg az Éjjel-nappal Budapestben játszik szerepet Anikóként.

Az élete értelmének is tartja az állatokat,legfőképpen a lovakat ; nem is csoda, hiszen 9 éve aktívan lovagol. Van egy macskája is.

Ez számos problémát szült hiszen hiszen a társasház megtiltotta, hogy hörcsögnél nagyobb állat éljen a lakásban.
Szeret színészkedni,akár hobbi szinten is. A céljai között kapott szerepet főiskola befejezése és egy nyelvvizsga beszerzése is. Istenes Bencével a Való Világ során ismerkedtek meg, és kapcsolatukat sokáig nem merték nyilvánosságra hozni, boldog szerelemben éltek.

Nádai Anikó élete és pályafutása
Mohácson született, majd Baján és Kecelen is élt. Szülei másfél-kétéves korában elváltak, édesanyja nevelte fel. Hatodik osztályos korától bentlakásos iskolába járt. Kiskőrösön érettségizett, majd a bajai tanítóképző főiskola magyar szakára járt. Nagy nélkülözésben éltek, ezért jelentkezett kitörési lehetőségként a Való Világba. A műsor ismertté és népszerűvé tette, ezt követően több műsorvezetői feladatot is kapott az RTL Klubtól.

Első képernyős szereplés: A Királynő
Először 2008-ban jelentkezett a Királynő című műsorba,[2] de nem jutott a döntőbe. 2009-ben a Miss Earth Hungary résztvevőjeként A Királynő 2009 címen futó showműsorban tűnt fel először az RTL Klub képernyőjén.

Ismertség, népszerűség: Való Világ
A Való Világ 4. évadában 2010-ben VV Anikó néven tűnt fel. A játék során végig párbaj nélkül menetelt, majd az utolsó párbajon, 2011 májusában, 154 nap után minimális különbséggel maradt alul, így a 4. helyen végzett. 2011-ben a Való Világ 5 háttérműsorának, a BeleValóVilágnak volt a műsorvezetője. Ugyanebben az évben a Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres című valóságshow AlekosznakValó címmel futó háttérműsorának műsorvezetője.

Éjjel-nappal Budapest és család
2013–2015 között az Éjjel-nappal Budapest című televíziós műsorban szerepelt. Itteni munkája közben 2013-ban ismerkedett meg a televíziós producer Kovács Dániellel, akitől 2015. augusztusában született gyermekük, Patrik. Terhessége miatt kilépett az Éjjel-nappal Budapest produkcióból és a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban kapott munkát.

Műsorvezetések
2016-ban az RTL Klub Farm című műsorának műsorvezetője lett. Ugyanebben az évben a Való Világ 8. évadának műsorvezetője volt.
2017 elején szakított párjával. „Az RTL Klub továbbra is foglalkoztatni kívánja, határozott és pontos terveik vannak vele már a közeljövőben” – nyilatkozta 2017. márciusban Herman Péter az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója.
2018-ban a Való Világ 9 Powered by Big Brother műsorvezetője volt Puskás Petivel. 2020 júliusában bejelentették, hogy ők vezetik a Való Világ 10 műsorát is.
2019-ben és 2020-ban is megbízták a Házasodna a gazda című reality műsorvezetésével.
2020 márciusától az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik műsorvezetője lett.

Saját műsor: Anikó show
2017. július 3-tól az RTL Gold csatornán indult saját talkshow műsora az Anikó #show, amely heti öt alkalommal került képernyőre.
2017-ben a Huawei egyik magyarországi márkanagykövete lett.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb potencianövelők itt, rendelés és budapesti bolt

Szétesett a szexuális életed potencia probléma miatt? Csalódott vagy a csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalmad elhagyott, [...]

Erotikus ajándékot Valentinra és alkalmakra rendelj vagy INTIM CENTER üzletünkben vásárolj

Ajándéknak a rutinosabbak inkább a romantikus randira, mozira vagy vacsorára voksolnak, és persze ott van [...]

Potencia gondjaid vannak? Jó tanácsok, potencianövelők erekciós gondokra

A fiatalabb férfiaknál a stressz és pszichés zavarok okoznak leginkább potencia problémákat. A potenciazavar az [...]

A potencianövelők egyre kedveltebbek magyarországon

Péniszméret: A 18 cm-es merev pénisz valódi rekord, és kevesen büszkélkedhetnek ilyen mérettel. Annak ellenére, [...]