Szalontai Szilvia pinája is látszik a meztelen fotókon

Egykoron Berki Krisztián és Szalontai Szilvi közt izzott a levegő, állapították meg vacsorapartnereik a Hal a tortán című műsorban. Voksán Virág és Gáspár Laci is megjegyezte, hogy teljesen úgy viselkednek mintha egykor egy párt alkottak volna, vagy legalábbis intim viszony lett volna köztük. Szalontai Szilvia vetkőzött megmutatta a pináját is. A képeket itt nézheted meg:

Szalontai Szilvi borotvált vaginája után, nézz még más sunákat is pina posztolótól: Ázsiai tinilányok erotikus fotói, ahol azért a nemi szervüket megmutatjákOszter Alexandra  színésznő meztelen, vajon mit szólt Oszter Sándor az apja ezekhez a képekhez – Dukai Regina is vetkőzött pénzért a kameráknak a médiába – A Szexplázában pénzért pornózó magyar lányok galériája és nevei ebben a cikkben olvashatók.

Noszállyal is nyomult Szalontai Szilvia

Újra Amerikába utazott Szalontai Szilvi. Az énekesnő-modell tavaly jött haza a tengerentúlról, akkor úgy tűnt, hogy végleg, ám most mégis visszahúzott a szíve, és nem bírta sokáig itthon, New Yorkba utazott.

– Négy évig éltem kint, ezalatt beutaztam egész Amerikát. Volt barátom is kint, először hozzá jártam ki, aztán a munka is ide kötött, így hirtelen elhatározásból kint kezdtem új életet. Mielőtt Las Vegasba költöztem volna, jártam New Yorkban, Los Angelesben, és idővel rengeteg barátom lett mindenfelé – mesélte korábban lapunknak Szilvi, aki amíg itthon volt, tíz év kihagyás után újra levetkőzött a nyuszis magazinnak.

Most pedig minden bizonnyal barátait látogatta meg, ugyanis a közösségi oldalára feltöltött képekből az derül ki, hogy Noszály Sándorral (42), az egykori Nagy Ő-vel ápol bensőségesebb viszonyt. Szilvi jól láthatóan együtt tölti minden idejét magyar barátjával, együtt buliznak, és még teniszezni is tanul Sándortól.

Az egyik közös fotón a sármos férfi fogja a kezét, és szorosan átöleli a szőke szépséget, ami ellen Szilvi egyáltalán nem tiltakozik.

Szalontai Szílvia életrajza

1973-ban látta meg a napvilágot június 27.-én Kesckeméten.Modell,énekesnő és műsorvezetőként is már láthattuk őtt tevékenykedni.
A kecskeméti zenei gimnáziumában érettségizett le.
Érettségi után a budapesti operettszínház magánikolájába nyert felvételt, ennek köszönheti hogy több sikeres musicalben is szerepelhetett.Szerepelt az Őrült nők ketrece című darabban.
Ezek után a Színház és Filmművészeti Főiskolára jelentkezett.De sajnos ide nem siekrült bejutnia így a Toldi Mária iskolában tanult tovább.Musical-énekesnőnek tanult.

1997-ben Császár Előddel duettet énekelt ez a dal a Tiltott szerelem volt.
1998-1999-es években az Rtl Klubbon a ZenÉsz című műsornak volt a társ házigazdája. Itt látthattuk először műsorvezetőként is.
Több éves modellkedés után kiprobálta magát a könnyűzenei pályán is. Császár Előddel énekelt duette majd 2001 – ben megjelent szólóalbuma.Ennek az albumnak a neve Syl ami alatt Nem akarok várni rád címmel.
Szerepelt az Édes Élet műsorban ami 2013 és 2014-ben volt látható a Tv2-ő műsorai közt.
2014 márciusában szerepelt a Playboy magazin címlapján.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Segítség, beszorult az anál dugó

Az análtágító hatalmas volt, és teljesen beszorult a lány formás, és izmos fenekébe. El sem [...]

Vibri kell minden nőnek, hogy egy se legyen kielégületlen

A vibrátornak vibri a beceneve. Rengeteg formájú, méretű és anyagú vibrátort lehet kapni, ami nagyon [...]

Potencianövelő szer mindig legyen nálad, sosem tudhatod mikor lesz rá szükség

A férfiak hatékonyságának növelése: módok, módszerek és eszközök. Történelmileg a férfi szexuális aktivitást nemcsak a [...]

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]