A nők helye a konyhában és a faszon

Most lehull a lepel a nők fő funkciójáról, hivatalosan is a konyhában és szerintem a faszon van a helyük! Nagyon helyesen: A nő munkája a férfi. Hiszen a Nők Lapja is írja. Ismerkedjenek meg Joós Istvánnal, aki, ha jól értem, kb. életvezetési tanácsadó, meg mindenféle weboldalakat is csinál. Azt írja róla a Nők Lapja, hogy fő hobbija pedig saját megfogalmazásában „olyan internet alapú játszótereket építeni embereknek, ahol valódi, új kapcsolatok születnek, amelyek által a résztvevők önmaguk és mások értékeit tapasztalhatják meg”.

no_a_konyhaban

Egy szó mint száz, igazi szaktekintély nőtémában. Hogy mennyire, azt jól mutatja, milyen szép Facebook-megosztásszámot ért meg az interjú, amely végre a helyére teszi a dolgokat, de főleg a nőket. Tehát szerinted a nők szolgálják a férfiakat? – Nem. Egy nő sosem a férfit szolgálja, hanem ugyanúgy ügyet szolgál, ahogy a férfi is, csak ő ezt a férfin keresztül teszi. Joós István, a magyar Ron Burgundy, a Nők Lapja időutazásának kalauza egy olyan korba, amikor a nőknek tényleg csak a férfiakkal voltak dolgaik. Ennyi erővel Balogh „Élesszemű Komondor”Józseffel vagy a KDNP-s Varga „A Fiatal Nők Legfontosabb Hivatása A Gyerekszülés” Istvánnal is beszélgethettek volna a nemi szerepekről. Mert a férfiak úgyis jobban tudják… A teljes cikket itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]

A szexuális játékok férfiaknak segítenek, hogy szexistenek lehessenek

A férfiak öröme az intimitásban nagyon fontos dolog mind neki, mind neki. Ez segít megerősíteni [...]

A lány szexshopban – szextörténet

A lány már ötödszörre sétált el a bolt előtt, ami nagy, piros betűkkel hirdette magát, [...]

Az amatőr pornós Gyúró Ildikó a castingon a dildót is szereti

A Szexpláza online szexshop nagy vibrátor és dildó árukészletéből egy realisztikus, valósághű dildót is szeret [...]