Valentin napon szex az étteremben vagy szexshopban

Különös ajánlatot vetett be a Valentin-napi forgalom növelésére egy torontói étterem: tágas, modern mellékhelyiségeit rövid időre a párok rendelkezésére bocsátja. A legális hancúrozás után fel is takarítanak. Budapesten nincs ilyen étterem, de ajánljuk az Intim Center kétszemélyes kabinját: vásárolj izgató szexkelléket, tetess be egy jó pornófilmet ami a párodnak is izgalmas, és irány a kabin!

szex_etterem

A Mildred’s Temple Kitchen nevű étterem igen büszke arra, hogy mellékhelyisége bekerült a 101 places to have sex before you die (101 hely, ahol szexelned kell, mielőtt meghalsz) című könyvbe. A vendéglőnek állítólag eddig sem volt kifogása a spontán hancúrozás ellen, volt már arra is példa, hogy a vendégek a Kámaszútra egyik példányával találkoztak a helyiségben. Az étterem ezúttal nyíltan invitálja a náluk vacsorázó párokat egy kis romantikára. Azoknak, akik szívesen cserélnék fel a megszokott hálószobájukat egy kis izgalomra, a “szexi” mellékhelyiségeiket ajánlják a Valentin-napi hétvégén. Donna Dooher, az étterem séfje és társtulajdonosa szerint a Mildred’s mellékhelyisége mindig is futó románcok helyszíne volt, a legnépszerűbb időszak a hétköznapi ebédidő volt. A vezetőség úgy gondolta, Valentin-napon a párok megadhatják a módját a dolognak: az óvszerről a vendégeknek kell gondoskodniuk, a takarítást viszont elvégzi a személyzet, minden egyes randevú után.
És hogy mit szólnak ehhez a hatóságok? Amíg a pásztorórák színhelye nem terjed ki a konyhára, és az étterem tisztán tartja a mellékhelyiségeket, nem találnak benne kivetnivalót. A szőrös bilincs használatát ugyanakkor higiéniai okokból nem ajánlják.
[Man]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex alkalmakkor, a hálószobában is legyen ajándék az INTIM CENTER kínálatából!

Ünnepeken, névnapon, születésnapon, karácsonykor, év végén, újévben a légkör még a pszichológusok szerint is kedvez [...]

Potencianövelő a segítség merevedési zavar, vagy átmeneti potencia problémák esetén

Merevedési zavar és potencia problémák – A merevedési zavar az egyik legrosszabb dolog, ami egy [...]

Pénisz kényeztetés péniszgyűrűk, péniszpumpák, műpuncik

A pénisz tartozékokat úgy tervezték, hogy változatosságot adjanak a férfinak, és sokszor mindkét partner által [...]

Minőségi vibrátorok a belvárosi Szexshopban, rendelj vagy vásárolj egyet személyesen

Új termékek jelentek meg az Intim Center polcain vagy a webshopjában több minőségi vibrátorokat készítő cégtől. Mind kialakításban, [...]

1 thoughts on “Valentin napon szex az étteremben vagy szexshopban

  1. Pingback: Valentin napon szex étteremben vagy szexshopban | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.