Beckham nem hajtott a magyar modellre

becham_fogarasy_mariannA Budapesten haknizó AC Milan angol sztárja, David Beckham egy bulvárlap szerint közelebbi kapcsolatba került a magyar toplessmodellel, Fogarasy Mariann-nal. Az áprilisban megjelent cikk miatt Beckham perelt, nyert, a Daily Star kénytelen volt visszavonni állítását, és komoly összeget fizet a játékosnak.
David Beckham jelentős összegű kártérítésre tarthat igényt a Daily Startól, miután becsületsértés miatt bíróságra vitte a lapban (és annak honlapján) megjelenteket. A Daily Star azt állította, amikor az angol futballista az AC Milannal Budapesten járt, közelebbi kapcsolatba került egy szőke magyar toplessmodellel, Fogarasy Mariann-nal.
A lap idézi a magyar modellt, aki szerint Beckham beszédbe elegyedett vele, és ráhajtott, majd hozzáteszi, hogy a 34 éves játékos később e-mailekkel bombázta Fogarasyt, újabb találkozót kérve. A Daily Star állítását, amely szerint Beckham és a modell közel került egymáshoz, kénytelen volt visszavonni, és a perköltségek megfizetése mellett jelentős, de nyilvánosságra nem hozott összegű kártérítést köteles fizetni a játékosnak. Az újság nevében Kate Wilson bocsánatot kért a Beckham családtól. Néhány nappal korábban egy másik bíróság pénzbüntetés nélküli bocsánatkérésre kötelezte Beckhamék egykori dadáját, aki a család Los Angeles-i életéről árult el bizalmas részleteket egy bulválapnak.
[Bulvár] Fogarasy Mariann kiválasztottja – Filmsztár lesz Monacóban a Bachemmel összehozott magyar modell – Fogarasy Mariann Playboy fotózása videó – Meztelen a magyar modell aki Becham után Ronaldóra hajt – Fogarasy Martiann szexképek – Becham után Ronaldo – A legnagyobb fotbalista szexbotrányok – Fogarasy Mariannt az olaszok vetkőztetik


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az orgazmus hiánya a nőknél

Egy nőnek tanulmányoznia kell és meg kell értenie az igazi okokat, amiért nincs orgazmusa. Az [...]

Szexbabák a drágáktól az olcsóbb költségvetésű modellekig

A szexbabák elsősorban a szexuális kielégülés eszközei. Az élethű anyagokból készült babák, olyan érzést nyújtanak, [...]

Szexshop üzletben szex – erotikus történet

Régebben az Intim Center budapesti szexshop üzletében dolgoztam, de elváltam és hazaköltöztem anyámékhoz, egy vidéki [...]

A férfi potenciája, a szex közben sokáig merev pénisze, istenné teszi a nő előtt

A férfi potencia a megfelelő keménységű és idejű merevedési a hosszú párkapcsolat tika! Hogy lehet [...]