Százmilliókat fizetett zsarolóinak a csajozó guru

Egy indiai színésznővel létesített szexuális kapcsolatáról készült videóval zsaroltak meg egy ismert indiai gurut – írja a Telegraph. A guru több mint 450 millió forintot fizetett, sok követője pedig megharagudott a szerintük tisztátalatlanná vált mesterre.
Több mint 450 millió forintot (1,4 millió fontot) fizetett zsarolóknak egy ismert indiai guru, hogy ne hozzák nyilvánosságra azt a videófelvételt, amelyen az látható, hogy a guru szexuális kapcsolatot létesített egy ismert indiai színésznővel – írja a Telegraph című brit lap az ügyet vizsgáló nyomozókra hivatkozva.
A guru, a 32 éves Swami Nithyananda azt állítja, egy újságíró zsarolta meg, aki először 3,5 millió fontot követelt, de ezt lealkudta. A pénzt állítólag egyik követője fizette ki.
Swami Nithyananda a világon számos követőt szerzett magának jógaiskolájával. Élnek követői az Egyesült Államokban, Kanadában és Szingapurban is. Indiában tévéműsorok állandó szereplője, jó kiállása és közvetlen stílusa miatt előszeretettel szerepeltetik – írja a Telegraph. A videóról szóló történet nyilvánosságra kerülése után számos feldühödött követője tiltakozott rezidenciája közelében, mivel úgy érezték, a guru tisztátalanná vált.
A követőihez intézett videoüzenetében Nithyananda közölte, nem tett semmi illegálisat, a videó egy ellene indított lejárató kampány része.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő a segítség merevedési zavar, vagy átmeneti potencia problémák esetén

Merevedési zavar és potencia problémák – A merevedési zavar az egyik legrosszabb dolog, ami egy [...]

Szexi fehérneműk, erotikus jelmezek, amiktől vadulnak a férfiak

A sex shop üzletünkben erotikus, szexi ruhák széles választékával is várjuk vásárlóinkat. A Szexshop Budapest [...]

Vibrátorral kéjeleg Nagy Eliza szex bevetés előtt

A szexmunkában MILF beosztású, 30 feletti Nagy Eliza művésznevén Candy Strong egy online szexshopban kapható, [...]

Szexi ajándék szeretett partnerednek intim shopból

Szexajándékok férfiaknak és nőknek! Az erotikus játékok ajándéktárgyak formájában is vannak, amelyek tökéletesek ajándéknak egy [...]