Királynő jelöltek Miss Bikini versenye

A Királynő jelöltek Miss Bikini versenye – A lányok a fotósok és a vendégek legnagyobb örömére a szállodájuk fürdőjében, falatnyi bikinikben merültek a habok alá. Végre elfeledhették a vetélkedést, és felszabadultan lubickoltak együtt a medencében. Azonban a jókedvet reggel sírás váltotta fel, ugyanis négy lánynak csomagolnia kellett.
A szigorú zsűri döntése szerint csak 20 lány indulhat harcba a Miss World, a Miss Universe és a Miss Earth Hungarynek járó koronáért. Először a négy háziverseny győztesét hirdették ki, ők már biztos ott lesznek a döntőn: a Miss Sport Regős Lili, a Miss Talent Szabó Dóra, a Miss Charity a Blikk Szív díjasa, a siket szépségkirálynő Weisz Fanni lett, míg a Miss Bikininek járó szalagot a kis Cindy Crawfordnak is nevezett Szunai Linda kapta. Csomagolnia pedig Kovács Döníznek, Tóth Ildikónak, Török Korinának és Zsigó Fanninak kellett.
– Elégedett vagyok az alakommal, örülök, hogy a zsűri is így látja. Egyre jobban érzem, hogy esélyes vagyok a koronára – árulta el a legszebb testűnek választott Linda. Forrás Blikk, TV2.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb potencianövelő gyógyszerek a férfiak hatékonyságának növelésére

A merevedési zavar (rövidítve ED, korábban impotencia) egyike azoknak az egészségügyi állapotoknak, amelyeket nem szokás [...]

Egy jó potencianövelő és bízhatsz a péniszedben, kemény lesz a szex alatt

Ha már elpuhultál szex közben, lankadt az erekció esetén ne kockáztass, ne égesd magad a [...]

Hatékony merevedéshez potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás itt

Egyik napról a másikra a szexuális élete katasztrofálissá vált? Csalódottságot érez csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalma [...]

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak. A [...]