Nagyváradi Mercédesz fogdossa Dundika, Majoros Hajnalka melleit

A fekete szépség Nagyváradi Mercédesz fogdossa Dundika, Hornyák Hajnalka melleit. Dundika mint tudjuk Majka, Majoros Péter nője már Majoros Hajnalka a neve. Pikáns képeken pózol Dundika egy fekete hajú szépséggel az egyik férfimagazin címlapján, a teljes Dundika és Nagyváradi Mercédesz galéria itt látható.

Pikáns képeken pózol Dundika (27) egy fekete hajú szépséggel az egyik férfimagazin címlapján. Az újra facér kebelcsoda ugyanis a VIVA TV versenyén kereste a CKM legtökéletesebb címlaplányát, zsűritagként pedig természetes volt, hogy ő is újra ledobja a ruháit a győztes  Nagyváradi Merci oldalán.
Duó. Dundika (jobbra) is benne volt abban a zsűriben, amely Mercédeszt választotta a ki címlaplánynak.

– Az elején sosem kellett róla beszélni, mert mindig egyértelmű volt, hogy továbbjut. Ahogy fogytak a versenyzők, rá kellett jönnünk, hogy nem tudunk belekötni. Olyan csajt kerestünk, aki nemcsak hogy jól néz ki, de „benne van a dög”. Mégiscsak a CKM címlaplányát kerestük – áradozott kolléganőjéről Dundika.

Nagyváradi Mercédesz nagyon örül, hogy ő lett a befutó, a közös fotózástól azonban tartott.

– Először féltem, főleg Hajni mellett, mert ő azért mégiscsak tapasztaltabb modell, de később megjött a kedvem, és jó volt vele dolgozni Azt hiszem, a képeken is látszik: olyanok voltunk, mint két jó barát, akik nagyon közelről ismerik egymást.

Dundika meztelen képek

Nézd meg Majka feleségét anyaszült meztelenül! Majoros Hajni a pináját is megmutatta a magyar férfiaknak, felemeli a kis szoknyát ne aggódj Dundika meztelen fotóit itt láthatod:

Dundika volt már az év Playmate-je. Hornyák Hajnalkát választotta a 2005-ös év magyar Playmate-jének a Playboy férfimagazin. Dundika két udvarhölgye Kelemen Anna és Kiss Annamária. A közönségdíjat Kocsis Orsolya és Molnár Viktória nyerte.

Nagyváradi Mercédeszt találta a legjobbnak Dundika

Végre kiderült, ki az a szexi lány, aki hamarosan egy férfimagazin címlapjáról mosolyoghat vissza ránk: a dögös, fekete hajú Nagyváradi Mercédeszt találta a legjobbnak a VIVA CKM címlaplány című műsorának háromtagú zsűrije. Dundika, SP és AFC Feka döntésével a műsorvezető, Zola is egyetért, hiszen szerinte a győztes lány mindvégig kimagasló teljesítményt nyújtott a verseny során.

Véget ért a VIVA címlaplány-kereső műsora, és a zsűri kiválasztotta, melyik gyönyörű hölgy pózolhat a CKM címlapján. Dundika, SP és Feka az AFC-ből a gyönyörű Nagyváradi Mercédeszt találta a legalkalmasabbnak a feladatra a 26 csinos lány közül. A fekete szépség nagyon boldog, hogy megnyerte a versenyt, pedig majdnem lemaradt róla.

Amikor mentem a válogatásra, meggondoltam magam, és vissza akartam vonni a jelentkezésem, de a húgom addig győzködött, míg bele nem vágtam a versenybe. Nem bántam meg a dolgot, hiszen az egész stáb nagyon kedves volt. Csak az volt furcsa, hogy a lányok mindig méregették egymást árulta el nevetve Mercédesz, a boldog győztes.

A műsorvezető, Zola szerint a zsűri igazságos döntést hozott és Mercédesz megérdemelten győzött. Úgy gondolom, hogy Merci végig kimagasló teljesítményt nyújtott, ugyanis szinte mindig az ő fényképei sikerültek a legjobban. Állandóan kihozta magából a maximumot és a fotókról egy igazi vadmacska nézett vissza. Le a kalappal előtte, gratulálok neki. Ez a műsor a felhőtlen szórakoztatásról szólt.

Azért szerettem ezt a versenyt, mert nem volt kiszámítható, sohasem a papírforma szerint alakultak az események, s ettől volt érdekes. Szórakoztatni szerettünk volna, de nem felejtettük el a modellszakma lényegét sem, az elkészült fotók bizonyítják ezt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A Boom Boom potencianövelő táplálékkiegészítő az egyik legjobb a piacon

A Boom Boom potencianövelő már 7 éve az egyik legjobb a piacon. A Boom Boom [...]

Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat [...]

A női potencianövelőkről, ha csökken a libidó

Amikor szóba kerül a vágyfokozás témaköre, akkor általában a férfiak azok, akik szeretnének tenni a [...]

Ezerféle szexjáték kategóriákba rendezve található az online szexshopokban

A szexuális játékok olyan tárgyak, amelyeket szexuális élvezet előállítására terveztek. Az Ukrajnában megvásárolható legnépszerűbb intim [...]