Milyen sört isznak a nők?

Gyakor kérdések: Milyen sört isznak a nők? Milyen az ha egy nő iszik?
– A rengeteg férfilátogató helyett most végre a nőket is megkérdezték, milyen sört isznak a Budai Sörfesztiválon. Népszerű volt a csilis és a csokis is.

– A női piaci lehetőséget a Carlsberg is levágta, pontosabban annak lengyel leányvállalata és gyorsan piacra dobta 0,1% alkoholtartalmú sörét, a Karmi-t. Ami ebben érdekes, az az ízesítés. Milyen lehet kávés sört inni? És Piña Coladásat? A guajava és menta ízvilágról ne is beszéljünk. Viszont bejött, olyannyira, hogy Lengyelországban 2006-ban az év legjobb termékének választották élelmiszer kategóriában.
– Semmi undorító nincs abban, ha egy nő sört iszik. Képzeljünk csak el egy prágai kocsmát vagy egy müncheni Oktober Fest-et nők nélkül!! Milyen lenne? Minden normális sörivő helyen normális nők boldogan isznak sört. A részeg nő viszont tényleg undorító!
– Nálunk a családom nőtagjai isznak csak sört. Muterom és nővérem. De mindig mértékkel, csak az íze miatt (meg van pár pozitív élettani hatása is állítólag), nem azért, hogy a saját hányásukban fetrenghessenek. Én meg kibaszottul utálom.
– Kifejezetten szexinek tartom, ha egy lány velem sörözik. félre ne értsetej, kultúrált sörfogyasztó vagyok, nem arra gondolok itt, hogy 8korsóval ledőntünk fejenként. egy-egy korsó finom pilsner vagy szűretlen búza nekem, egy jó üveg gyümölcsös-belga a hölgynek, és meg is van a hangulat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]

Japán pornós lányok puncija vibrátorosra mintázva, a szexshopban kapható, rendelhető

Vagina maszturbátor műpunci, rezgő loveclone Kabuki Nights Big Squeeze igazi vagina érzetet kelt, olyan mintha [...]

A csiklóizgató vibrátorok a női élvezés kulcsai, a legjobbak az Intim Centerben kaphatók

A csikló a női nemi rendszer része. Valójában közös szerkezete van a férfi taggal, és [...]

Vibrátorral, masszírozóval újraértelmezett klasszikusok

Mi lehet Vénusz, Mona Lisa, Danae, Neptun, Napoleon… sejtelmes mosolyának hátterében? Hát egy szexshopokban kapható [...]