A lány vibrátort dugott a fenekembe – szextörténet

Ülök a székemben, tekerek egy spanglit, bekapcsolok valami strip zenét neked, gin tonikot kortyolok.
Beállitom a webkamerát, rádirányitom, hogy fel tudjam venni, ahogy a zene ritmusára az ajtónál táncolsz. Gyorsan ledobod a topot, a melltartót és a nadrágot, és egy szexi franciabugyiban tovább tekeregsz. Háttal nekem előredőlsz, hogy megmutasd a formás tini popsid, hátraforditod a fejed, és azt mondod:
– Szeretném, ha jó alaposan megkefélnéd a popsim!
Én csak mosolygok, és azt gondolom magamban, hogy mindennek eljön az ideje. Nézem hogyan simitod végig a combod belsejét, a fincsi kis ajkaidat, hogy aztán rácsapj egy csattanósat a fenekedre. Megnyalod az ujjad, picit félrehúzod a bugyid és a nedves ujjaddal megsimogatod a popsid bejáratát.

Közben én rágyújtok, egy szál alsónadrágban ülve előveszem a farkam és elkezdem simogatni. Feléd fordulok, mire te odajössz, letérdelsz a szék elé és szádba veszed a még ernyedt szerszámom. Bekapod az egészet és a nyelveddel körözöl rajta és őrült erővel szivod, amig meg nem duzzad akkorára, hogy nem fér a szádba. Végignyalod, egészen a zacskómig, bekapod az egyik golyót, megszivod, majd a másikat. Újra szádbaveszed a kőkemény farkam, én óvatosan a fejedre teszem a kezem, és lassan nyomni kezdem a fejed. Addig nyomom amig érzem, hogy nem birod tovább. Aztán még egy kicsit. Azt akarom hallani és érezni, hogy a torkodig ér a szerszámom és öklendezni kezdesz.
Felállsz, feltérdelsz az ágyra, amig én újabb mély slukkot szivok le.

A bugyid félrehúzva a középső ujjaddal végigsimitod az szexi kis ajkaidat, széthúzod őket, hogy elővillanjon a rózsaszin bejárat. Egyik ujjadat lassan bedugod, ki-be járatod, aztán még egy ujjadat beveted. Jó mélyen megujjazod magad, miközben néha lenyalod az ujjaidról a fincsi puncilét.
Letolod a bugyidat, és a jól benedvesitett ujjaddal a popsilyukad kezded el simogatni. Ettől én kezdek begerjedni, úgyhogy felkelek és a farkamat verve közeljövök, hogy lássam amint a középső ujjad lassan utat talál a popsidba. Kevés sikositóval segitek, és elkezdem simogatni a lábad, amikor te már két ujjal a popsidban sóhajtozol.

Előveszek egy méretes műfaszt, és a kezedbe adom. Szeretném látni, ahogy először megdugod a puncidat, marokra fogva tolod a vibrátort egy beljebb és beljebb. Egyik ujjam a popsidhoz téved, és bedugom sikos kis tini lyukadba, aztán érzem, hogy többet akarsz. A fejed mellé térdelek, és miközben a vibrátorral baszod magad, rábuksz a meredező farkamra.

Kezemmel a hátadat simogatom, szétkenem faszommal az arcodon a nyálad, és kezem a feneked felé csúszik. Kevés sikositót nyomok a popsidra, és két ujjal felnyársalom, úgy hogy felkiálts a kéjtől és a fájdalomtól. Érzed ahogy szinte összeér benned a két ujjam és a műfarok. Közben másik kezemmel a fejedet támasztom, és alaposan megkefélem a szádat, ütközésig szopatva téged.
Aztán átveszem kezedből a vibrátort, mögéd térdelek, és miközben a műfaszt ki-be tolom a pinádba, finomat elkezdem nyalogatni a feneked. Érzem ahogy a csipőddel mozogsz, érzem azt szeretnéd, hogy szinte megdugjam a popsid a nyelvemmel.
Hirtelen hanyatt forditlak, és módszeresen elkezdem végignyalni a finom, 18 éves tested. A füledtől indulok, az arcod, a nyakad, a vállad, aztán a melled következik. Nyelvemmel körbe-körbe rajzolom a mellbimbód, miközben a másikat a kezemmel masszirozom.

Aztán a kezem a lábaid közé csúszik, egy, majd két ujjamat tolom be a puncidba. Végignyalom a hasad, a combod, a térded egészen a bokádig. Aztán visszafelé a combod belső felén igyekszem felfelé, megnyalom a combtövedet, aztán a nagyajkaid felé indulok. Épp csak a nyelvem hegyével végigfutok az ajkaid között, a nyelvem bedugom a nedves bejáraton, megduglak a nyelvemmel és bent körözök vele.
Újra végignyalom a tocsogó pinád, és elkezdem a csiklód izgatni, bekapom a számba és megszivogatom. Közben egy kis sikositóval a vibrátort a popsidhoz igazitom, és várom, hogy annyira kivánd, hogy magadtól csusszanj bele. Nézni akarom, ahogy egyre lejjebb csúszol, hogy minél nagyobb rész legyen a seggedben. Élvezem, hogy élvezed a vastag műfaszt, a farkamat és a zacskómat a lábfejedhez dörzsölöm.
Addig baszom a popsid a vibrátorral és nyalom a csiklódat, amig sikitva, tekeregve elélvezel.
Aztán 69-be forditalak, hogy jó mélyen be tudd kapni a farkam, közben újra nyalni kezdelek és a vibrátor műfaszt a popsidba tolom. Megfogod a farkam, átfogod a zacskómat, és bő nyállal leszopsz, szétnyitom a lábam, hogy egy kis sikositóval a középső ujjaddal meg tudd keresni a popsim bejáratát. Szép lassan és óvatosan tövig nyomod az ujjad.

Mielőtt tele spriccelném a szádat, lelöklek magamról, hanyatt forditalak, hogy a fejed lelógjon az ágyról. Az arcod fölé térdelek, te hátrahajtod a fejed, én pedig a szádba adom a lüktető farkam. Egyre mélyebbre és mélyebbre tolom a szádba a faszom. Alaposan szájbakeféllek, aztán lenyomom a torkodon, látom ahogy kidagad a nyelőcsöved, ahogy megpróbálod teljes egészében eltüntetni.

Amikor már nem birod tovább az öklendezést, megforditalak, a földön térdelve az ágyra hasalsz, elkapom a két kezed és megbilincselem a hátad mögött. Mögéd térdelek, és nyálas faszomat a popsidhoz igazitom, te próbálsz elhúzódni, de keményen az ágyra nyomlak. Egy erős lökéssel a seggedbe tolom a faszom. Második lökésre már tövig nyomom, és nagyon keményen szétkefélem a popsid. Próbálsz ficánkolni, de olyan mélyen tolom beléd a szerszámom, hogy nem szabadulhatsz. Mielőtt elélveznék, kikapom a popsidból a faszom, belemarkolok a hajadba, oldalra forditom a fejed és az arcodra verem a forró gecimet, letolom a szádon a gecis farkamat.
Miután rendbeszedted magad egy gyors fürdéssel, az ágyon találsz hason fekve. Hozzámsimulsz, nyakamba puszilsz, hátrabilincseled a kezem, aztán a kezed a popsim felé közeledik. Végig csókolod a hátam, és belenyalsz a fenekembe, széthúzod a két felét, és a nyelveddel a bejáraton játszol. Sikosító zselét bőven nyomsz rá, és bedugod egy ujjadat, miközben néha rácsapsz egy jó nagyot.

Aztán már két ujjad játszik odabent, aztán megkérded, hogy megdughatod-e a seggem a műfasszal. Én ellenkezem, hogy dehogyis, de ráülsz a hátamra, és kérdés nélkül elkezded feltolni a vibrátort, végül erősen megdugsz mégiscsak. Bekapcsolod a rezgést, ahogy egészen mélyen jár bennem a vibrátor. Hátamra forditasz és iszonyat erősen végigszivod a farkam, miközben a műfasszal kefélsz. Nincs sok esélyem, pár pillanat múlva telespriccelem a szádat a fröcsögő gecimmel…

A Szexpláza szextörténeteiből további izgató szextörténetek: Segítség beszorult az anál dugó a popsiba. Tüzes nő maszturbál szinte minden éjjel. Az anál tágító alig akart kijönni a fenekéből.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Csak kemény farokkal tudsz karmester lenni a szexben

A pasik sokat aggódnak a szexuális teljesítményük miatt. A mai világban minden csak a behatolásról, [...]

A szex és szexuális segédeszközök haladó változásait az INTIM CENTER 32 éve követi

A szex és szexuális segédeszközök komoly változásait az INTIM CENTER 30 éve követi! Cikkünkben a [...]

Dildók és vibrátor Szabadkai Éva szex castingján

A vibrátorok és dildók megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. [...]

A nyúl vibrátor szexjáték, a nőket a mennyországba repíti

A nyúl vibrátor híres arról, hogy egyszerre stimulálja a hüvelyt és a csiklót, sőt néha [...]