Potencianövelők,  Szex Dr

A jó férfitól a nő éjjel sikít, nappal nevet

A férfi nemi erejét tekintik a fő előnynek az erősebb nem termékenysége során. A népi bölcsesség azt mondja: “A fiatalok szeretik a huligánokat, a fiatalok a gazdagokat, az érettek a megbízható férfiakat.” Csak egy dolog nem változik, minden hölgy szereti a férfias erőt. A hatalom utáni vágy egy ősi női ösztön, amelyet nem lehet kiirtani a genetikai kódból. A modern társadalomban a férfierő alatt szexuális

Mi a férfias erő, hogyan lehet megérteni?
A potenciát a férfiak erejét a specifikus androgének – férfi nemi hormonok – szintje határozza meg a vérben. A leghíresebb androgén a tesztoszteron. A férfi testben való jelenléte genetikailag meghatározott, és a normál tartományon belüli szintje örökletes tényezőktől függ.

A tesztoszteron szintje meghatározza az ember férfi viselkedését, a másodlagos szexuális jellemzők súlyosságát. Tágas és eredeti definíciója annak, hogy mi a férfierő a folklórban. A tisztesség határán hangzik, de mély jelentése van.

A férfi erő az, amitől egy nő éjszaka sikít, nappal pedig nevet.
Abban egyetértünk, hogy rosszabb, ha egy nő éjszaka “nevet” párja lomha potenciáján, nappal viszont sikoltozva ingerül a mindennapi apróságokon. Egy nő, ha nincs benne hatalmas mennyiségű spermium, kívül pedig nincs felhalmozódott ösztrogén, szeszélyes és rossz lény.

Fontos tudni!
Szeretnéd 100%-ban kielégíteni a nőket? Olvassa ezt a blogot és növelje tesztoszteronszintjét, legyen rendben a potenciája! A nők örülnek ennek, tudjon meg többet itt:

Hogyan értik a nők és a férfiak a férfias erőt
A szex egy intim kapcsolat két ember között. Vegye figyelembe mindkét szexuális partner véleményét. Furcsa módon ezek különböznek egymástól. Bemutatjuk a férfiak és nők körében végzett releváns szociológiai felmérés eredményeit, melynek témája mi a férfi hatalom? Hogyan értik a különböző felek. Először a férfiak véleménye, majd a nők fontos tisztázásai.

Magas tesztoszteron szint. A szintet az öröklődés határozza meg, a fiziológiai normán belül. Normális alatti vagy feletti tesztoszteronszint kóros. A hormon normál szintje elegendő ahhoz, hogy egy nőt izgass és tetsszen. A széles csontozat, az erős izmok, az alacsony termet, a durva hang, a szőrösség semmi köze a férfi erőhöz az ágyban. A másodlagos szexuális jellemzők tetszhetnek, sőt izgathatják a nőstényt, de nem több.
Nagy pénisz. Egy nagy “barát” minden bizonnyal jó, de a női orgazmus erősségét, mértékét nem befolyásolja nagyban. A férfiak péniszének mérete többnyire kellemes kiegészítő az első vagy a második intim randevúnál.
Az egyszerű mozgások hosszú távú végrehajtásának képessége. Hogy ne mondjam nehezebben. Igen, öt-tíz erőteljes lökés jobban “indítja” a hüvelyt, mint száz-kétszáz unalmas súrlódás egy órán keresztül.
Erőteljes erekció. Ezzel mindkét csoport egyetért. Minden női és férfi fantázia az erekcióhoz kötődik. Az erekció egyrészt tesztoszteront, másrészt a pénisz méretét, valamint azt a képességet, hogy hosszan tartó sikolyok és boldog nyögések hatására lefújja a tetőt.
Így mindkét vizsgált csoport szerint a férfi erekció olyan erő, amely segít a férfinak abban, hogy kontrollálja a nő viselkedését nappal, éjszaka pedig vonzódik.

Okok, amelyek csökkentik a férfi erejét
Tegyük félre a Balzac-korú hölgyek véleményét, miszerint a férfi hatalom a családról, a nőről és a gyerekekről való gondoskodásban van. Ez a férfi viselkedés fontos aspektusa, de semmi köze a cikk témájához. Egy sajátos erőről beszélünk, amelyet meg kell őrizni és el lehet veszíteni. Egy férfi körülbelül 25 évesen éri el legnagyobb erejét. Aztán fokozatosan kihalás következik, körülbelül 45 év után. Egyes egyének akár 60-70 évig is megőrzik férfias erejét.

Okok, amelyek negatívan befolyásolják a férfi potenciát
A stressz és a depresszió érzelmi stressz. A krónikus élmények nagymértékben gátolják a férfi szexuális egészségét. Néha az élmények összeadják a patogenezist, és teljesen kikapcsolják a libidót és a férfi erőt.

Túlzott fizikai aktivitás. Bár a fizikai aktivitás pozitív hatással van a férfi potenciájára, biztosítja a kismedencei szervek vérellátását. Ugyanakkor a kemény, monoton munkavégzés krónikus stressz alatt a test idő előtti elhasználódását idézi elő, ezért a férfi erő átlagosan 5-10 évvel gyorsabban fogy el.
Szteroid hormonok. Szintjük az egészséges ember vérében a fiziológiás normán belül van. A szint elkerülhetetlenül csökken az életkorral.
Krónikus nem fertőző betegségek. A fő, a leghíresebb a magas vérnyomás. A magas vérnyomás és bizonyos magas vérnyomás elleni gyógyszerek blokkolják a férfi energiát. Egyéb betegségek, amelyek csökkentik a potenciát. Prosztatagyulladás – a prosztata mirigy gyulladása férfiaknál, gyakran 40-45 éves kor között fordul elő. Gyermekkorban átvitt mumpsz. A férfiak gyengesége az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség egyik jellemzője.
Krónikus fertőző betegségek. A szexuális úton terjedő betegségek, az ureaplasmosis, a chlamydia szövődményei korai impotenciához vezetnek.
Rossz szokások. A leghíresebb szokások a kábítószer-függőség, a dohányzás és az alkoholizmus. Egy kevésbé ismert ok, amely nagymértékben gátolja a potenciát, a túlevés. Pontosabban, az idő előtti veszteség veszélye elhízással járhat.
Életkori küszöb. A fizikai kihalás az élet elkerülhetetlen következménye. Egy bizonyos életkor után, általában 60-70 év után, a szexuális tevékenység megszakítása a férfi erő visszafordíthatatlan elvesztéséhez vezet. Egyes férfiaknál ezek a folyamatok sokkal korábban, akár 35-45 éves korban is kialakulhatnak.
A férfiak erejében a legnagyobb kárt a fent említett tényezők együttes hatása okozhatja. A 20-30 éves korú férfi ereje nem igényel korrekciót, a hormonok túlcsordulnak. A potencia csökkenésével kapcsolatos problémák körülbelül 30 év után kezdődnek, valaki korábban, valaki később.

Hogyan lehet növelni a férfi erőt 30-40 évesen
A maximális hatékonyság egy egészséges férfiban körülbelül 20-25 éves korban jelenik meg. Továbbá a katabolizmus folyamatai fokozatosan aktiválódnak. Fiatal korban óvatosan serkentse a férfi életerőt, tartózkodjon az erős drogoktól. Növeléséhez és fenntartásához elegendő népi jogorvoslat és speciális gyakorlatok állnak rendelkezésre.

Népi jogorvoslatok a férfi erő megőrzésére
Otthon a potencia javítása érdekében növényi alapanyagokon alapuló készítményeket használnak. A hagyományos orvoslás a gyógynövénykutatók évszázados bölcsességén alapul. A 30-40 év alatti férfiak erejének növelésére használt növények. Megvan, amire szüksége van!

A potenciaproblémák ma otthon is megoldhatók! Ne felejtse el naponta egyszer használni…
A gyömbér gyökere (rizóma) a leghíresebb népi gyógymód a férfi női test iránti vágy fokozására. Az ájurvédikus főzés során nyersen, szárítva, pácolva használják. Húsleveseket, tinktúrákat készítenek az erekció növelésére.
Torma – Erőteljes házi készítésű formájában, tormagyökérrel infúzióban ajánlott. Egy pohár éjszakai megivása szinte minden egészséges férfinak segít, aki fokozott stresszt tapasztal szexuális életében.
Orbáncfű. Az orbáncfűvel átitatott erjesztett tea stressz esetén, a férfierő megőrzésére ajánlott.
Virágzó Sally. A forrásban lévő víz infúziója jól segít csökkentett potencia esetén, prosztata adenoma, prosztatagyulladás esetén.
Eleutherococcus. Az Eleutherococcus tinktúrája vagy tablettái egy gyógyszerkönyvi gyógyszer. Gyógyszertárakban értékesítik.
Ginzeng. A ginzeng alapú készítmény, amely kiváló adaptogén, kifejezett serkentő hatással van a férfi erőre.
Castoreum. Az egyetlen állati termék a listán. Ez a hódpatak neve, a hím hód pézsmamirigyének titka. Alkalmazza a férfi erejének növelését alkoholos tinktúra formájában.
Gyakorlatok a férfi erő növelésére
Általános fizikai és speciális gyakorlatokra oszthatók. Alapvetően mindkét típusú gyakorlat fejleszti az állóképességet és a férfias erőt.

Kegel torna férfiaknak. Gyakorlórendszer a medencefenék izmainak erősítésére és stimulálására, valamint a véráramlás javítására a pénisz barlangos testében. Segít növelni az állóképességet az ágyban, gyakorlatokat fejlesztettek ki férfiaknak és nőknek.
Gyakorlatok Planck. Gimnasztikai rendszer a medence, a csípő és a fenék nyomásának és izmainak pumpálásához. Ha helyesen csinálja, a férfias erő hatása a szerelmi ügyekben érhető el. A gyakorlatokat férfiaknak és nőknek egyaránt tervezték.

Hogyan erősítsük meg a férfi erejét 40-45 évesen
Szürke a szakállban, ördög a bordában. Így mondják a középkorú válságról. Ebben az időszakban a vágy elmarad a lehetőségek mögött. A 25-30 éves fiatal hölgyek továbbra sem utasítják el az intim kommunikációt egy impozáns, 40 éves, nemes ősz hajú férfival. Bár gyújtáskimaradások egyre gyakrabban történnek. Hogyan lehet fejleszteni egy férfi erejét, hogy a lehetőségek elérjék a vágy nagyságát.

Termékek, amelyek gyorsan növelik a potenciát férfiaknál
Fiatal test, rugalmas, feszes, kerek, még mindig izgatja az idősödő nőcsábászt. Eközben riasztó jelek érkeznek a férfiak erejének gyengülésére. Néha előfordulnak gyújtáskimaradások, az erekció leesik az intimitás során, a pénisz nem emelkedik fel eléggé az aktus előtt, a befejezést vagy elhalasztják, vagy nem fejezik be. Ezenkívül 40 év után felhalmozódnak a férfi sebek: prosztatagyulladás, adenoma, hormonális rendellenességek. Ebben az időszakban a férfi egy ideig megteheti stimuláló gyógyszerek nélkül. Korlátozza a stimuláló élelmiszerek használatát.

A vágyat serkentő, férfias erőt fokozó élelmiszerek listája.
– Tenger gyümölcsei (osztriga, kagyló, garnélarák, tintahal);
– Sósvízi halak (stingray hús, cápauszony);
– Hús (nyúl, marha, bárány);
– Zöldek (zeller, petrezselyem, spenót, kapor);
– Gyümölcsök, zöldségek (avokádó, gránátalma, füge, káposzta, cékla);
– Diófélék (fenyő, dió, mogyoró).
A középkorú krízis korában emlékeznie kell a krónikus betegségek listáján szereplő egyes élelmiszerek használatára vonatkozó korlátozásokra.

Gyógyszer a férfiak hatékonyságának növelésére
Egyes esetekben a férfiak erejének növelése érdekében a gyógyszereket monoterápiaként és étrend-kiegészítők étrend-kiegészítőivel kombinálva kell alkalmazni.

Olyan anyagok, amelyek gátolják a foszfodiészteráz (PDE) enzim működését. Leegyszerűsített formában a PDE 5 gátlása (gátlása) heves emelkedéshez vezet, ami a vérnyomás emelkedéséhez vezet. Ez azt jelenti, hogy hatásuk alatt a pénisz barlangos testének szelektív vénás vérrel való feltöltése történik. A tudósok háromféle PDE 5 inhibitort szintetizáltak (szildenafil, tadalafil, vardenafil). A teremtés idején az első a Sildenafil. Ennek alapján hozták létre a híres “Viagra” (USA) gyógyszert. Hasonló hatásmechanizmusú gyógyszerek. A Tadalafil a Cialis (USA) védjegy alatt álló gyógyszer fő összetevője. A második hatóanyag a vardenafil, amelyet “Levirta” (Németország) márkanéven állítanak elő. Jelenleg nagyszámú generikum található a gyógyszertárakban. Példák: merevedés, impaza, vuka-vuka, eroton, potenciál, ergos és mások. A közös azhogy összesen három anyag van (sildenafil, tadalafil, vardenafil). Ezeket az anyagokat óvatosan kell alkalmazni magas vérnyomás esetén.

Olyan anyagok, amelyek fokozzák az ATP-szintáz nevű enzim működését. A fő gyógyszert Impaza védjegy alatt állítják elő. Az étrend-kiegészítők e csoportja magas vérnyomásban szenvedő betegek számára elérhető, mivel a péniszbe történő véráramlás más mechanizmussal történik, a vérnyomás növekedése nélkül. Analógok. “Verona” kapszula, Étrend-kiegészítő a szexuális élet minőségének javítására “Andropower”. Kiegészítő SpermaPlant Evalar.
Szelektív alfa-2-blokkolók. A fő gyógyszer a Yohimbe. Az ezen alapuló készítmények javítják a spermatogenezist, növelik a potenciát a vénás vér kismedencei szervekbe történő szelektív beáramlása miatt. Egyes esetekben a pszichológiai hangulat javítása helyett depressziót válthat ki. A Yohimbe a pszichés problémák okozta férfierő korrekciójára ajánlott.
Nem szelektív alfa-2-blokkolók. A fő gyógyszer a fentolamin. Nem enyhíti szelektíven a szervezet érgörcsjét, ezáltal fokozza a vér áramlását a szervezet kapillárisaiba és arterioláiba. Az időpontot a kezelőorvossal megbeszéljük.

Androgének (“Mesterolone”, “Proviron” tanár). Csak a kezelőorvos utasítása szerint. A férfi nemi hormonok analógjai. Kizárólag a vér tesztoszteronszintjének csökkenése miatti férfi erő elvesztésére használják. Más esetekben éppen ellenkezőleg, impotenciát válthat ki.
Szerotonin újrafelvétel gátlók. A szerotonin egy aminosav mellékterméke, a hangulati hormon informális neve. Ennek a csoportnak a fő gyógyszere a “Dapoxetine”, ismert “Trazodone”. A gyógyszerek javítják a férfiak erejét, főleg pszichés problémák miatt.

Hogyan lehet gyorsan visszaadni a férfi erejét 60-70 évesen
A legjobb potencianövelő szerek szinte mindegyike segít az erekcióban. A férfi erő szempontjából a 70 év kritikus. Egyrészt felhalmozódnak a szervezet öregedésének, a funkciók elhalványulásának időskori élettani problémái. Másrészt a krónikus patológiák felerősödnek (hipertónia, diabetes mellitus, prosztatagyulladás és még sokan mások). 60 éves kor után a férfierőt védeni kell. A szabálytalan szex ebben a korban veszélyes a visszafordíthatatlan kihalás miatt. Minden időpontot egyeztetni kell a kezelőorvossal. A Cialis soft egy népszerű, hosszú hatású gyógyszer. Egyes esetekben az Avanafil hatékonyabb. A lenyelés három napig hat. A Kegel gyakorlatok ebben a korban talán az egyetlen módja annak, hogy növeljék a férfi erőt anélkül, hogy orvoshoz fordulnának. A gyakorlat elve a fenék izmainak időszakos összenyomása és ellazítása. A napi 10-15 perces rendszeres ismétlés hatékony módja a férfiak életerejének meghosszabbításának. A diófélék, a mérsékelt potencia stimulációval rendelkező élelmiszerek étrendbe való felvétele meghosszabbítja a szexuális


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!

Apotencianövelő készítmények célja, hogy kezeljék az átmeneti merevedési problémákat, zavarokat. Segítségükkel a pénisz könnyedén elérheti és fent is tarthatja a szexuális együttléthez szükséges merev állapotot. Így ezek a készítmények hatékonyan járulnak hozzá a szex minőségének javításához.