Extrém,  Szex,  Szexshop

BDSM szex és kellékei, ezeket kell tudni kell az uralkodásról és szolgaságról

Nem is olyan régen a BDSM szex kultúráját már nem tekintették valami perverznek és szégyenletesnek. Napjainkban egyre többen találják magukat ebben a témában. Vannak olyan vélemények, hogy a BDSM csak fájdalom és megaláztatás, de ez nem így van. Megfelelő tervezéssel és felelősségteljes megközelítéssel az ilyen szórakozás mindkét partner számára örömet okozhat.

A BDSM alapjai

A BDSM szex fő tételei csak a biztonságos gyakorlaton, az önkéntességen és a partnerbe vetett bizalmon alapulnak. Az ilyen kapcsolatokban a fizikai és pszichológiai nyomást csak kölcsönös beleegyezéssel alkalmazzák. Az ilyen játékok elején a fő feladat az, hogy megtaláljuk a megengedett korlátokat. Például az előzetesen egyeztetett kódszavak alkalmazásával az alsó partner bejelentheti a felső erő elégségességét vagy elégtelenségét.

Ilyen esetekben csak saját akaratukból vesznek részt. A BDSM játékok gyakorlata azonban a tematikus kellékek használatához kapcsolódik forgatókönyveikben.

A BDSM játékok és kellékek sokfélesége
Napjainkban a legtöbb gyártó aktívan bővíti a BDSM termékek körét. A BDSM fő attribútumai a következőre oszthatók:
– Testtartozékok – maszkok, gagok, övek, kesztyűk, fűző, ruhák és fehérneműk, nyújtások és hűség övek;
– Rögzítés és rabság – a kezek és lábak, bilincsek, kötelek, bilincsek, övek, gallérok kötésére szolgáló készletek;
– Verésre szánt tárgyak – ostorok, halmok, papucsok, floggerek, ostorok, tollak;
– Elektromos stimulációs készletek – bilincsek, vibrátorok, dugók és így tovább;
Minden típusú tartozéknak megvan a maga hatása és nyomása.

BDSM tartozékok
Az ebből a szakaszból származó BDSM szexjátékok célja, hogy megfosszák az egyik partnert a fő érzékektől – a látástól és a hallástól. Így súlyosbította a testére gyakorolt hatás érzését.

A jelmezek, a fétis kellékek és a különböző fehérneműk kiegészítik a BDSM forgatókönyvek képét, és lehetővé teszik, hogy teljes mértékben elmerüljön a légkörben. A fő anyagok a bőr, fém, vinil és latex, mind agresszív, mind izgalmas. A legnépszerűbb szín a fekete. Karcsú, hangsúlyozza a sziluettet és agresszivitást ad. A fémbetétek és tartozékok kiegészítik a teljes képet.

Tartozékok kötéshez, rögzítéshez és kötéshez
Az akarat benyújtásával és elnyomásával kapcsolatos forgatókönyvek közvetlenül kapcsolódnak a mozgások kötelező és korlátozásához. A rabság, a bilincsek és a távtartók lehetővé teszik, hogy a partnert bármilyen olyan helyzetben rögzítse, amely kényelmes az Ön és tervei számára.

Az áruk e kategóriájának megvásárlásakor figyelni kell a termékek minőségére és praktikusságára. Az akasztásra szánt árukat nagy terhelésre kell tervezni. Az online szexshopunk és budapesti szexboltunk a jól ismert világmárkák minőségi termékeinek széles választékát kínálja Önnek.

Kiegészítők flageláláshoz és veréshez
Ezeket az elemeket úgy tervezték, hogy ösztönözzék a különböző erősségű és intenzitású korbácsolást. Kombinálhatja a könnyű simogatást erős és gyakori stroke-okkal, mindez a partner egyéni érzékenységétől függ. A behódolás és a dominancia irányában mind a fizikai, mind az érzelmi, a flagelating az egyik fő szempont. A halmok, rudak,ostorok és flip-bélések nagyszerű eszközök a fájdalom okozására vagy fogadására.

Nagyon gyakran az uralkodás módszereit kombinálják egymással, ugyanaz a verés tökéletesen kombinálódik a partner immobilizációjával és rögzítésével. Amikor ostorral vagy más zászlókészítő eszközzel dolgozik, a felső résztvevőnek figyelmesnek és óvatosnak kell lennie, amikor sztrájkol, hogy elkerülje a túlzott testi sérülést.

BDSM ruházat

Bőrruhák katalógusa a BDSM-hez. Ebben tematikus fehérnemű, készletek, fehérnemű elemek, bodysuits, harisnyakötők, vinil overallok és fűzők találhatók bármilyen méretben. Ruházati anyagok: latex, vinil, valódi bőr, fa bőr, poliészter. Ruhák szeretőnek és rabszolgának. Kényszerzubbonyok. ehérneműk és ruhák a BDSM kultúrában
A megjelenés és a felszerelés szerves részét képezik a BDSM játékoknak, mert ez a kultúra nemcsak a fizikai hatásra, hanem a vizuális képekkel való játékra is épül.

Sokféle ruházatot kifejezetten a BDSM gyakorlatokhoz készítettek. Közös vonásuk a relaxáció és az agresszív megjelenés. Bőrszíjak, szegecsek, kivágásokat, fényes latex fehérneműket és betéteket okozva. Ezeket a ruhákat fekete és piros színek, agresszió és veszély színei uralják. Az ilyen fehérnemű kiegészíti a képet a játék során, viharos érzelmeket ébreszt, így szükséges az alsó alárendelt számára.

Egyre több globális márka figyel a BDSM kultúrára és a népszerű fétisfajtákra. Választékunk bőrből, latexből, vinilből és különböző árkategóriákból készült szintetikus szövetekből készült termékeket tartalmaz. Jó minőség és változatos teljesítmény jellemzi őket. Ennek a sokféleségnek köszönhetően könnyen mesterré vagy alázatos rabszolgává válik.

Latexből vagy vinilből készült vászon, sűrű, teljesen átláthatatlan, nem kevésbé vágyik az emberekre, hogy elrejtsék ezt a tövist. Ezek az anyagok, különösen a latex, illeszkednek a testhez, mint a második bőr.
A női ruházat és az erotikus jelmezek gyártói nem állnak meg a bőr bugyiknál vagy a vinilből készült melltartóknál. A vinilből készült ruhák kiválasztása nagyszerű:
– Hosszú ruhák és rövid kabátok;
– Luxus fűző;
– Merész rövidnadrág;
– Hosszú ujjú kezeslábas
– Kombináció.
A BDSM ruhákat szokásos, szigorú színű erotikus fehérneművel egészítheti ki. Ez ártatlanságot vagy promiszkuitást ad a képedhez, segít játszani a partner érzéseivel.

BDSM kötözők

Tartozékok a szkripteléshez és kötéshez. A BDSM kultúra mindig is szorosan kötődött a kiegészítőkhöz és kellékekhez. Ennek a kultúrának néhány aspektusa, mint például a rabság és a kötés nélkülük egyszerűen nem megvalósítható. A BDSM forgatókönyvek vizuális összetevője nagyon fontos mindkét partner észlelése szempontjából. Az agresszív bőrruhát a legkisebb részletre kell gondolni, és a megfelelő téma mandzsettájával, hevederével és ékszerével kell kiegészíteni.

Kötési attribútumok
A kötés lenyűgöző szempont a BDSM gyakorlatban. A partner immobilizálása, a test bizonyos érzékeny területeire gyakorolt nyomás megteremtése sok gyakorló valódi művészettel egyenlő.

Számos módja van a partner összekapcsolásának. Mindegyik különbözik az alkalmazott kiegészítőkben és módszerekben. Például szorosan kötheti partnerét speciális kötelekkel, arra kényszerítve őt, hogy a legkisebb mozgásnál is lanuntly sóhajtson, vagy bármilyen helyzetben rögzítse kényelmes vinil szalagok segítségével, amelyeknek nincs erős fizikai hatása. Mindez a beállításoktól, a forgatókönyvtől és a pár hatókörétől függ.

Webáruházunk katalógusa alapvető kiegészítők széles választékát kínálja a BDSM gyakorlásához. Figyelmét mind az exkluzív, kézzel készített termékekre, mind a jól ismert világgyártók árugyűjteményére fordíthatja. A kiegészítők fő anyagai – valódi bőr, poliészter, pvc, szövet.

Üzletünk különleges kiegészítőket vásárol a rabsághoz, amelyek segítenek megvalósítani a legmerészebb és szokatlan fantáziáit. A speciális ragasztott ragasztószalag nem okoz kellemetlenséget Önnek és partnerének: nem hagy ragadósságot, nem fáj és nem károsítja a hajat. Ez a szalag kötésre használható. Újrafelhasználható szalag, és lehetővé teszi, hogy megvalósítsa a különböző fantáziáit többször. Az erős szalagok nagy tekercsei segítenek a teljes rabság elkészítésében, vagy csak kösse meg a partner kezét vagy lábát. Minden felnőtt termék rendelkezik a szükséges minőségi tanúsítványokkal.

BDSM verőeszközök

Stack egy ütős attribútum BDSM kultúra flagellation játékok. Halmok fogantyúval és különböző formájú hegyekkel: kerek, négyzet alakú, téglalap alakú, pénisz formájában, csepp és mások formájában. Tenyér alakú véggel és falloszfogantyúval. A sokk eszközök a BDSM játékok kötelező összetevői. Általában a BDSM verem a felső kezében van, és az alsó partner vezérlésére és megbüntetésére szolgál. De a halmok modern választéka vonzó lesz a kevésbé merev szórakozás rajongói számára. Például a végén bojtokkal vagy tollakkal ellátott halmok lehetővé teszik, hogy finoman csiklandozza magát vagy partnerét, ami sok ember számára nagyon izgalmas. Általánosságban elmondható, hogy a verem nemcsak a befolyás eszközeként, hanem a hatalom szimbólumaként is tekinthető, amely a megfelelő hangulatot hozza létre a dominanciával és behódolással rendelkező szerelmi játékok során.

A szexbolt kontextusán kívül a verem lovaglásra, díjlovaglásra és lóversenyre készült. Ezért ez az ütőhangszer ideális a pónijátékhoz. A játékos és a ló rajongóinak javasoljuk, hogy vásároljanak további BDSM kellékeket – hámot, stilizált parókákat és patákat.

Mi az a modern szexbolt?
A halmok alapja rugalmas és rugalmas magból készül, leggyakrabban műanyagból, néha fémből. Az ostor külső része lágyabb anyaggal van borítva, amely lehet természetes vagy mesterséges bőr, latex stb.

Stack tippek meglehetősen változatosak.
Ez lehet egy keskeny, rugalmas szalag, több ostor, egy puffer, tollak, egy tassil, egy lapos flip-flop szív, fallosz, tenyér formájában. A csúcs típusától függően a verem további funkciója is megváltozik, nemcsak verésre, hanem partner csiklandozására vagy pofonjára is használható.

A BDSM verőeszköz kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy megnézze a fogantyú végrehajtását. Minél jobb és kényelmesebb a szerszám ezen része, annál kényelmesebb és hosszabb lesz a használata. A verőfogantyúnak alkalmasnak kell lennie a felhasználó vastagságának, hogy szoros fogást biztosítson. Kényelmes, ha a fogantyút egy hurokkal egészítik ki a kéz rögzítésére. Egy ilyen hurokkal a készülék rögzíthető az ecsetre, és rendszeresen használhatja a kezét más játékokhoz, eközben a verem mindig veled marad, ami lehetővé teszi, hogy a partner számára a megfelelő és még váratlan pillanatban használja.

A verő színséma klasszikus a BDSM számára, itt fekete, piros és fémes érvényesül. De a romantikus gyártók szerelmesei nem kerültek megkerülni, így a tartományban kevésbé agresszív színek vannak. Például lila, fehér, rózsaszín. Népszerű és szerény megjelenésű, de nagyon hatékony halmok, természetes, többszínű tollakból készült csiklandozással.

Néhány szó a biztonságról
A verő használata veréshez bizonyos készségeket igényel. A legjobb célpontok itt a fenék, a keresztirányú ütések a csontokra és az inakra nem megengedettek. Továbbá jobb, ha nem használjuk a vermet közvetlen ütésekre a nyirokcsomók, ideges, vértörzsek és plexusok zónáiban.

Ugyanakkor a verem a kemény játékok biztonságosabb tulajdonságának tekinthető, mint a botok vagy a rudak. Az a tény, hogy a bőrszövés vagy a puha latex bevonat lehetővé teszi, hogy teljesen megszüntesse a bőr boncolásának kockázatát a fenti eszközökre jellemző hatáshelyeken. Ugyanakkor az érzések nagyon hasonlóak.

Elmúltak azok a napok, amikor improvizált eszközöket kellett használnia a fantáziái kielégítésére, ma könnyen vásárolhat egy vermet, sunker-t vagy más BDSM kellékeket. Professzionális, kifejezetten szexuális játékokhoz tervezett eszközök nemcsak a maximális öröm, hanem az abszolút biztonság és a használat kényelme is.

Ostorok a BDSM számára

Ostor vagy ostor egy másik alapvető attribútum a BDSM gyakorlatban. Az ilyen forró kapcsolat eszközei lehetővé teszik a legtitkosabb és pikáns vágyak megvalósítását. A szexboltunkban bemutatott ostorok alkalmasak mind a szado-mazo kifinomult rajongói számára, mind azok számára, akik csak az első lépéseket tesznek ebben a kultúrában, és valami újat, fényeset, veszélyeset akarnak felfedezni. Az ostor szükségszerűen “gyökeret ver” abban a párban, ahol az egyik partner kölcsönös vágya dominálni, a második pedig az engedelmesség, konvergált. Bár gyakran egy gyönyörű elegáns ostor használható egy kép létrehozására (képzelje el – egy gyönyörű erotikus fehérneműben lévő nő, ostort lengetve), de leggyakrabban az ostor még mindig a kívánt célt szolgálja, azaz verésre.

Az ostor meglehetősen könnyen kezelhető, ez egy fogantyú és más számú farok a végén. Ha a vágyait inkább esztétikai élvezetre tervezték, azaz egy bizonyos kíséret létrehozására a hálószobában, és nem fogja bántani a partnerét, akkor egy puha ostor 10-20 farokkal fog tenni. Ha a párodban a cél az, hogy valódi, maximális örömet szerezz az uralomból és a behódolásból, akkor egy nagy számú farokkal rendelkező ostorra van szüksége. Egy ilyen ostor nemcsak a partner fenekén járhat, hanem a hátán, a mellkason stb.

Ostorok örömüket a sokszínűség – bőr és gumi, latex és kötél, a különböző színek és méretek. Különösen népszerűek az ostorok, amelyek fogantyúja fallosz vagy dugó formájában készül. Egy ilyen ostor nemcsak bünteti a partnerét, hanem szimulálja a nemi közösülést is. A bőrkorbács alternatívája az ostor – egy hosszú fonott öv fogantyúval. Az ostor az egyik leghatékonyabb, de veszélyes sokk eszköz a BDSM-ben. Az ostor fő eleme egy hosszú, fonott bőröv kerek keresztmetszetből. Az ostor teste hosszú bőrcsíkokból áll, fokozatosan elvékonyodik a vége felé.

A BDSM ostorai szalagokból vagy szintetikus kötelekből is készülhetnek. Leggyakrabban egy ilyen ostor kemény fogantyúval rendelkezik, például fából. De vannak ostorok fogantyú nélkül is, az ilyen ostorokat “kígyónak” nevezik (az angol kígyóból – kígyóból). Az ostor hosszú fogantyúja (leggyakrabban 20-100 cm) legfeljebb 6 méter hosszú farokkal végződik. Az ostor hossza legfeljebb 3 méterig optimálisan kényelmesnek tekinthető. Ez a hosszúság nem zavarja a sztrájkok célját, valamint gyakoriságát. Az ostor lehetővé teszi, hogy különböző ütéseket okozzon: broaches, pont, lefedettség stb. De ne feledje, hogy az ostor használatának kompetensnek kell lennie, így ha nincs tapasztalata, ne használja az ostort teljes erővel. A BDSM játékokhoz szükséges összes attribútumot névtelenül, gyorsan és egyszerűen megvásárolhatja üzletünkben. Elég csak kiválasztani a kívánt modelleket, és megrendelni anélkül, hogy elhagyná otthonát. És hogy kiegészítse a rabszolga képét, segít a különböző galléroknak, bilincseknek, bilincseknek, késéseknek és maszkoknak.

BDSM játékok készletei

A szexuális játékok egyre népszerűbbek – ez nem perverzió, hanem egészséges vágy a szexuális élet diverzifikálására és az új fényes érzések ízére. Kínálunk, hogy próbálja ki a szexuális játékok a gyakorlatban a BDSM, amelyek egyesítik a különböző eszközök és kiegészítők.

A BDSM készletei lelkesedést hoznak a hagyományos szerelmi örömökhöz – segítségükkel könnyedén kipróbálhatja a különböző képeket: nőgyógyász és nővér, orvos, végzetes szépség egy leopárd maszkban ostorral, egy romlott macska ….Is tetszeni fog a kötés és a rögzítés.

A BDSM egy külön beszélgetési téma. Már sokan szerették ezt a játékot, örömet okozva a fájdalomon keresztül, ami csak fokozza az érzéseket. A tapasztalt felhasználók számára sok érdekes dolgot is készítettünk. A BDSM készleteket – koldus, ostor, maszk a szemen, bilincs, csiklandozás, nanoütések – a szükséges eszközök a “kényszerített szex” hatásának létrehozásához. A drágább modellek közé tartoznak a ruházati cikkek – latex öltönyök, harisnyák, maszkok stb. A BDSM kiváló minőségű készleteinek megkülönböztető jellemzője a funkcionalitás. Végtére is, a készlet több elemének megvásárlásával az ügyfél mindent meg akar szerezni a teljes értékű BDSM törvény megszervezéséhez.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!