Szex,  Szex Dr

Misszionárius póz technikák a nagyszerű szexhez

A misszionárius pozíció egyszerű, kényelmes, népszerű, de szinte mindig alábecsülik! A legtöbb pár olyan szűken érti ezt a helyzetet és annak lehetőségeit, hogy néha szomorúvá és sértővé válik. Ezért ebben a cikkben elhatároztuk, hogy kijavítjuk a helyzetet. Ma alapvetően megváltoztatjuk elképzelését és hozzáállását a szexblogban is írt misszionáriusi pozícióhoz, és segítünk felfedni minden rejtett potenciált, amely magában rejlik.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy milyen pózról van szó, és hogyan néz ki, milyen lehetőségek vannak a végrehajtására, előnyei és hátrányai, és ami a legfontosabb, 3 fejlett technika, amely egyszerűen felrobbantja a fejét !) tippek és trükkök segítségével ez szex pozíciók . Nos, most kezdjük.

Hogyan néz ki a misszionárius póz?
Ez az a helyzet, amikor a nő a hátán fekszik, csípője széles, és a férfi felül van a lába között. Ez talán a legklasszikusabb változat, amelyhez a misszionáriusi pozíciót leggyakrabban társítják. Nézzük meg, hogyan néz ki az alábbi fotón.

Hogy néz ki a misszionáriusi pozíció

Néhány rajongó egyöntetűen azzal érvel, hogy ez a póz az egyik legunalmasabb a Kama Sutra pózok között , gyorsan unalmassá válik, és csak azok használhatják, akik egyszerűen semmit sem értenek a szexből. Kezdőknek, flegmatikusaknak és lustáknak való, akik csak azért szexelnek, mert muszáj, anélkül, hogy maguktól a folyamattól teljesen kielégítést kapnának. De rögtön sok „de” -t akarok mondani, hogy megcáfolja ezt a nevetséges vádat, mert sok különböző változata van, amelyek lehetővé teszik a párok számára, hogy sikeresen kényelmes helyzetben maradjanak, és ugyanakkor új érzéseket fedezzenek fel maguk.

Igen, az eredetiben a misszionárius póz feltételezi, hogy a nő a hátán fekszik, a férfi pedig rajta van, de ez messze nem az egyetlen lehetőség erre. A legtöbben nem is sejtik, mennyire más és érdekes lehet ez a póz, csak be kell kapcsolni egy kicsit a fantáziáját és kísérletezni kell. Most nézzük meg, mi lehet ez.

De a fent bemutatott pozíciók fő lényege és jellemzője nem a megjelenésükben, hanem a pénisz hüvelybe való behatolási szögének és mélységének megváltoztatásában, ami közvetlenül befolyásolja a partnerek érzéseit, és lehetővé teszi a lány számára, hogy különböző típusú női orgazmus . Különösen aktívak és kifinomultak a szexben, és tökéletesen tudják, hogy a női medence helyzete, és ennek következtében a pénisz hüvelybe való behatolásának mélysége és szöge a női lábak helyzetétől függ. Ezért a szépnemű nem csak oldalra teríti csípőjüket, hanem térdét hajlítja, és magához húzza, társa derekára helyezi, vagy akár a férfi vállára dobja. Egyébként azt a lehetőséget, amikor egy nő a lábait a férfi válla fölé dobja, gyakran tiszti póznak nevezik .

Ez csak néhány példa. Valójában ezeknek a lehetőségeknek a választéka sokkal nagyobb lehet. Lásd még 19 fényképet a misszionáriusi pozícióról különböző változatokban. Remélem, most már megérti, hogy csak tapasztalatlan vagy szűk látókörű emberek nevezhetik unalmasnak. Nos, az, hogy hogyan néz ki a fotón, már világos számodra. Most élőbb demót ajánlok!)

A misszionáriusi pozíció előnyei

Egyszerű és kényelmes . Ez valószínűleg az egyik legfontosabb előnye ennek a pozíciónak. Ha szexelni szeretne, de nem akar megerőltetni, akkor ez ideális. Semmi sem fárad el, és nem zsibbasztja sem őt, sem őt. A partnerek a leglazább és legkényelmesebb helyzetben vannak, ami lehetővé teszi számukra, hogy hosszú ideig élvezzék egymást, és ugyanakkor gyakorlatilag ne fáradjanak el.

Maximális érintkezés és közelség . A különleges közelségérzetnek és annak a lehetőségnek köszönhetően, hogy gyengédséget tanúsítson partnere felé, a misszionáriusi pozíció ideális azoknak a romantikus pároknak, akiknek szexuális életük során különösen szemükbe kell nézniük, meg kell csókolniuk partnereik ajkát, érezniük leheletüket. nyakát, figyelje az arckifejezéseket, szenvedélyesen ölelkezzen és így tovább. Ezt választva a partnerek nemcsak fizikai közelséget éreznek, hanem érzelmileg is, nagyon mélyen, ami különleges szinten nyilvánul meg. De itt minden a partnerek hangulatától függ, valakinek ez a pozíció teljesen hétköznapi, mindennapi lehet, és valaki érzékennyé és hihetetlenül érzékennyé teheti.

Nőknek
Öröm stressz nélkül . Fentebb már részben beszéltünk erről. Ha egy férfinak, bár kényelmes, nem kell erőfeszítést tennie, akkor egy nőnek gyakorlatilag nem kell semmit tennie. Csak annyit kell tőle tennie, hogy hátradől, széttárja a lábait, pihenjen és érezze jól magát!) Természetesen ez egy ideális lehetőség, amely csak akkor működik, ha egy férfi hozzáértő szerető, és tudja, hogyan kell egy lányt orgazmusba hozni anélkül, hogy nagy részvétele.
Nem fogja látni az alak hibáit . Minden lány, bármilyen ideális is, az esetek 99% -ában mindig panaszkodnak az alakjukra és a testükre!) Kövér vagyok, vékony vagyok, görbe vagy rövid lábam van stb. És a szex pillanatában ezek a csótányok mindig tudatuk legelső sorában ülnek. A lányok missziós pozíciójának szépsége éppen abban rejlik, hogy a férfi tekintete mindig az arcára vagy a párnára irányul!)
A legjobb klitorális stimuláció. A testek párhuzamos vagy közel párhuzamos elrendezése egymáshoz képest jó stimulációt biztosít a csiklónak a szex során. És mivel a csikló az esetek túlnyomó többségében a fő női erogén zóna, sokkal könnyebb lesz egy lánynak orgazmust szerezni ebben a helyzetben, mint az összes többiben.

Férfiaknak
A helyzet mestere . Természetesen a férfi, mivel a nő tetején van, uralja és vezeti az egész folyamatot. A tempót, a mélységet és a behatolási szöget mind ő irányítja. Egyrészt ez előny (tegyen, ahogy akar, és ahogy tetszik), de ne felejtse el, hogy ez egyben felelősség is, hiszen ebben a helyzetben a női orgazmus teljes mértékben a férfi készségeitől és tetteitől függ. Ezért a férfiak, miközben élvezik a nőt és a testét, ne feledkezzenek meg magáról a nőről és szükségleteiről.
Az ejakuláció szabályozása. Ez a pillanat különösen fontos azoknak a férfiaknak, akik nem túl szívósak az ágyban. Az ütem és a mélység szabályozásával az ember lelassíthat, amikor úgy érzi, hogy hamarosan eljön, ezáltal lehetővé téve az izgalmi hullám áthaladását és a szex folytatását. Így sokkal több esélye van arra, hogy először a lányt orgazmusba hozza, majd befejezze magát.

A misszionáriusi pozíció hátrányai

Miután kiemeltük az előnyöket, nem lenne helyes, ha nem emlékeznénk a hátrányokra, és természetesen ezek is léteznek. Nagy általánosságban én személy szerint nem látok hiányosságokat egy lány esetében, bár van értelme több különleges esetet is megfontolni, amelyek néha előfordulnak.

Nincs mód arra, hogy tovább stimulálja magát (klitorisz) . Számos nő és lány van, akiknek további klitorális stimulációra van szükségük az orgazmus eléréséhez. Leggyakrabban a szex során segítenek maguknak – ujjaival simogatják a csiklót. És misszionáriusi helyzetben ez lehetetlen vagy nagyon kényelmetlen.
Partner súlya . Elvileg a nők szeretik magukon érezni a férfit, sőt bizonyos mértékig a testére gyakorolt ​​nyomást. De ez egy meglehetősen vékony vonal, amelynek érzését az ember könnyen elveszíti, különösen abban a pillanatban, amikor az öröm kezdi birtokba venni. Ennek eredményeként mindez ahhoz a tényhez vezethet, hogy egy nőnek nehéz lélegezni.
Korlátozott mozgás . Néha, mivel képes megváltoztatni testének helyzetét és elvégezni a közeledő mozdulatokat, lehetővé teszi egy nő számára, hogy megtalálja a legmegfelelőbb behatolási szöget az élvezethez, például egy tehénlány pózában , amikor egy lány a férfin van. Esetünkben a lány mobilitása komolyan korlátozott, ezért minden reményét a férfira, tudására és képességére kell helyeznie, hogy kielégítse a verejtékben lévő lányt.

Nőknek – csak az arcát lásd. Furcsa módon, ami előny volt egy lány számára egy férfi számára, az hátrányt jelenthet. És ez nem jelenti azt, hogy nem szívesen nézi az arcát – nem. A helyzet az, hogy a férfiak szexuális jellegükből adódóan vizuálisak, nemcsak a péniszükön, hanem nagyobb mértékben a szemükön keresztül tapasztalják meg a szexet. Igen, igen, igen, a férfiak szeretnek figyelni és megfigyelni a testetek kölcsönhatásának minden részletét a szex során. Ez még jobban felizgatja őket. És a misszionáriusi álláspont e tekintetben kissé korlátozza a férfiak igényeit.

Ne érezzen semmit . Ennek a helyzetnek a variációinak túlnyomó többségében a férfi kezei ugyanazt foglalják el – az ágyon nyugszanak, vagy azon, amin a lány fekszik, vagyis testük súlyát a nő fölött tartják. Ez monoton és unalmas a férfi kezek számára, amelyek természetüknél fogva felfedezők!) Mint mindannyian tudjuk (a férfiak nem fogják hazudni), a kezek szeretik a szabadságot, különösen, ha az eset (és a test) a női testet érinti. Mindig arra törekszenek, hogy felmásszanak oda, ahol nem tudnak, és megérintik azt, amihez nem lehet hozzányúlni!)

3 fejlett technika a misszionáriusi pozícióhoz

Itt az ideje, hogy fejlettebb dolgokról beszéljünk, nevezetesen arról, hogyan javíthatja a misszionáriusi testtartást. Íme 3 hatékony technika, amelyekkel Ön és a másik partnere még jobban szeretni fogja ezt a pozíciót.

1. technika: G-pont stimuláció
Elég sok szó esett már a G-pontról és arról, hogy ez milyen orgazmusokat okozhat egy nőnek. Ennek a technikának a lényege pontosan a G-pont kifejezettebb és intenzívebb stimulálására lett kifejlesztve. És annak érdekében, hogy fokozza a rá gyakorolt ​​hatást, meg kell változtatnia a pénisz behatolási szögét.

Amint emlékszik, a G-pont a hüvely elülső falán található, nem messze (2-3 cm) a bejáratától. És annak érdekében, hogy jól stimulálja ezt a területet, a pénisznek nem felülről lefelé kell belépnie a hüvelybe, ahogy ez a szokásos (“a” ábra) misszionáriusi változatban történik, hanem fordítva – alulról felfelé (“b” ábra) . De ennek eléréséhez a női medencét fel kell emelni, hogy kissé magasabb legyen, mint a férfi.

Ehhez használhat párnát, felcsavart takarót, kanapét – általában mindent, ami felemeli a medencéjét, ugyanakkor a lánynak kényelmes helyzetben kell maradnia. Ezzel az opcióval a behatolás nem lesz olyan mély, de nagyon célzott. Lássuk, mi változik pontosan ilyen behatolás mellett. Ha a szokásos (a) változatban a pénisz végighalad a hüvely falain, egyenletesen érintve mindegyiket, akkor a (b) opcióban párnával a pénisz egy kis szünetben (alulról felfelé) kerül behelyezésre. Ez ahhoz vezet, hogy a pénisz feje aktívabban kölcsönhatásba lép a hüvely felső falával, ahol a dédelgetett G-pont található.A G-pont stimulálása a misszionáriusi pozícióban. Behatolási szög

2. technika: Vízszintes súrlódások klitorális stimulációval
Annak érdekében, hogy a stimuláció hangsúlyát a misszionáriusi pozícióban lévő csiklóra helyezze át (lásd, hol található a csikló ), az embernek 2 fontos dolgot kell tennie. Először is, ha klasszikus pózban van, tegye magát előre, és feküdjön le a partnerére úgy, hogy a gyomor a hasán feküdjön, és a szeméremtestje szorosan kapcsolódjon a szeméremcsontjához. Így kell kinéznie.

Másodszor, a súrlódásokat nem a medencével, a péniszbe való be- és kilépéssel kell elvégezni (ahogy a férfiak általában teszik), hanem egész testükkel előre -hátra, szorosan a partner pubisához nyomva. Képzeld el, hogyan találja meg a hullám a partot, majd gurul vissza a tengerbe, a férfi pedig egész testével a nőre gurul, majd lecsúszik. De ugyanakkor fontos, hogy mindig tartsuk a kapcsolatot a testek és a pubes között. Most nézzük meg közelebbről, mi történik a penetrációval ennek a technikának a használatakor.

Missziós pozíció – vízszintes súrlódási technika a csikló stimulálásáhozA bal oldalon („c” opció) a szokásos mozgást látjuk „belépni és kilépni”, amelyben a csikló mintha felülről pofozná a férfi pubisát. A jobb oldalon (“d” opció) egy olyan technika, amelyben a csikló külső részét elsősorban a férfi pubisának dörzsölésével, a belső részt (a G-ponton keresztül) a pénisz tövének megnyomásával stimulálják. Ebben az esetben a pénisz mindig gyakorlatilag minden a hüvelyében marad. Egyébként, amikor ezt a technikát alkalmazza, jobb, ha az ember nem a térdére, hanem a lábujjára támaszkodik, ez lehetővé teszi számára, hogy növelje a mozgástartományt oda -vissza.

3. technika: Függőleges behatolás
Ezzel a technikával a nő a hátán fekszik, egyenesen kinyújtja a lábait, és oldalra teríti őket. A férfi felette fekvő helyzetben helyezkedik el, mint fekvőtámaszokban. Miután egy férfi bejut a péniszbe a hüvelybe, kissé előre kell mozdulnia, hogy a pénisz függőlegesen lépjen be . Megnézzük a fényképet, hogyan történik ez.

Ebben a helyzetben a férfi súrlódásokat végez felfelé és lefelé. Ennek a technikának a szépségét nagyobb mértékben értékelni fogják azok a lányok, akiknek a csiklója közelebb van a hüvely bejáratához (lásd a hüvelyek fotóit és milyen alakúak ), mivel a csikló fejét jobban stimulálja pénisze súrlódásai során. Ez a hatás függőleges behatolás révén érhető el. További részletekért lásd az alábbi képet.

Missziós pozíció tippek és trükkök

És most szeretnék néhány gyakorlati tanácsot adni, vagy akár tippeket adni, amelyek segítenek abban, hogy ne csak elkerülje a népszerű hibákat, hanem általában javítsa a misszionáriusi pozíció használatának eredményeit és szuper legyen a szeretkezés.

Férfiaknak
Ne feküdjön le teljes súlyával . Súlyát mindig kezével támassza alá, vagyis pihenjen rajtuk. Ha szorosabb kapcsolatot szeretnél a testeid között, engedd le magad a párodhoz, és pihenj a könyöködön. Ebben a helyzetben teljes testével a nőre fog feküdni, ugyanakkor nem fog nyomást gyakorolni rá.
Ellenőrzés és ellenőrzés . Az egyes lányok minden technikája különböző módon működhet. Valami több, mint az első, van, aki harmadik. Vannak, akik kényelmetlenül érzik magukat egyik vagy másik technikával. Ezért a legjobb, ha azonnal megegyezünk a lánnyal, hogy ha valami kellemetlen a számára, azonnal jelezze, és nem tűri.

Nőknek
Használja a kezét . Foghatja az emberét a fenékénél, és bizonyos mértékig szabályozhatja a behatolás ütemét és mélységét, magára húzva, vagy éppen ellenkezőleg, megáll. Ha nem rendelkezik elegendő klitorális stimulációval, segítsen magának egy tollal, miközben ujjaival simogatja a csiklót. Természetesen bizonyos esetekben, például amikor egy férfi teljesen hazudik egy nőnek, ezt nehéz megtenni, de ha van ilyen lehetőség, akkor ne hagyja ki.

Érdekes tények a missziós pózról

Miért hívják így? Úgy gondolják, hogy neve keresztény misszionáriusoktól származik, akik vallásaik szerint a szex egyetlen helyes pozíciójának tartották. Ezt részletesebben tárgyaltuk a cikkben Miért hívják a misszionáriusi pozíciót „misszionáriusnak” ?

A legnépszerűbb a világon . Felmérések kimutatták, hogy a nők és férfiak 100% -a szexelt már ebben a helyzetben legalább egyszer az életében, és a megkérdezettek mintegy 70% -a mondta, hogy intim életükben ezt a pozíciót gyakorolják a leggyakrabban. Nem csak a mai napig fennmaradt törzsi településekre vonatkozik. Az ilyen vadbarátoknak csak 20% -a választja ezt a párosítási módszert, a fennmaradó 80% még mindig a “kutyás stílus” pozíciót részesíti előnyben .
Első szex pozíció . Ebből a helyzetből indul ki a szexuális élet a világ lakosságának csaknem 98% -ában, mivel elősegíti az érzéki behatolást, nem igényel gyakorlati vagy elméleti készségeket. Használható szexuális élmény hiányában, akár mindkét partnerrel – ideális azok számára, akik először fedezik fel a fizikai öröm fátylát. Egyébként tudtad:

A legjobb helyzet a fogantatáshoz… Így történt, hogy a misszionáriusi pozíciót tartják a legpraktikusabbnak és legkényelmesebbnek, különösen ez vonatkozik a gyermek fogantatására. Az e terület szakértői nem tagadják ezt a tényt, de azzal érvelnek, hogy valójában a fogantatás szinte minden helyzetben előfordulhat, csak a misszionárius teremti meg ehhez a legkedvezőbb feltételeket, hiszen egy nőnek lehetősége van pihenni, hanyatt fekszik, és a spermiumrög a legpontosabb a méhnyakhoz megy egy kedves, egyenes folyosón. Vagyis ez a pozíció releváns a fogantatás szempontjából, mert lehetővé teszi, hogy ideális körülményeket teremtsen a spermiumoknak a hüvelyen és a méhben való áthaladásához. Ebben a helyzetben a pénisz különösen mélyen képes behatolni a nő hüvelyébe, ami azt jelenti, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy hogy a péniszből származó sperma a férfi végeztével vagy közvetlenül azután a méhnyakba kerülhet. Lásd még:

Az ejakuláció mechanizmusa. Hogyan mozog a sperma az orgazmus során ;
Missziós pozíció az állatvilágban . Ha hiszel az emberek és állatok szexuális élete iránt érdeklődő szakemberek kutatásában, akkor nemcsak az emberek, hanem az állatok, mint például a csimpánzok és a páncélosok is előnyben részesítik a misszionáriusi pozíciót mindenki mással szemben.

Eredmények:
Természetesen vannak más, hasonlóan érdekes álláspontok is. De amint a gyakorlat azt mutatja, még a legkifinomultabb szerelmesek is rendszeresen visszatérnek a misszionáriusi pozícióba, mivel sok pozitív, fiziológiai és pszichológiai tulajdonságát ismerik, amelyeket más pozíciókban nehéz megtapasztalni. A legfontosabb az, hogy ismerjük a finomságokat és árnyalatokat, mivel ezekben rejtőzik leggyakrabban minden póz teljes potenciálja. Ebben a cikkben számos ilyen árnyalatot ismertettünk meg Önnel, és ismét megnyitottuk a világ legjobb szerelmeseinek tudásfüggönyét. Ezért feltétlenül próbálja ki a fent leírt technikákat és ajánlásokat, és emelje a szexet a következő szintre. Sok szerencsét!)

A nő fekszik alul és a férfi rajta

A misszionáriusi pozíció talán az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt szexpozíció az egész bolygó lakossága körében. Feltétel nélkül szerepel szinte minden pár szexuális arzenáljában. És ez nagyon indokolt, mivel a szex legkényelmesebb és legegyszerűbb pozícióihoz tartozik , maximális test- és szemkontaktust biztosít , lehetővé teszi a csókot stb. Minden előny nyilvánvaló, de mindezek ellenére sokan monotonnak és unalmasnak tartják a klasszikus pózt . De ez abszolút nem így van! És bizonyítani is szándékozunk, ráadásul készek vagyunk demonstrálni is!) Ebben a cikkben a misszionáriusi pozíció 19 fotóját mutatjuk be.

Valójában nincs unalmas szexpozíció . Leggyakrabban hiányzik a fantázia vagy az elemi szexuális merevség és merevség, ami megakadályozza a párokat abban, hogy szerelmi ágyukat korlátlan kreatív mezővé alakítsák. Csak egy kicsit kell fantáziálni, és még a misszionáriusi póz is, vagy ahogy a szokásos póznak is nevezik , azonnal számos lehetőséget szerez, amelyek új színeket, érzelmeket és benyomásokat hozhatnak a szexuális életébe. Ez különösen akkor lesz hatékony, ha ismeri a misszionáriusi pozíció főbb finomságait és 3 fejlett szexuális technikát ebben a helyzetben.

Visszatérve a témánkhoz… Sokak számára az alább bemutatott pózok ugyanúgy tűnhetnek, de ez csak első pillantásra. Valójában, ha alaposan megnézi, észrevesz bizonyos részleteket, amelyek mindegyik opciót az eredeti módon teszik lehetővé. És ezek a részletek adnak minden misszionáriusi opciónak egy különleges ízt.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!