Erotika,  Szex,  Szex Dr

Titkos női erogén zónák, és hogyan kell izgatni őket

A női test ezen részei nem tartoznak a nők úgynevezett hivatalos erogén zónái közé. És sokan meglepődnek, amikor meghallják, hogy pontosan miről lesz szó. De rögtön le akarom hűteni azok lelkesedését, akik azt gondolják, hogy most tanulják a következő „varázsgombokat”, amelyekkel bármely lányt 5 másodperc alatt orgazmusba hozhatnak . Itt egy kicsit erről. Finomabb dolgokat fogunk érinteni, amelyek nemcsak kellemessé teszik a lányt, hanem világossá teszik, hogy vele egy nagyon különleges férfi nem olyan, mint a többi.

Hogyan használhatja ezt egy férfi?
A férfiak szexuális viselkedésének túlzottan használt mintája. Mielőtt a lányok titkos erogén zónáit hangoztatnánk, azt javaslom, hogy a férfiak emlékezzenek arra, hogy a legtöbbjük „ágyba fektet egy nőt”. Végül megérti, miért volt erre szükség!

Csók. Egy férfi megcsókol egy lányt, és ha a lány válaszol, az zöld utat ad a férfinak a továbblépéshez.
Mellkas és fenék . A férfi hozzáér a lány melleihez és fenekéhez. Ha a lány nem ellenáll, lépjen tovább.
Kezét bugyiba . Nos, ha ez már elmúlt, akkor folytathatja a legfontosabb dolgot!)

Mindent lelövünk, és elkezdjük a szexet
Felismeri? 4 lépéses mattnak hívom ezt a szexet. A lányok sajnos már hozzászoktak az események fejlődésének ehhez a szokásos forgatókönyvéhez, és maguk is már beletörődtek abba, hogy valószínűleg így kell lennie. A túlnyomó többség számára ez évekig megismétlődik szinte minden férfival.

Ez egy szokatlan, folyamatosan használt szexkép, amelyet a filmek és a pornó inkább a férfiakra kényszerített. Erősen ajánlom a férfiaknak, hogy hagyják el ezt a sablont, ha kiemelkedik, és egy nő igazán különlegesnek fog emlékezni. Éppen ezért, hogy megtörjem ezt a feltört mintát, el akartam mesélni nektek a nők nem szabványos erogén zónáját, amelyekről kevesen tudnak, és amelyekre szinte senki nem fordít kellő figyelmet az előjáték során.

A férfiak gyakran hallják, hogy egy lánynak előjátékra van szüksége. Nos, megcsókolta, nos, megölelte, nos, mit akar még? És sok gyengéd érintésre van szüksége! A lány nagyon érzékeny lény, teste teljes felülete folyamatos erogén zóna. A megérintés a nők szexének kezdete.
És visszatérve cikkünk fő témájához, szeretnék beszélni a listán szereplő női test első zónájáról, amelynek simogatása nemcsak szokatlan érzéseket ad neki, hanem tönkreteszi az általánosan elfogadott előjáték képét.

A tarkó hátsó része
Mármint a tarkóját a fej hátsó részétől és alatta, azt a részt, amely leggyakrabban a lány haja alatt rejtőzik. Miért a nyak? Igen, mert itt van az idegvégződések hatalmas tömegének kijárata.

Feltűnő, hogy a tarkó a középkorban, ha az ókori Japán metszeteit nézi, a női test legerotikusabb területe volt. A japán nők mindig bezárták ezt a helyet mindenki elől, kivéve a saját férjét. Egyedül felemelhették a hajukat, hogy megmutassák neki ezt a helyet. Hasonlóképpen, egy gésa nyitotta meg ezt a helyet ügyfele számára. A többi nő mindenki előtt bezárta ezt a helyet.

Hogyan érintse meg a nyakát
Meg kell jegyezni, hogy ezen a területen nem minden érintés működik egyformán. Számos fontos árnyalata van annak, hogyan kell ezt pontosan megtenni. Ha elkezdi simogatni, ahogy például egy macskát szoktunk simogatni, akkor semmi különös nem lesz belőle.

Itt az ujjhegyével kell dolgoznia. Csak kérlek, ne tévedj nem az ujjaid párnáival, hanem a tippekkel, az ujjaid éles részével. És ezt nagyon lassan kell megtenni, mert az idegvégződések érzékenysége itt olyan, hogy a gyors érintések nem rögzülnek a szükséges módon. Úgyszólván összeolvadnak.

Lassan kell érinteni, és akkor az ilyen érintések minden percben egyre erotikusabbak lesznek, mintha növekednének. Mindez felvezeti a nőt az izgalom spirálján.

Hogyan kell alkalmazni egy nőre
Csók közben fordítsa a lányt háttal Önnek, és finoman érintse meg ujjait a feje háta alatt, és lassan csúsztassa le őket a fent leírt módon. Kicsit felemelheted a haját, és legalább fél percig így simogathatod, ujjaidat fel -le mozgatva megnézheted, mi történik. Figyeld a reakcióját. Csak férfiak, kérünk titeket, hogy nagyon óvatosan tegyétek meg. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb lány, akinek ezt teszi, meglepődik tettein és érzésein, mivel számukra valószínűleg teljesen új és szokatlan lesz.

Mit fog adni neki
Ez sok férfi számára nevetségesnek és hatástalannak tűnhet, de ne vonjon le következtetéseket abból, amit nem próbált ki. Természetesen ez nem vezet orgazmus előtti állapotba, de nagyon gyengéd és kellemes érzéseket ad, amelyek minden nő számára annyira szükségesek, hogy felizgassa.

A hát általában egy nagyon érdekes része a női testnek. A nők tömegesen panaszkodnak, hogy a férfiak nem fordítanak kellő figyelmet erre a testrészükre. Ami a hátlapot illeti, 2 lehetőség van:
– Gyengéd érintés. Hasonló ahhoz, amit leírtunk, amikor a nyakát néztük. Ez az opció hordozza a női test ezen részére gyakorolt ​​hatás szexuális és erotikus összetevőjét. Finom mozdulatok és érintések az ujjhegyeivel felfedik ezt a zónát erogénnek.
– Masszázs. Vagyis az izomzatra gyakorolt ​​hatása. Ez persze nem fér bele egy kicsit a témánk kontextusába, de szerintem érdemes erre emlékeztetni. A masszázs biztosan tetszeni fog neki, de egy kicsit más jellegű. Segíteni fog neki a pihenésben, ami mellesleg a további izgalom szempontjából is fontos. Azok a napi stresszek, amelyeket mindannyian tapasztalunk, rabszolgává teszik testünket. És a feszültség, amely az izmokban keletkezik, nem teszi lehetővé a lánynak, hogy teljes mértékben élvezze az intimitást egy férfival.

Keresztcsont
A keresztcsont olyan, mint a rágógumi erogén zónája. Továbbá egy nagyon fontos erogén zóna a lányoknál, amire gyakorlatilag senki sem figyel. Mi a keresztcsont értéke? Ne feledje, a tarkójáról beszéltünk, ahol az idegvégződések tömege kilép. A keresztcsont mintha a nyakat tükrözné, és az idegvégződések tömeges kimenete is ott van.

De ami a legérdekesebb és legfontosabb. Leggyakrabban ezek a végződések szunnyadnak. Ha a tarkó könnyen reagál az érintésre, és azonnal észreveszi az eredményt, akkor itt meg kell lendítenie ezt a zónát.

Ehhez egy kis masszázsolajat kell bevennie a tenyerébe, és amikor a partnere levetkőzik, és a hasán fekszik előtted, dörzsölje ezt a területet a tenyerével. Sőt, ezt kellően aktívan kell végezni ahhoz, hogy érezze a súrlódásból származó hőt. 1-2 percig dörzsölnie kell, és öt vagy hat ilyen masszázst végezhet két vagy három napos szünetekkel. És fokozatosan ezek az idegvégződések elkezdenek felébredni, majd masszázsolaj nélkül nagyon óvatosan megérinti partnere testének ezt a részét, és látni fogja, milyen aktívan fog reagálni. Ezt mindenképpen próbálja ki. Sőt, lehetséges, hogy nem mindenkinek lesz szüksége ennyi masszázsra, mivel egyes nők számára ezt a zónát a természet többé-kevésbé felébresztheti és jöhet a jó szex.

Fül erogén zóna nőknél
És bizonyára sokan próbáltátok stimulálni a füleiteket, és a siker kiszámíthatatlan volt. Van, akinek tetszett, volt, aki csiklandozó volt, és volt, aki egyáltalán nem. Tehát próbáljuk kitalálni, hogyan kell használni. 3 módja a füled simogatásának. Három lehetőség van a stimulációra, és azt javaslom, hogy kezdje a legelsővel, hogy megállapítsa és nagyjából megértse, érdemes -e kipróbálni a másik 2 -t.

1. lehetőség – csók az ajkakkal és a légzés . Ehhez a teljesen ellazult ajkakat és a lélegzetét fogja használni. Annak érdekében, hogy ne okozzon csiklandozást, nagyon finoman csókolja a fülét, nedvesség és nyál nélkül, ugyanakkor lélegezzen. Figyeljen a reakciójára. Ha kétségei vannak, álljon meg és kérdezze meg, hogy tetszik -e neki vagy sem. Itt elmondhatja, hogy túl csiklandós, vagy hogy ez a terület csak kellemetlenséget okoz neki. Nos, ez nem az ő esete, és ez így van rendjén. Ön megérti, hogy ellentétben azzal, amit minden oldalról rád és rám vetnek, nem minden nőnek vannak érzékenynek nyilvánított erogén zónái. Ezért támaszkodjon tapasztalataira és a helyes technikára. És ez volt az első lehetőség.
2. lehetőség – csatlakoztassa a nyelvet . Ha tetszett neki az első lehetőség, akkor kibővítheti érzéseinek palettáját azáltal, hogy a nyelvét is bevonja a játékba. Csak ne feledje, hogy nincs rajta túl sok nedvesség, mert sok nő szereti a simogatást a nyelvével, de felesleges nyál nélkül.
3. lehetőség – Sok nyáladzás . Vannak nők, nem sokan vannak, de azok, akik nagyon szeretik a hatalmas mennyiségű nyálat, a nedves hangokat, és viszonylag szólva, amikor valamiféle csámcsogó tó képződik ott. Ettől nagy örömet szereznek. Ezért, ha az első 2 lehetőség bejött, akkor próbálja meg nem kímélni a nyálat, és engedjen szabad utat a nyelvének és az ajkának, nyalogassa és simogassa a fülének minden sarkát.

A tér az ujjai között. Az ujjak között nőkben is erogén zóna található.
És most érintsük meg a többség számára teljesen váratlan erogén zónát. Beszélni fogunk az úgynevezett membránokról, amelyek az egyik ujjról a másikra való átmenet, valamint a velük szomszédos ujjak oldalsó zónáiról. Ezeket a területeket finoman simogathatja a párnákkal, miközben ujjait az ujjai közé mártja. Vagy csináld felváltva egy ujjal. A legfontosabb, hogy mindent nagyon lassan tegyünk. És látni fogja, hogy a nő hogyan fog reagálni. Ez egyszerű dolognak tűnhet, de hihetetlenül erős, ha lassan és nagyon óvatosan teszi. Egyébként nem lesz felesleges kipróbálni ilyesmit a lábán, mivel nagyon gyakran kellemes érzéseket okoz ott is.

Nem fog elfelejteni téged!
És most szeretném összekapcsolni a fentieket, és elmagyarázni, hogyan függ össze az ilyen nem nyilvánvaló érzékeny zónák ismerete és az a képesség, hogy a legtöbb férfi szexuális viselkedésével együtt dolgozzanak velük. Hogyan befolyásolja ez a képét a nő fejében? Ehhez azt javaslom, hogy nézze meg, hogyan gondolkodik a lány.

A női gondolkodás jellemzői
Két nagyon érdekes dolog van, a kapcsolat, amely között szinte egyik férfi sem veszi fel. Sőt, ezek a dolgok önmagukban is erőteljesek, de ha kombinálják őket, hatásuk exponenciálisan növekszik. És mik ezek a dolgok.

Jelek. A lányok nagyon érzékenyek, és mindig figyelnek az apróságokra, amelyeket a férfiak általában nem vesznek észre. Vannak olyan trükkök, amelyek tudatják egy nővel, hogy tapasztalt, ügyes, gondoskodó szerető vagy, elsősorban a női örömről gondoskodsz az ágyban. Ezenkívül ezeket a következtetéseket nem a beszélgetéseiből vagy a nagyon hosszú ideig az ágyban maradás képességéből vonja le, hanem a kisebb és gyakorlatilag észrevehetetlen cselekedetekből, de ebből nem kevésbé jelentős.
Hatalmas következtetések nagyon apró tényekből (jelekből) . Vegyünk egy egyszerű helyzetet, amikor elfelejtett virágot venni anyja születésnapjára. Hogyan vélekedik erről a lány?
– Elfelejtett virágot venni anyámnak – ami azt jelenti, hogy nem törődik anyámmal – ami azt jelenti, hogy nem törődik velem – ami azt jelenti, hogy nem érdekli a kapcsolatunk – ami azt jelenti, hogy amikor összeházasodunk, nem törődik a gyermekünkkel – ami azt jelenti, hogy ha hirtelen összeveszünk, könnyen kirúg engem, és télen megfagyok valahol egy híd alatt, gyermekkel a karomban január 1 -én, 30 fok alatt.

Kicsit eltúloztam, de ez nem cáfolja a lényeget. És amikor hazajössz, és a megbeszélésed azon a tényen kezdődik, hogy nem vettél virágot, akkor értsd meg, hogy már nem azzal foglalkozol, hogy nem az anyjának vettél virágot (ez már nem fontos neki), hanem ezzel az egésszel történet, amit a fejébe csavart. Mégpedig azzal, hogy valószínűleg nem szereted őt, és kockáztatja, hogy emiatt nem csak egyedül marad a jövőben, hanem egy gyerekkel is az utcán. Vagyis már nem az elsődleges ténnyel fog foglalkozni, hanem a képzeletének gyümölcseivel, amely, mint egy hógolyó, ha nem állítja meg időben, növekszik, és messzire viszi gondolatait. És ahogy érted, minél tovább, annál jobb!)

Amint láthatja, a női logika némileg másképp működik, mint a mi férfi logikánk. A férfiak tényekkel operálnak, a nők pedig azzal, amit ezekről a tényekről gondoltak. Emiatt a férfiak olyan nehéz ok-okozati összefüggéseket találni a nők sérelmeinek elemzésében!)

De néha a női pszichológia ezen sajátossága előnyére válhat. Miről beszélek? Most már érteni fogja.

Hogyan használhatja ezt egy férfi?
Most hogyan szolgálhatja a női pszichológia e két összetevőjének szintézise egy férfit. Az olyan finom jelek segítségével, mint a számára váratlan és szokatlan erogén zónák stimulálása, indokot (jelet) ad a női agynak, hogy különleges férfinak gondoljon téged, ami pedig elindítja a következő mechanizmust – ezek nagyok következtetések apró jelekből. És akkor a nő mindent megtesz érted!

  • Gondoltad volna, hogy a női testen több mint húsz erogén zóna található? Ha felfedezitek pároddal, hogy melyek ezek, máris izgalmasabbá tehetitek az együttléteket, hiszen ezek felfedezése sokkal színesebbé és változatosabbá teszi a szexuális életet. Az erogén zónák felfedezése egy izgalmas játék lehet mindkettőtök számára, hiszen olyan dolgokra derülhet fény, amelyet eddig nem feltétlen tudtál magadról, a párod pedig felfedezhet benned egy olyan új dolgot, amellyel garantáltan boldoggá tehet.

Most már érti, hogy a látszólag kicsinyes és jelentéktelen cselekedetek hogyan befolyásolhatják egy lány véleményét egy férfiról. És ennek a tulajdonságnak a ismerete lehetővé teszi a férfi számára, hogy hozzáértően rajzolja meg a képét egy nő fejében, ami ennek eredményeként befolyásolja a hozzáállását és azt, hogyan fogja értékelni.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!