Tíz év börtönt kértek a szexügyészre

Tíz év körüli börtönt kért a korrupcióval vádolt Varga Gergely (31) egykori ügyészre vádbeszédében az ügyész a Fővárosi Bíróságon. A vád szerint Varga ügyészségi kinevezése után néhány hónappal sorozatosan pár tízezertől egymillió forintig terjedő összeget kért azért, hogy hivatali hatalmával visszaélve „elsimítson” ügyeket: elintézze, hogy vádlottak ne kerüljenek börtönbe, kikerüljenek előzetes letartóztatásból, az ügyészség visszaadjon bevont jogosítványt, valamint körözött személy ne kerüljön kézre.
Mint megírtuk, a botrány azután pattant ki, hogy a kerületi ügyész szexuális kapcsolatot létesített egy vádlottal, B. Csillával (32) noha ezt már mindketten tagadják, majd a gyanú szerint felajánlotta a nőnek, hogy az ügyében vádként felfüggesztett szabadságvesztést javasol. Ezzel robbant ki a botrány, amelyben többek között 6 rendbeli vesztegetéssel vádolják a volt ügyészt. A vádat képviselő ügyész szerint enyhítő körülmény nincs, az igazságszolgáltatás tekintélyét rendkívül súlyosan romboló cselekményekért szabadságvesztés kiszabása indokolt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátor, szexi fehérnemű és körömcipő a csábításért

Online szexbolt és szexshop üzlet az Intim Center. A szexuális élet diverzifikálásához és fűszer hozzáadásához [...]

Női vágyfokozók rendelése vagy vásárlás az INTIM CENTER szexboltból

A nők blogja is írja, hogy a női vágyfokozók, vagy más néven női potenicanövelők rendelése [...]

A BDSM szex, minden amit tudni lehet kezdőtől a haladóig

Mi is az a BDSM? Igen, ezt a kérdést sokan és sokszor felteszik. Van, aki [...]

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]