Németh Judit, Pandora végbélnyílása

nemeth-judit-pandora-segglyuka-megbasznad

Pandora pornós kálváriája: Pierre Woodman nem tudta, hogy ez egy játék. A magyar producerem tudta, ő ki akarta próbálni, hogy mennyi pénzt lehet kérni értem. Valahogy így indult Németh Judit – vagy ahogy mindenki ismeri, Pandora – pornós kálváriája. Azt, hogy az ártatlannak tűnő játékából később ekkora kavalkád kerekedik, – mint mondja – akkor még ő sem gondolta.
Mint azt Judit elmesélte, 17 éves korában volt egy magyar ismerőse, aki lányokat közvetített külföldre táncos és fotós munkákra. Ő mesélt neki a francia pornófilm rendőzőről, Pierre Woodmanről is, aki akkoriban több válogatást tartott Magyarországon, a következő filmjeihez. Pandora szerint az ismerős csak játékból küldte őt a rendezőhöz, hogy megtudja, a francia férfi mennyit fizetne a tökéletes testű és bájos arcú, állítólag bevállalós lányért.
És valóban, a lány úgy tűnik hitelesen alakította a szerepét, mert a rendező szerint hamarosan munkába is állt.
A lány emlékei szerint ez a Franciaországban töltött tíz nap volt az első és utolsó munkája a pornószakmában. Szerinte csak egy filmet forgatott, de tudomása szerint azt később négy részre vágták. A rendező viszont másképp emlékszik. Ő azt állítja, hogy többször is találkozott a lánnyal.
Németh Judit, Pandora szex, bulvár, linkgyűjtemény itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A felcsatolható szexjátékok, straponok különféle típusai nőknek és férfiaknak

Azok, akik a BDSM szex stílusában szeretnének megbolondulni, napról napra egyre inkább egyre inkább elcsendesednek, [...]

A szexbolt webáruházának árujai azonnal megvásárolhatók az INTIM CENTER sexshop üzletben

Ha a webshopunkban kapható szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor a budapesti szexshop üzletünkben megveheted, minden [...]

Ezt a kapszulát bekapod és áll a farkad, nagyon fasza potencianövelő szerek itt

Biztos nincs, olyan nincs, hogy bizonyosan ez a legjobb potencianövelő, és rendben lesz a libidó! [...]

A világ összes szexjátékszer gyártó termékeit árulja az INTIM CENTER

Bármilyen szexkütyü kapható a világ minden részéről! Nyúl vibrátor, csiklóizgató, ujj vibrátor, üveg dildó szex [...]