Próbafülkében lettem az övé

Szeretek vásárolni, nem tagadom. Abban a régi vágású áruházban, amely a kedvenc helyem, mindig hosszú sor áll a női öltöző előtt. Hogy időt spóroljak, gyakran átsurranok a férfiosztályra, ahol jó eséllyel senki sincsen.
Éppen néhány pulóvert és szoknyát próbáltam a fülkében, amikor váratlanul rám nyitott egy férfi. Szégyenkezve kaptam magam elé a kezem: félig meztelenül álltam a tükör előtt. A nagyon jóképű pasi (ezt azért volt időm észrevenni) legalább annyira zavarba jött, mint én, hiszen ő csak egy pulóvert jött felpróbálni és láthatóan nem erre számított. Néhány másodpercig némán állt, majd zavartan kisomfordált.
Zavartan húztam fel magamra egy nagyon dögös pólót, amikor hirtelen ismét kinyílt a fülke ajtaja és ugyanazt a férfi jelent meg. Ismét döbbenten álltam, ő azonban rendkívül energikusan behúzta maga mögött az ajtót, majd azonnal hozzám lépett és a karjaiba vett. Az egyik keze már a pólóm alatt járt, míg a másikkal felemelt az öltözőfülkében található kispadra. Szájával végigsimította a testem, szenvedélyes csókolta végig minden porcikámat.
Kábultan viszonoztam szenvedélyét. Azt sem tudtam, mi történik velem. A legmélyebb ösztönök diktáltak. Szenvedélyesen vetkőztettem le, én őt!, a teljesen ismeretlen férfit! Alig vártam, hogy az övé legyek. Ez a szeretkezés mindent felülmúlt. Az izgalmas helyszín, a fülke szűk tere, az egyszerre kényelmetlen és mégis kényelmes testhelyzetek feltüzeltek mindkettőnket. Együtt jutottunk a csúcsra, és egymás ölelésében lazultunk el.
Az egész csak néhány perc volt, mégis olyan érzésem volt, mintha órákon át szeretkeztünk volna. Mire magamhoz tértem, ő már felöltözött, szenvedélyesen megcsókolt, és ahogy eddig, egyetlen szó nélkül kilépett a fülkéből.
Azóta minden éjszaka álmomban a titokzatos idegennel szeretkezem az öltözőfülkében, és az éjszaka közepén arra ébredek fel, hogy a testemnek már-már fáj a férfitest hiánya.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az első szexshop az országban Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

A szexshopok erotikus töltése vitathatatlan. Főleg ha a gyártók és beszállítók ilyen promóciókat tartanak.  Sok [...]

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek és fehéreműk! Szexi ruhák, minőségi erotikus jelmezek, mikulásra, karácsonyra, bulikba vagy [...]

Budapesti szexshop ajánló, Intim Center rendelés és szexbolt

A normál maszturbációs mozgások unalmasak lehetnek. Ha új fényes érzéseket akarsz, amikor kísérletezni akarsz, nem [...]