Újabb pornócégek álltak le egy színész HIV-fertőzése miatt

Terjed a pánik az amerikai pornóiparban, miután kedden pozitív lett az egyik szereplő HIV-tesztje. Csütörtökön újabb két gyártó függesztette fel a forgatásokat azt követően, hogy egy nappal korábban a sok milliárd dolláros dél-kaliforniai pornóipar két legnagyobb stúdiója leállította a munkákat.
Azt nem közölték, hogy ki az érintett pornószínész, így azt sem tudni, hogy férfi vagy nő. A vizsgálatot a Los Angelestől északra lévő San Fernando Valley klinikáján végezték a kaliforniai pornóipar által pénzelt Egészségügyi Alapítvány révén. A klinika most megpróbálja feltérképezni a fertőzött pornószínész kapcsolatait.
Szerdán a Vivid Entertainment és Wicked Pictures függesztették fel a forgatásokat, csütörtökön a Hustler Video és a Digital Playground, és további cégek is ezt fogják várhatóan tenni. “Leállunk a produkciókkal, amíg ki nem derítjük, hogy kivel volt szexuális kapcsolata a színésznek” – mondta az egyik cég vezetője, Samantha Lewis.
Tavaly egy pornószínésznő bizonyult HIV-hordozónak, 2004-ben pedig több szereplő esetében is megállapították a fertőzöttséget. Akkor több kaliforniai pornócég leállt, miközben egyre erősebb volt a követelés, hogy óvszer használata nélkül ne lehessen szerepeltetni férfiakat. A pornóipar képviselői szerint a filmek szereplői aktus közben azért nem viselnek óvszert, mert a vevők szerint a kondom”lehangoló”.
A pornófilmek szereplőinek tesztekkel kell bizonyítaniuk, hogy a forgatások előtt 30 nappal semmiféle, nemi úton terjedő betegségük vagy fertőzésük nem volt. “Hány embernek kell még megfertőződnie, mielőtt a hatóságok végre rászánják magukat, hogy rákényszerítsék a pornóipart az óvszerre, és megvédjék a társadalmat? – mondta Michael Weinstein, az AIDS elleni küzdelem egyik alapítványának elnöke a mostani ügy kapcsán.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés

Potencianövelő budapesti vásárlás minden nap vagy online rendelés! Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, [...]

Boom Boom extra erős potencianövelő az Intim Centerben kapható, rendelhető! Budapest, Károly krt. 14.

A potencianövelő szerek használata minden olyan férfi számára ajánlott, akik a szexuális életük javítására törekszenek, [...]

Bíznod kell a farkadban, hogy feláll amikor szükséged van rá

Történelmileg a férfi szexuális tevékenységet nemcsak a nemzés garanciájának tekintették, hanem az egész család jólétét [...]

A csiklóizgató vibrátorok a női élvezés kulcsai, a legjobbak az Intim Centerben kaphatók

A csikló a női nemi rendszer része. Valójában közös szerkezete van a férfi taggal, és [...]