Elég a kurválkodásból a lakótelepen!

Tiszavasvári – Türelmi zónát jelölt ki a prostituáltaknak az önkormányzat Tiszavasváriban, mert az örömlányok egy lakótelep mellett kínálták magukat, gyerekek szeme láttára.
Fülöp Erik , Tiszavasvári jobbikos polgármestere pénteken jelentette be, hogy a prostituáltak január elsejétől csak a településtől távol, egy külterületi részen végezhetik tevékenységüket, amelyet a területkijelölés eredményeként a hatóságok szigorúan ellenőrizhetnek és hatékonyan felléphetnek a szabályokat megsértőkkel szemben.
A városvezető hozzátette: a jobbikos többségű önkormányzati közgyűlés – a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak a 12 tagú tiszavasvári testületben hét képviselője van – a türelmi zóna kijelölését lakossági panaszok alapján tűzte napirendjére, és egyhangú szavazattal hozta meg döntését.
Fülöp Erik tájékoztatása szerint a prostituáltak eddig egy lakótelep mellett „álltak ki az utcára”, s jelenlétükkel zavarták az ott élők nyugalmát, különösen a gyermekes családokét. Mint elmondta: eleinte két-három prostituált kínálta magát a területen, az utóbbi időben viszont „kezdett tömegessé, tízes nagyságrendűvé válni a szexuális szolgáltatást nyújtók tábora”, így sok panasz érkezett az önkormányzathoz.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Üzemzavar a hálószobában, mit tehet a doki és te, ha nem áll fel?

A potenciával kapcsolatos problémákról beszélve általában merevedési zavarra gondolnak – olyan állapotra, amelyben az erekció [...]

Szereti a vibrátorát Márkus Petra a pornóforgatáson is

Szereti az online sexshopban is kapható vibrátorát a szép szemű modell. A csiklóizgató vibrátorát otthon felejtette Márkus [...]

Péniszpumpa férfiaknak, vákuumpumpa pénisznövelésre és maszturbálásra

Mi az a péniszpumpa? A péniszpumpa egy olyan eszköz, amelyet a pénisz növelésére használnak. A [...]

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás. Magyarországon a legsikeresebb természetes anyagokból készült termékeket [...]