Osztálytársaikat árulták, kommandósok vitték el az egész családot

Ebben a házban egy egész családot tartóztatott le a rendőrség kerítés miatt Bodajkon. A 21 éves Lilla és 19 éves húga, Andrea a saját osztálytársait és barátnőit árulta férfiaknak internetes oldalakon, erről pedig édesanyjuk és annak élettársa is tudott.
A lányok pénzt adtak a társaiknak, majd miután nem kapták vissza a kölcsönt, felajánlották, hogy természetben is törleszthetik az adósságukat. A légyottokat Lilla szervezte, a kuncsaftoktól 25-50 ezer forint közötti összeget kért a család.
A város széli hatalmas házuk udvarán fából készült hinta és egy kövekkel díszített kút található. A történtek óta azonban síri csend van a birtokon. Csak a lányok nagyapja, a néhány utcával arrébb lakó András bácsi slattyog el néha, hogy megnézze, minden rendben van-e.
– Négy éve költöztek ide, de nem barátkoztak senkivel – mondta ottjártunkkor az egyik ja, Rita Németországban dolgozott. Sokan megfordultak náluk. Azt azonban nem sejtettük, hogy ilyen mocskos dolgokat műveltek a kerítés mögött.
Egy másik utcabeli még azt is látta, amikor elvitték a családot a zsaruk. Egyházi iskolába járt Lilla – mondja egy szomszéd néni –, a fene sem gondolta volna, hogy ilyesmivel foglalkozik.
Sziráki Szilvia, Lilla egykori középiskolai tanára megdöbbent a történteken. – Lillát 10.-ben és 11.-ben tanítottam, de már évek óta nem a mi iskolánkba jár – mondta érdeklődésünkre Sziráki. – Tudtam, hogy vannak vele problémák. Több kollégám is mesélte, hogy Lilla nem tanul rendesen, és többet megenged magának az órákon, mint a többi diák. Nekem mégsem volt gondom vele. Kedves volt. Komoly problémája lehet egy diáklánynak, ha ilyesmibe keveredik. Forrás: Blikk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe

A kutyapóz nem szerelmes testhelyzet az ágyban. A férfiak nagyon szeretik, hiszen kicsit lehet olyan, [...]

Bíró Anna és Antal Annamária műpénisz és vibrátor szex

A magyar lányok Bíró Anna és Antal Annamária a forgatáson műpénisz és vibrátor szex jelenetben [...]

Legyél laza szex közben, az élvezéssel se lesz gondod

Elsősorban a lelki lazulás a fontosabb. Természetesen minden lány gyönyörűnek és szexinek akar látszani, miközben [...]

Vibrátor ajándékba, avagy apa és lánya együtt vásárol vibrit

Vasárnap reggel felkeltünk, rámnéz fater, azt mondja: – Jó reggelt lufifej! Te figyejjé má ide, [...]