Márki Zsuzsi drogosan oltári balhét csinált

Márki Zsuzsanna bedrogozva akart leugrani egy háztetőről a 23 éves lány, művésznevén VV Zsuzsi. A ValóVilág 4. szériájából agresszivitása miatt kizárt botrányhősnőről meglepő információk jutottak birtokunkba: egy olvasónk, aki az egyik belvárosi kórház toxikológiai osztályán tartózkodott, azt állította, hogy Márki Zsuzsit egy háromnapos kokainparti után rendőrök kíséretében a mentősök vitték be a toxikológiára. Zsuzsit két napig altatták és kezelték. A Blikk utánajárt az információnak, és rendőrségi forrásokból meglepő dolgokat tudtunk meg.

– Nem először járt már itt, én úgy tudom, régi ismerősként jött, mert ez már a negyedik alkalom, hogy túladagolás miatt itt kötött ki. Azt hallottam, hogy kilenc éve függő, s a rendőrök vér- és vizeletmintát is vettek tőle. Háromnapos kokainpartin volt, azon ütötte ki magát. Több ember hozta őt be az osztályra; bizonyára elég nehezen bírtak vele, mert bandázzsal megkötözték a kezét és a lábát. A kórházban is ágyhoz kötözték, mert nagyon őrjöngött. Két napot volt itt bent, ha jól láttam, az anyja és egy nő, szerintem a testvére vitte haza… További cikkeket és szexképeket itt nézhetsz, a teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashatod.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A mennyország létezik az orgazmusban is, az Intim Center szexkütyüjeivel megtapasztalhatod

Az orgazmus magas szintje maga a mennyország.  Az eredeti szexshop cikk ezen kivonatával INTIM CENTER [...]

A popsidugó férfiaknak és nőknek is nagy élvezet, Legyen análkúpod neked is!

Sokan, akik szeretnék diverzifikálni szexuális életüket, szexboltokba mennek. Az intim üzletek játékok széles választékát kínálják, [...]

Szexshop Budapesten az első és legjobb az Intim Center az Astoriánál

A legjobb szexbolt az ön élvezetéhez az INTIM CENTER. Miért választják vevőink online áruházi szexboltot, [...]

Férfi szexfantáziák, ötletes szexshop termékek, ami szexkaland megéléséhez kell

Férfi szexfantáziák, 3 ötletes szexshop termék, ami szexkaland megéléséhez kell. A Szexpláza szexshopban szexuális segédeszköz [...]