Miss Bikini Hungary

Fiatal, gyönyörű, és rajta áll a legszebben a fürdőruha. A 17 éves Kálmán Szilvia léphetett a szépségkirálynők népes táborába a zsűri egyhangú döntése alapján, ugyanis ő lett Miss Bikini 2011. vagyis a bikinis királynő. Völgyi Attila fotóit a bikinis lányokról itt nézheted meg, és így ír a blogján: Formás lányok és nyálcsorgatás a strandon. A Kisalföld így ír a rendezvényról: Szikrázó napsütés, gyönyörű lányok.

Miss Bikini Hungary 2011 résztvevők: Csepregi Zsófia, , , , , , , , , , , , , , , , Szalai Evelin, , , , , , .

– Ez az első szépségversenyem, amit megnyertem. Hihetetlen ez az egész. Egészen tegnapig úgy volt, hogy nem is indulok – mosolygott a fodrásznak tanuló bikinikirálynő, akinek sport múltja miatt az alakjával nem kellett sokat törődnie a verseny előtt, mégsem volt egyszerű dolga. A Palatinus strand színpadán ugyanis több mint 30 lánnyal sürgött, forgott a férfiak legnagyobb örömére, ugyanis a lányok csak fürdőruhában mutatták meg bájaikat. Az estélyi és koktélruhás bemutató ezúttal elmaradt, nézd a popsi versenyt itt.

A fürdőruhás királynő egyébként amellett, hogy balettozik, ritmikus sportgimnasztikázik, gyakorlott versenyző számít: 2009-ben a Miss Hungary, majd a Miss Balaton döntőseként is hódított már. Szintén tapasztalt versenyző egyébként első, és második udvarhölgye Tóth Angéla, illetve Szalai Evelin is, akik fiatal koruk ellenére mind, mind megjártak már több rangos szépségversenyt is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencia és libidó vágyfokozók segítségével férfiaknak, nőknek

Fokozatosan kezdjük felismerni, hogy a férfiak és nők szexuális vágyának mechanizmusai sokkal kisebb mértékben eltérhetnek, [...]

Korai magömlésre tanácsok és Long Love magömlés késleltető szer

A korai magömlés szexuális diszfunkció, amelyet az jellemez, hogy a férfi nem képes ellenőrizni az [...]

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a volt playmate Lévai Adrienn [...]