Korai magömlésre tanácsok és Long Love magömlés késleltető szer

A korai magömlés szexuális diszfunkció, amelyet az jellemez, hogy a férfi nem képes ellenőrizni az ejakulációt. A probléma nagyon kényes, és gyakran a betegek inkább hallgatnak róla, hamis szégyenérzetet tapasztalva. Ha azonban patológiát észlelnek, nem szabad elhalasztani a klinika látogatását, mert a rendellenesség progresszív. Önmagában nem fog átmenni, és kezelés hiányában súlyos következményekkel járhat.

A korai magömlés szexuális rendellenesség, amelyet a nemi közösülés kívánt időtartamának fenntartása kísér. Az ejakuláció az előzetes simogatások idején történik, vagy amikor a férfi nemi szerv megérinti a hüvelyt.
A patológiát az egyik leggyakoribbnak tekintik, a férfiak szexuális rendellenességeinek minden típusának ötödét teszi ki.
A rendellenesség súlyos pszichológiai probléma, az alsóbbrendűség érzésének kialakulásához és az önbecsülés csökkenéséhez vezet, ami tovább súlyosbítja a diszfunkciót. A WHO statisztikái szerint a férfiak negyede a patológiával szembesül. Ebben az esetben az eltérés bármely életkorban előfordulhat. A betegség fő kritériuma az időmutató, a közösülés időtartama nem haladja meg a 2 percet vagy a súrlódások száma kevesebb, mint 8-15.

Long Love kapszula

Long Love kapszulák korai magömlés, korai ejakuláció ellen. Okozott már kellemetlen gondot az hogy partnerével az együttlétek alatt gyorsan bekövetkezik a magömlés amikor még szinte el sem kezdődött a szex?
Azon aggódik hogy mit szól a párja és fél hogy elveszítheti? Nincs egyedül. Egy kutatás szerint minden harmadik férfi pontosan ugyanebben a cipőben jár és egy részük már ez miatt sem mer párkapcsolatot kezdeményezni.

  • Long Love vásárlás személyesen az Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet boltban. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál. Nem kell megrendelni, mindig van készleten.
  • Long Love online rendelés: Az Intim Center online szexshop Long Love rendelés leadás ide kattintva lehetséges. A Magyarországon az összes szállítási módot választhatod, a futár és a Posta amit legtöbben szeretnek.

A jó hír azonban az, hogy van rá megoldás ami valóban működik. A Long Love Magömlés késleltető kapszula segíteni tud ezen, hogy az együttlétek alatt ne keljen aggódni a gyors befejezés miatt és kontrollt ad az Ön kezébe, amivel végre átveheti az irányítást.

Az amerikai Long Love készítmény teljesen természetes hatóanyagokkal segíti hozzá a férfiakat ahhoz, hogy teljes erejüket bevethessék. Ez a kis kapszula késlelteti a magömlést és hihetetlen hosszúra nyújtja az együttlétek időtartamát. Az összetevők gondosan lettek összeválogatva szakértők által, hogy ne csak késleltessék a magömlést, hanem javítsák az állóképességet, valamint erősebb erekciót nyújtsanak. A hatóanyagok csak elősegítik az erősebb koncentrációt, amivel könnyebben fogja kezelni testét, és az általános stresszt is. Garantált, hogy nem csak te, hanem partnered is maximálisan kielégítő élményben fog részesülni!

Mi várható a Long Love Magömlés késleltető használatától?
Hatását 1-2 óra alatt kifejti. A tervezett együttlét előtt 1-2 órával a bevételt követően teljesen felszívódik és működésbe lép. Elnyújtja az aktus, késlelteti a magömlést. Sokkal tovább bírja tőle az együttléteket és hatásosan késlelteti az ejakulációban.
– Erősebb merevedés – Erősebb merevedése lesz, így ez miatt sem kell aggódnia.
– Erőteljesebb orgazmus – Mivel hosszabbá nyújtja az orgazmust, ezért annak átélésekor nagyobb “robbanás”, kielégülést fog érezni.
– Azonnali regenerálódás – Két menet között gyorsabban regenerálódik és akár indulhat a magabiztos második kör. Vagy akár több!
– Biztonságos, tesztelt kiegészítő – Nemzetközi szinten már bizonyított késleltető szer. OÉTI engedélyes, biztonságos kiegészítő.

Kinek ajánlott Long Love Magömlés késleltető?
Olyan férfiaknak akik valóban hatékonyan leküzdenék a korai magömlés okozta kellemetlenségeket. Kontrollt akarnak szerezni felette és hosszú szeretkezésekre vágynak.
Minden korosztály számára javasolt és enyhe kisebb mértékben még potencianövelő hatása is van a terméknek, így nem kell mellé azt is használnia. Önmagában elegendő lehet a szer.

A korai magömlésről

Orvosi szempontból a korai magömlés kialakulásával a szervezetben nem figyeltek meg szerves rendellenességeket, és a nemi szervek funkciói megmaradnak. Nincs egyetlen norma a nemi közösülés időtartamára, de átlagosan 2-10 perc, a helyzettől, az absztinencia időtartamától és a test jellemzőitől függően.

A korai magömlés diagnózisa akkor történik, ha az ejakuláció azelőtt következik be, hogy mindkét partnernek sikerült elégedettséget elérnie, feltéve, hogy a súrlódás időtartama kevesebb, mint 2 perc. Súlyos túlzott ingerlés vagy hosszú absztinencia után az ejakuláció még a női nemi szervvel való érintkezés előtt is előfordulhat, de ebben az esetben az ilyen jelenség nem tekinthető orvosi ellátást igénylő eltérésnek.

A korai magömlés fő tünete az ejakuláció korlátozásának képtelensége. A patológiát a következő jelek kísérhetik:
– a szexuális élettel való elégedetlenség megjelenése;
– az ejakuláció gyorsan vagy fájdalmasan történik;
– nehézségek előfordulása az ejakuláció szabályozásában;
– képtelenség elérni és fenntartani a kívánt erekciót az intimitás érdekében;
– a nemi közösülés időtartamának jelentős csökkenése;
Az ejakuláció gyorsan vagy fájdalmasan történik, minimális szexuális izgalommal, a nemi közösülés megkezdése előtt.

A betegség okai
A korai magömlésnek különböző okai vannak. A kezelés megkezdése előtt fontos kideríteni az eltérés eredetét. A szakértők a patológia kialakulásának minden lehetséges okát 4 kategóriába sorolják:

Fiziológiai. A korai magömlés a pénisz bőrének nagy érzékenysége, a tesztoszteron csökkenése és a test egyéb jellemzői miatt következik be. Néha az eltérés öröklődik. Ha a fiú apja hasonló patológiában szenvedett, akkor a gyermek egészségére már korán fokozott figyelmet kell fordítani.
Pszicho-érzelmi. A rendellenesség okai elrejthetők a belső stresszben vagy a partnerrel való kapcsolatokban. Az eltérések kialakulásának belső tényezői a következők: súlyos stressz, tapasztalatok, munkahelyi problémák, anyagi nehézségek, krónikus fáradtság. Mindez negatívan befolyásolja az ember libidóját és potenciáját. Ha egy partnerrel való kapcsolatokról beszélünk, akkor az állandó veszekedések, félreértések, féltékenység rendellenességhez vezethet. Ha egy férfi legalább egyszer szembesül hasonló problémával, akkor rögzítheti azt, ami félelemhez és bizonytalansághoz vezet a nemi közösülés előtt. Ebben az esetben pszichoterapeuta segítsége nélkül nem lehet megtenni.
Szerves. Ez a csoport számos hormonális rendellenességet, az urogenitális rendszer betegségeit, a nemi szervek károsodását foglalja magában. Más szavakkal, van valamilyen patológia vagy trauma, amely korai magömlést okozott. Gyakran a prosztatagyulladás, a nemi szervek, a vesiculitis az ejakulációs problémák megjelenéséhez vezet.
Mérgező. A betegséget az alkoholtartalmú italok, tiltott anyagok visszaélése vagy bizonyos gyógyszercsoportok szedése is kiválthatja. Ennek eredményeképpen a test általános mérgezése van, ami hozzájárul a szexuális funkció gátlásához. Mérgező gyógyszerek alkalmazása esetén az erekció egyáltalán nem fordulhat elő.

A korai magömlés kialakulásának kockázatát növelő tényezők a következők:
– túlsúlyos;
– krónikus stressz;
– sebészeti beavatkozás a nemi szerven vagy a medence területén;
– állandó konfliktusok a családban;
– az intim kapcsolatok traumatikus élménye;
– neurológiai rendellenességek kialakulása (például Parkinson-kór);
– szabálytalan nemi közösülés.
Azoknál a srácoknál, akik éppen most kezdtek intim életet élni, a korai magömlés normális jelenség, feltéve, hogy nincsenek fertőző betegségek az urogenitális rendszerben. A szexuális élmény megszerzésekor a fiatal bizalmat szerez, és a korai magömlés problémája eltűnik.

A betegség kialakulásának egyik hipotézise az ember pszichológiai problémái, amelyek az elégtelen szexuális tapasztalat hátterében való eltérésének állandó szorongásából erednek. A korai magömlés patogenezisének számos fő mechanizmusa van:
– a fej fokozott érzékenysége;
– a szerotonin cseréjének kudarca a központi idegrendszerben;
– egyidejű eltérések jelenléte: a prosztata gyulladása, a pajzsmirigy problémái, bizonyos gyógyszerek alkalmazása.

A korai magömlésnek 2 fő szakasza van
Elkezd. Kezdetben epizodikusan nyilvánul meg, majd a beteg rendszeresen szembesül a korai magömlés problémájával. Az eltérés gyorsan halad és összetettebb formába kerül.
Futás. A korai magömlés ezen szakaszát diagnosztizálják, ha az ejakuláció néhány másodperccel a nemi szerv gerjesztése után következik be.

A szakértők megkülönböztetik a következő típusú rendellenességeket
Elsődleges. A patológia fiatal korban alakul ki az első szexuális kapcsolatban. Az intim kapcsolat nem okoz elégedettséget, vagy teljesen lehetetlen. Az elsődleges magömlés általában a pénisz anatómiai hibái miatt jelentkezik: túlérzékenység; rövidített frenulum; a szerotonin receptorok megzavarása.
Másodlagos. Ez a fajta korai magömlés későbbi korban jelentkezik. Sőt, a probléma gyakran felmerül azokban a férfiakban, akiknek korábban nem volt problémája a szexszel. Ennek fő oka a krónikus urogenitális patológiák. Ezt a diszfunkciót a hormonrendszer működési zavarai is kiválthatják, amelyek az endokrin betegségekre jellemzőek.
Relatív. Jellemzője az intimitás, amely több mint két percig tart. Az ilyen szexuális kapcsolat nem okoz örömet sem magának az embernek, sem partnerének.
Abszolút. A nemi közösülés néhány másodpercen belül véget ér, vagy a közösülés egyáltalán nem fordul elő.

A betegség szövődményei
A korai magömlés rontja a pár kapcsolatát, mert leggyakrabban a nők mutatnak elégedetlenséget a gyors szex miatt. Ez hűtlenséghez, a házasság felbontásához vezethet. Azok a férfiak, akik hasonló problémával szembesülnek, az önbecsülés csökkenésében szenvednek. Életminőségük gyorsan romlik, függetlenül a társadalmi helyzettől és a családi állapottól. Mindez súlyos depresszióhoz vezet, és bizonytalanná teszi a beteget.

A korai magömlés egyik súlyos szövődménye az intimitás patológiás félelmének kialakulása, azaz az ember előre biztos abban, hogy semmi sem fog működni, és tartós kudarcszindrómát képez. Lehetetlen egyedül megbirkózni egy ilyen fóbiával, szakképzett pszichoterapeuta segítségére van szükség.

Gyakran előfordul, hogy a hasonló problémával szembesülő betegek nem akarnak a klinikára menni. Egyedül próbálnak megbirkózni az eltéréssel az ejakuláció visszatartásával, és a férfiak is megpróbálják irányítani magukat a nemi közösülés során. Az ilyen cselekvések azonban csak akkor segítenek, ha a probléma pszichogén jellegű, és oka a beteg tapasztalatlansága.

Más helyzetekben az ilyen koncentráció csak súlyosbítja a helyzetet, mivel az ember folyamatosan feszültségben van. Még szex közben is csak arra gondolhat, hogyan lehet visszafogni magát, hogy az orgazmus ne forduljon elő túl korán. Ennek eredményeként a beteg nem élvezi az intim kapcsolatokat, és a korábbi magömlés még mindig előfordul, amint egy kicsit ellazul.

A korai magömlés súlyos következményeinek elkerülése érdekében az első riasztó tünetek megjelenésekor kapcsolatba kell lépnie a klinikával. Ezt a problémát egy urológus, pszichoterapeuta és szexológus közösen kezeli. A magas színvonalú ellátás érdekében kapcsolatba kell lépnie a bevált klinikákkal, ahol tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik képesek meghatározni az eltérések kialakulásának okait és kiválasztani a hatékony kezelést.

Diagnosztika
A kezelés megkezdése előtt diagnosztizálni kell a korai magömlést, és meg kell találni annak kialakulásának okait. Ellenkező esetben a terápia rövid távú lesz, vagy nem hozza meg a várt eredményt. Kezdetben az orvos részletes anamnézist gyűjt, tisztázva a patológia lefolyásának minden árnyalatait. A betegnek őszintén beszélnie kell arról, hogy mikor találkozott először a problémával, mi előzte meg, hogy az intim élet rendszeres-e stb.

Az összegyűjtött anamnézis és a beteggel folytatott beszélgetés alapján diagnosztikai intézkedéseket választanak ki, amelyek magukban foglalják:
– Lidokain tesztelés. Lehetővé teszi, hogy megtudja a glans pénisz érzékenységének szintjét. Az eljárás 100% -ban biztonságos és fájdalommentes. A fejet egy speciális krémmel vagy spray-vel borítják egy órával a nemi közösülés előtt, 10 perc múlva vízzel és szappannal lemossák. Ha ezt követően a cselekmény időtartama megnőtt, és az ejakuláció normalizálódott, akkor a bőr nagy érzékenysége jön létre.
– Ultrahang. Lehetővé teszi a prosztata és a magmirigyek működésének felmérését. Részletes képet ad a belső rendszerek működéséről.
– Vérvizsgálat. Szükséges a hormonális állapot elemzéséhez, a nemi és pajzsmirigyhormonok mennyiségének meghatározásához.
– PCR diagnosztika. Az eljárás fő célja a rejtett fertőző betegségek felderítése.
– Húgycső. Endoszkópos vizsgálat a húgycső állapotának tanulmányozására.
– Mikrobiológiai vizsgálatok. Lehetővé teszi az urológiai patológiák, például a prosztatagyulladás kizárását.

Bánásmód
A korai magömlés kezelését a beteg korának megfelelően választják ki. A terápiás kezelés kiválasztásakor figyelembe veszik a krónikus betegségek jelenlétét (hiányát), a patológia típusát, az urogenitális rendszer anatómiai jellemzőit is.

A következő kezelési módszereket alkalmazzák

Orvosi. A gyógyszereket abban az esetben írják elő, ha genitális fertőzéseket vagy az urogenitális rendszer betegségeit észlelik. Ha neuraszténiát észlelnek, pszichotróp gyógyszereket is előírnak. Számos inhibitor befolyásolhatja a szexuális funkciót és megszüntetheti a korai magömlést. A gyógyszerek fő része számos ellenjavallattal és indikációval rendelkezik, ezért tilos azokat saját maga használni. A dózist és a felvétel időtartamát az orvos írja elő.

Sebészi. A szexuális diszfunkció kezelésére körülmetélést, frenulum vágást és részleges pénisz neurotómiát alkalmaznak. A körülmetélés eltávolítja a felesleges bőrt a nemi szerv feje közelében, ami további védelmet nyújt a gyulladásos betegségek ellen és növeli érzékenységét. A plasztikai sebészetet csak akkor végezzük, ha a frenulum rövid. A neurotómia célja a bőr rétegenkénti boncolása és az idegek metszéspontja. Ezt a technikát radikálisnak tekintik, és szélsőséges esetekben alkalmazzák, amikor más kezelési módszerek nem adnak eredményt.
Injekciós. Az ilyen technikák csökkenthetik a fej idegvégződéseinek érzékenységét hialuronsav alapú gél bevezetésével. A technika 100% -ban biztonságos, és műtét nélkül segít megszabadulni a problémától. Az injekciós terápiás módszer tartós hatást fejt ki, de mivel a gél fokozatosan kiválasztódik a szervezetből, az eljárást rendszeresen meg kell ismételni. Az injekció beadása 15-50 percet vesz igénybe.

Viselkedési. Számos olyan technika létezik, amelyek lehetővé teszik, hogy megtanulják, hogyan kell szabályozni az ejakulációt, például a tömörítési technikákat. A gyakorlatok egyszerűek, és egy idő után lehetővé teszik, hogy természetes reflexet alakítson ki a súrlódási folyamatban.

Megelőzés
Az ejakulációs rendellenességek, amelyek nem kapcsolódnak a belső szervek és rendszerek patológiáihoz, általában átmenetiek és reverzibilisek. Ahhoz, hogy gyorsan és fájdalommentesen megszabaduljon a problémától, gondosan figyelemmel kell kísérnie saját egészségét. A fertőző betegségek időben történő felismerése és kezelése érdekében fontos, hogy urológus és andrológus rendszeresen megvizsgálja őket.

A szakértők néhány tanácsot adnak a korai magömlés megelőzésére:
– kerülje a mentális túlterhelést;
– adja fel a rossz szokásokat;
– állítsa be a menüt, adjon hozzá hasznos termékeket;
– fordítson időt a fizikai aktivitásra;
– tartsa be a munka és pihenés rendjét.
A szexuális életnek rendszeresnek kell lennie. Hosszú absztinencia esetén az ejakuláció felgyorsul. Ha a partner elégedetlen a nemi közösüléssel, akkor nem szabad azonnal hibáztatnia magát a korai magömlésért. Ha a közösülés 5-10 percig tartott, és szabványos számú súrlódást tartalmazott, akkor a nő elégedetlenségét valószínűleg fiziológiai és pszicho-érzelmi állapota magyarázza.

Ha önmagában nem lehet megbirkózni a pszichológiai kényelmetlenséggel, ne habozzon segítséget kérni szakemberektől.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi potencianövelő online rendelés vagy vásárlás személyesen az Intim Centerből

A férfi stimulánsok elsősorban természetes összetevőkből készült termékek, amelyek javítják a férfiak egészségét. A férfiak [...]

Adult Expo Hong Kong – képek

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]

Több ezer szexkellék, erotikus eszköz – INTIM CENTER szexshop

A szexbolt nem az unalomért van. A sex shop INTIM CENTER egy örömkereskedés Budapesten Üzletünk [...]

Mi az ami kilóg a webkamerás és OnlyFans lányok vaginájából? Lovense Lush!

A vibrátorok közül egy szuper vibri, amely törli a határokat és a távolságokat! A távolsági [...]