Török Dóri és Lévai Adrienn nyuszilány jelöltek mellei

Török Dóri a második akit bemutatunk a nyuszijelöltek közül. Édes csajszi szinte mindene mű, mert mint mondja önbizalom hiányos volt nagyon. Még a mellei környékén is játszadozhattunk. (A videót sajnos törölték)

Török Dóra Playboy adatlapja: Dóri azt reméli, hogy a playmate-verseny meghozza az önbizalmát. Szeretne Playboy címlapra kerülni, ami szerinte meghozná a magabiztosságát. Hossztávon azt szeretné elérni, hogy olyan anyagi biztonságot teremtsen magának, és egy szép nagy házban élhessen leendő családjával, garázsban egy nagy autóval.
Csak az olyan pasik jöhetnek szóba nála, akik magabiztosak, ambíciózusak és van humoruk. Az őszinteség pedig az alap. Bizonyos kereteken belül bevállalósnak tartja magát, az ágyban pedig nincs határ, ha azzal van, akit szeret. Részesült már erotikus élményben a tengerben, és mindegyik szexpózt szereti.
Egy nő csak akkor lehet szép, ha lelkileg rendben van – vallja, de a küső is sokat számít. És fontos, hogy ne legyen rosszindulatú! A playmatek közül Beke Yvett a szépsége és életfelfogása miat, Lévai Adrienn a vagánysága miatt, Voksán Virág a magabiztossága miatt, Daniludisz Niki pedig a szerénysége miatt tetszik neki.
Igazi húst hússal fogyasztó típus, és a buli csak pálinkával indul jól. Kedvenc filmje a Halálos közellenség, színésze Robert De Niro. Álomautója egy Aston Martin; a legjobb hely a világon pedig Miami.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Online szex shop és szexbolt Budapest belvárosban, az Intim Center Astoria

Milyen a jó szexshop? A jó szexbolt garantálja a teljes intim életet. A szexuális játékok [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]

Sexshop centrum Budapest, INTIM CENTER üzlet és webáruház a vágyak kielégítője

Az INTIM CENTER webáruház és bolt, szexshop centrum Budapest a legjobb budapesti szexshop, az első [...]

Potencianövelőkről vélemények és rendelés potencia boltból

A potencia zavarok hátterében egyrészt pszichikai, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális [...]