Az érettebb nőket könnyű ágyba vinni

A 30-as nők viszik a prímet, ugyanis a 20-as éveikben járó hölgyek náluk jóval óvatosabbak. Az életkor növekedésével azonban megduplázódik azoknak a száma, akik hajlandóak szexelni.

A nemi érintkezés fontos számukra, és már az első randin lefekszenek partnerükkel. Ugyanakkor a válaszadók 74% vallotta azt, hogy a nemi aktus fontos része egy kapcsolatnak, és csak 7% mondta: nem érdekes. A maradék 19% úgy válaszolt, a kapcsolat milyensége határozza meg, mennyire fontos szerepet kap benne a szex. A megkérdezett nők 24%-ának pedig már volt egyéjszakás kalandja… A teljes cikket itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Maszturbálás és szex közben a legjobb szexjátékokkal szeresd magad

Mit kell tudni, mielőtt megvásárolná első szexuális játékát? Nagyon sok szexuális játék van. Az osztályozást [...]

Fehérneműk és szexkellékek az INTIM CENTER szexshopban

Már nem csak szexkellékeket hanem erotikus ruházatokat is lehet kapni szexshopokban. Az erotikus fehérnemű viselése, [...]

Férfi szexfantáziák, ötletes szexshop termékek, ami szexkaland megéléséhez kell

Férfi szexfantáziák, 3 ötletes szexshop termék, ami szexkaland megéléséhez kell. A Szexpláza szexshopban szexuális segédeszköz [...]

Hosszú szex, hatalmas élvezés egy 💊 kapszula, és bika leszel másnap is

Biztos volt már, hogy stresszes helyzetben nem jött össze az erekciód! Vettél már be potencianövelő [...]