Dundikának zabigyereke van

Majoros Péter, Majka nem vette nevére a gyerekét aki Hornyák Hajnalkától van. Bár a kisfiút a hét hónapos gyereket pénteken reggel is Majoros Mariánként emlegették a Mokkában, az anyakönyvi kivonatában egészen más név szerepel. A hivatalos dokumentumok szerint ugyanis a kisfiú apja a 29 éves Dundika volt férje, Szentiványi László. Azért alakulhat ki ez a helyzet, mert az anya a fogantatás pillanatában még házas volt, így a törvény azt feltételezi, hogy a férjtől származik a gyermek. Ezt meg lehetett volna előzni, ha Majka és a volt férj is tesz egy nyilatkozatot még a születés előtt, amelyben a férj lemond a gyermekről… A teljes cikk itt olvasható.

Dundika bejegyzések: Dundika a 30 kürüli évjáratú csöcsös minicsaj, Hornyák Hajnalka visszatér – Dundika kevesli a szexet Majoros Péterrel, Majkával – Pinamutogató szépségek – Dundika karrierje bikiniversenyen indult – Nagyváradi Mercédesz fogdossa Dundika csöcseit – Majka zabigyerekének anyjával, Dundikának a pinájával üzletel cikk és videó – 20 százalékot követelt Répás Lajos.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az első szexshop az országban Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

A szexshopok erotikus töltése vitathatatlan. Főleg ha a gyártók és beszállítók ilyen promóciókat tartanak.  Sok [...]

Ki jár gyakrabban szexboltba srácok vagy lányok?

Az egzotikus termékek iránti kereslet nem csökken, hanem éppen ellenkezőleg, növekszik. Egyre többen válnak merésszé [...]

Szexi stewardess csajok

Enjoy Flying a cég mottója! Mi a legjobb a repülésben? Természetesen a csinos légiutas-kísérők. Eljött [...]

A legjobb szexuális játékok egy házaspár számára: ezeket kell kipróbálni

Mennyire fontos számodra a szex sokszínűsége, kedves barátaim? Értelmetlen elbújni: mindannyian unatkozunk a monotonitással. Nem [...]