Elter Zsanettet nem elég, hogy megdugták és szopatták, fizethet is

Elter Zsanettet nem elég, hogy megdugták szopatták, fizethet is. A szexuális kapcsoltatot ő mondta el, nem mi állítjuk. Szerinte a zsaruk megdugák, és cumiznia is kellett. Hamis vád miatt és kártérítésért is perelheti E. Zsanettet az öt rendőr, akiket tegnap jogerősen felmentettek. Nehezményezik: a bíróság azt nem mondta ki, hogy bűncselekmény nem történt.  A 23 éves Elter Zsanett azt állította, hogy öt rendőr megállította 2007. május 4-én hajnalban, egy közúti ellenőrzéskor, egy sötét mellékutcába vitték, majd közülük ketten megerőszakolták… A teljes cikket itt olvashatod el.
Korábbi cikkek a témában: Felmentették a rendőröket szopó Elter Zsanett vádlottjait – A pornózó rendőr Zsanettba vagy Zsanettra spermázott – A pornózó rendőr megkeféli a barátnőjét – A pornózó rendőr megdugja a szűz barátnőjét – A rendőrszopó Zsanettet is védte Laci.
Korábbi nemi erőszak ügyek: Kilenc fajtalankodó pedofil pap bukott le – Az orosz cári balett titkai – Rohad kurvázzák Palácsik Tímeát – Palácsik bulizik, Damu a pszichiátrián rohad – Engem is megerőszakoltak – Éveken át erőszakolta nevelt lányát a perverz apa – Ősidők óta az erőszak igézetében – Kétszáz tizenéves szüzet rontott és fertőzött meg két ukrán férfi.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

BDSM szex és felnőtt szexbolt kellékek Szeresdmagad szexshop

A BDSM a hatalom és az öröm művészete. Már régóta nem tekinthető perverziónak, a kapcsolatok [...]

Tuti jó potencianövelők! Rendelés vagy vásárlás az INTIM CENTER szexshopból

A szexet a férfiak és a nők is az élet egyik nagyon fontos dolgának tekintik, [...]

A popsidugó férfiaknak és nőknek is nagy élvezet, Legyen análkúpod neked is!

Sokan, akik szeretnék diverzifikálni szexuális életüket, szexboltokba mennek. Az intim üzletek játékok széles választékát kínálják, [...]

Így kell használni a nyúlvibrátort, hogy a mennyországba repítsen

A nyúl vibrátor egy kettős vibrátor a csikló és a G zóna egyidejű stimulálására. Valószínűleg [...]