Így kell használni a nyúlvibrátort, hogy a mennyországba repítsen

A nyúl vibrátor egy kettős vibrátor a csikló és a G zóna egyidejű stimulálására. Valószínűleg láttál ilyen vibrátorokat – az egyik hosszú, a másik rövidebb. A hosszú belülről, a rövidebb pedig kívülről.

Miért hívják a vibrátort nyúlnak? Mert a legelső ilyen stimulátornak nyúl alakú csiklónyúlványa volt – fejjel és fülekkel. Innen a név – nyúl vibrátor vagy nyuszi vibrátor! Mára ez a név köznévvé vált, és minden csikló hüvelyvibrátor nevezhető így.

Hogyan használjunk nyúlvibrátort

A csiklóizgató karos nyúlvibrátorok tökéletesek az első merülő szexjátéknak , mivel lehetővé teszik, hogy egyszerre két stratégiai élvezeti zónát – a csiklót és a G zónát – használjon. Reméljük, eszébe jut, hogy a csikló egy szerv, amely csak az élvezetért felelős. Ezért a legtöbb lány orgazmust kaphat a csiklófej stimulációjából. Ez különböző módon történhet: ujjak, rezgő játékok, nyelv, vízsugár stb.

Ha hirtelen még mindig csak a szexualitásodat keresed, és a tested és képességeid megismerésének állapotában vagy, a füles vibrátor tökéletes a receptorok felébresztésére.

Azoknak a lányoknak is alkalmas, akik a behatolás során szeretnék növelni az érzékenységet – a G zóna felébresztésére. Vannak olyan lányok, akik csak a csiklófej ingerlésétől (külsőleg) érik el az orgazmust, vannak, akik a behatolástól (belsőleg) ), van, aki tud, és így és úgy. És minden rendben van, ha csak külső ingerléstől kapsz magasra, de ha többre vágysz, akkor vegyél hüvelyi csiklóvibrátort és kezdj el kísérletezni.

Hogyan kell használni a nyúlvibrátort?

1. Először őt kellene megismerni. Nézd meg minden oldalról, nyomd meg a gombokat, hogy megértsd, melyikük miért felelős. És álmodj egy kicsit, miközben egy nyúlvibrátort tartasz a kezedben.

2. Hangolódjon be, és kapcsolja be. Csináld azt, ami megmozgat – meztelenül táncolj, gyengéden simogass, nézz pornót, stb. Most, hogy jó hangulatban vagy, vedd elő a vibrátort egy nyúl képében, és ismerd meg jobban.

3. Öntsön vízbázisú síkosítót önmagához a vibrátorhoz. Ne merítsd magadba azonnal a nyúlvibrátort. Kapcsolja be a rezgést, és kezdje el simogatni magát kívülről – a csikló fejét, az ajkakat, a mellbimbókat, a combokat. Mozgathatja fel és le – ugratja a csiklót. Ha már nincs erő a várakozásra, engedd, hogy beléd hatoljon.

4. Kísérletezzen a módokkal. Nézze meg, hogyan reagál a teste a különböző pulzációs és vibrációs mintákra. Egy nyúl alakú vibrátort tarthatsz a kezedben, vagy a lábad közé szoríthatod, és hagyhatod, hogy ő csináljon mindent maga. Érezd, hogy jobban szereted, amikor súrlódásokat végzel (oda-vissza mozgások), vagy amikor ő áll (és csak vibrációt váltasz).

5. Ne feledje , hogy időbe telhet az érzékenység kialakulása, és előfordulhat, hogy a vibrátor-nyúlból nem fog tudni elsőre befejezni. Ez nem ijesztő, megismeri a testét, és új módszereket keres, hogy jól érezze magát. Ha most nem megy vibrátorral, szerezzen orgazmust úgy, ahogyan tudja (például egyszerűen úgy, hogy egy hosszú karú Rabbit vibrátort rögzít a csiklóhoz).

Hogyan válasszuk ki a megfelelő vibrátort női nyúl számára?

1. Az első dolog, amire érdemes odafigyelni, az az anyag, biztonságosnak és hipoallergénnek kell lennie.

2. A nyúl szexjáték különböző hosszúságú lehet… Ha a kérdés az, hogy milyen mélységű a hüvelye, kábulatba esik, és nem tudja a választ, akkor összpontosítson saját érzéseire. Milyen partnereket szeretsz? Hogy egy tag hosszabb, nagyobb vagy vastagabb legyen? A meztelen statisztikák azt mondják, hogy a hüvely érzékeny és érzékeny a 10 cm-es mélységig, bármi mélyebb, ízlés kérdése. Ezért első alkalommal választva nyúlvibrátort – kb 10 cm-es méretekkel nyugodtan elvihető – vagyis a hüvelyi folyamat hossza, a nyélnek köszönhetően a teljes hossz nagyobb is lehet. Tegye ugyanezt az átmérő kiválasztásával, és az érzései vezéreljék. A hüvelyvibrátorok átmérőjének aranyszabványa 3-4 cm, a legtöbb lány ezeket a méreteket választja. Ha először választasz nyuszi vibrátort, és elvileg ez az első játékod, kisebb és nagyobb méretek között válogathatsz, vedd a kisebbet!

3. Válasszon több rezgésmóddal rendelkező vibrátort . Így valószínűbb, hogy megtalálja a „kívánt” módot. Egyszerűen tökéletes, ha a vibrátor gombjaiban “+” és “-” van, ami azt jelenti, hogy az egyes módokat személyre szabhatja.

4. Nagyon jó, ha a nyúlvibrátor képes külön szabályozni a csikló és hüvelylebenyt.

5. Vibrátor nyúl, ha tetszik külsőleg . Amikor ránézel, és arról álmodozol, hogy érezd őt magadban – ez a te nyulad.

Hogyan kell helyesen használni a nyuszi vibrátort a hídtechnikában?
Technika-híd egy speciális gyakorlat, amely lehetővé teszi az érzések fókuszának áthelyezését egy új zónára. Egyszerű szavakkal, megtanítja az agyat, hogy reagáljon az új dolgokra. A nyuszi vibrátorhíd technikát azért hozták létre, hogy új érzeteket és elvileg legalább néhány érzetet kapjunk a behatolásból. A technika a következő: merítse be a vibrátort, és kitartóan vigye el magát az orgazmusig. Ezt a módszert olyan lányok alkalmazzák, akik a csikló külső stimulációjából kapnak orgazmust. És amikor a csiklófejen az érzések a tetőfokára érkeznek, az orgazmus közeledik, el kell mozgatni, le kell venni a vibrátort a csiklóról, és tovább kell simogatni a G zónát. Tegye ezt többször is egy maszturbáció során. Ismételten előfordulhat, hogy az első és a második alkalom nem működik, de itt a legfontosabb az edzés és a vágyak. Mindenesetre egy ilyen edzés után a megszokott módon végezhet.

Hogyan működik a nyúlvibrátor
Ha egy klasszikus füles vibrátorról beszélünk, akkor vibráció segítségével működik mind a csiklón, mind a G zónán, de a fejlődés nem áll meg, és most teljesen más nyúlvibrátorokat találhat:
– fűthető
– forgatható fejjel
– forgó gyöngyökkel
– kocogás
– Amelyeknek a bemerült részen vibró, a csiklón pedig vákuum található
– akiknek vibró van az elmerült részen, és a nyelv (mint a partner nyelve) a csiklón
– Gyönggyel az elmerült részen, a G zóna fokozottabb stimulálásához
– mozgó hüvelyi folyamattal (a partner ujjainak belső mozgásának utánzása).
– Okostelefonról vezérelhető a világ bármely pontjáról.

Amint látja, minden a legkellemesebb kísérletekhez és új érzésekhez készült az ágyban!

A Rabbit vibrátor használata
A Gvibe márka kollekciójában jelenleg két modell található: egy rózsaszín nyúl Grabbit és egy rózsaszín nyúl vibrátor, a Gcandy. A Grabbit csodálatos Bioskin anyagból készült – nagyon kellemes és gyengéd tapintású, a hasított fülek képesek lesznek mindkét oldalról simogatni a csiklót (vagy akár össze is illeszthetők), az ívelt hüvelyi folyamat pedig óriási teltségérzetet ad. belül. Gcandy határozottabb és főnökösködőbb! A bordázott felület kivételes masszírozásra és belső érzésekre lett teremtve, a csiklófolyamat pedig kitartóan és magabiztosan “paskolja” a csiklót, elvisz a fényes és heves orgazmusok országába :)
Most már mindent tud a nyúlvibrátorokról, és nem lesz nehéz kiválasztani a sajátját!

A nyúl vibri, forgó vibrátor

Vibrátorok forgási funkcióval, mind belső (progresszív mozgások utánzásával), mind külső (tengelye körül). Alapvetően mind a rezgés, mind a forgás intenzitását a játék alján lévő gombok vagy a távirányító szabályozza.
A forgó vibrátor által kifejtett hatás meggyújthatja a legfényesebb szenvedélyt. A klasszikus modellek ilyen vibrátorainak megkülönböztető jellemzője a saját tengelye körüli forgás funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy a szervezet még változatosabb érzéseket, és megtapasztalják a legerősebb orgazmus minden használattal. És mivel a forgó vibrátorok ára 1000 rubeltől kezdődik, akkor szinte mindenki megengedheti magának ezt a multifunkcionális játék.

Forgó vibrátorok fajtái
A forgási funkcióval rendelkező vibrátorok az intim játékok számos gyártójának választékában vannak. Tehát ezt a kategóriát minden ízléshez és költségvetéshez tartozó termékek képviselik. Itt reális vibrátorokat, hüvelyi anális vibrátorokat, klitorális stimulációval rendelkező rotátorokat, különböző formájú, színű és méretű termékeket talál.

Ha maga is szeretne játszani a vibrátorával, javasoljuk, hogy vásároljon egy forgó vibrátort skeonnal. A termék bármilyen sík felületre rögzíthető, és kéz segítsége nélkül élvezheti annak hatását, amely időközben a test szomjas simogatásainak más részeivel is foglalkozhat.

Néhány forgó vibrátorban egy speciális fejkialakítás is bemutatásra kerül. A rezgés és a forgás számos módja mellett a vibrátorfej kölcsönös mozgásokat is végezhet. Ez a funkció még realisztikusabbá teszi a vibrátorral való szexet, mivel tökéletesen utánozza a súrlódásokat. Ezenkívül rotációs vibrátort is vásárolhat:
– Vízálló;
– Fűtött;
– Dudorokkal/antennákkal/tüskékkel;
– A G-pont stimulálására;
– Hármas becsapódás;
– Megvilágítva;
– Számítógépes.

Bunny vibrátorok fő előnyei
A forgás, a rezgés, a viszonos mozgások kombinációjának köszönhetően olyan játékot kap, amely teljes mértékben közvetíti az élő hússal való érintkezés hatását és még többet. Minden forgó vibrátor állítható intenzitással rendelkezik, így nagyon gyengéd stimulációra vagy igényeik erőteljes és gyors kielégítésére használhatók.

A modern anyagok és a rotációs funkció kiváló szexuális játékot hoztak létre egy élő pénisz hatására, ami biztosan még a legigényesebb felhasználókat is örömmel fogadja.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A női szexjátékok tudása és minősége a mennyekbe emeli az élvezést

Amikor a lányoknak szóló játékokról, babákról, babaházakról, mackó nyuszikról és medvékről, ugrókötélről, babakocsis babakocsiról és [...]

BDSM szex az fájdalmat adni vagy kapni az INTIM CENTER kellékeivel

A BDSM és a fétis kiegészítőkkel rendelkező részben sok vásárló némi aggodalommal néz ki, vagy [...]

Potencia nélkül nem egészséges a férfi

Az orvostudomány már régóta tudja, hogy a tesztoszteron termelés jelentős lassulása figyelhető meg a szervezetben [...]

Potencianövelő rendelés az országban bárhová

Ha potencia problémád van, akkor ne hezitálj. Hogyan küzdjük le a merevedési zavarunkat? Jó potencianövelő [...]