Eszelős szenvedély

Ezután lecsúszott a férfin és egyenes beleült a meredező férfiasságába. Érezte, amint vágycseppektől nedves, duzzadt ölét kitöltik. Lassan, nagyon lassan kezdett el mozogni rajta. Engedte kicsúszni a testéből a péniszt, de nem teljesen és utána újból tövig fogadta magába, kiélvezve minden mozdulatát tettének. Ám ekkor a férfi vette át az irányítást. Fölékerekedett, a hagyományos misszionáriusi pózban. Beléhatolt, birtokba vette. Megszabta a ritmust és mélységet. Újabb kísérlet kezdődött. De a játék következményét világosan le tudta mérni, mert hangos nyögés volt a válasz… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vágyak szolgálatában három évtizede az Intim Center budapesti szex shop

A felnőtt áruk üzlete, szexbolt, intim áruk piaca vagy a család megerősítésére szolgáló üzlet, célja [...]

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás. Magyarországon a legsikeresebb természetes anyagokból készült termékeket [...]

Pornósztár vaginák és popsik másolva maszturbátornak

A pornósztárok nemi szerveinek másolatai olyan maszturbátorok, amelyek bizonyos emberek szereplőiből készülnek. Ez a pornóiparban [...]

Vásároljon szexi erotikus jelmezt a sexshopban az INTIM CENTER a tuti

Manapság az erotikus ruhák elválaszthatatlan jelei sok pár intim életének. A szexológusok pedig feltétlenül azt [...]