Kiöregedő modellek élete

Az ismert magyar celebek és modellecskék még 30 évesen is mutogatják zsírszövetes combjaikat, és úszógumijaikat, és arra várnak, hogy jön a milliomos pasi, és mélytorok technikával feleséggé avanzsálnak. Az igazi szupermodellek karrierje általában nem évtizedekre van bebiztosítva, még a legsikeresebb modellek gondolatait is befolyásolja a háttérben egy elkerülhetetlen tényező, a kiöregedéstől való félelem. Aki nem csak szép, hanem kellőképpen ravasz is, már a kifutón elkezdi tervezgetni jövőjét. A tiszavirág életű szakmának vannak igazi túlélői is, akik időben megalapozták modellkedés utáni életüket és sikeresen érvényesültek a tévés személyiségként, üzletasszonyként vagy politikus-feleségként… A teljes cikk itt olvasható.

A képen lévő meztelen modellek: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Christy Turlington, Tatjana Patitz, Naomi Campbell. A cikkben szereplő hírességek: Angela Lindvall, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az amatőr pornós Gyúró Ildikó a castingon a dildót is szereti

A Szexpláza online szexshop nagy vibrátor és dildó árukészletéből egy realisztikus, valósághű dildót is szeret [...]

Vibrátor vásárlás, tippek és használat, nagy vibri tanácsadó

Nem minden lány, még akkor sem, ha tökéletesen ismeri a testét, és világosan érti, mire [...]

A legjobb potencianövelő gyógyszerek a férfiak hatékonyságának növelésére

A merevedési zavar (rövidítve ED, korábban impotencia) egyike azoknak az egészségügyi állapotoknak, amelyeket nem szokás [...]

A LEGJOBB potencianövelők megrendelhetők, vagy az INTIM CENTER üzletben minden nap megvehetők

A LEGJOBB potencianövelő az INTIM CENTER szexshop potencianövelő kínálatában mindig kapható. A választék a teljes itthon [...]