Liptai Claudia megtalálta a megfelelő farkat

Liptai Claudiának csak a vagináját nem láttuk belülről, gátlástalanul mindent megmutat magából. A legjobb amikor Szabó Győző érdekből bassza, jó kis videó van róla. Liptai Claudia viharos magánélete rengeteg témát adott a sajtónak. Boldog házassága Gesztesi Károllyal, majd váratlan válása, tragikus szerelmi története Daróczi Dáviddal, végül titkos viszonya kollégájával egy hosszú, zaklatott időszak egy-egy állomása volt. A kalandnak induló románc Péterrel azonban tartósabbnak bizonyult, mint azt sokan jósolták: a férfi elhagyta a feleségét, hogy Liptaival kezdjen új életet. Kapcsolatuk több mint egy éve tart, és máris szárnyra keltek a hírek, hogy Liptai Claudia és Péter külföldön, titokban akarnak összeházasodni. Ez azonban nem igaz. Mindketten túlvannak egy házasságon, s már nem fontos számukra, hogy papírjuk legyen róla, hogy szeretik egymást… A teljes cikket itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ezek a legjobb potencianövelők férfiaknak, rendelés és bolt

Ha növelni szeretné a szexuális hatékonyságot, és álmait szeretné adni partnerének, akkor a megfelelő helyre [...]

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

Nem dugja meg rendesen a nőjét, ez durva basszus

Hány nő van, aki szexre vágyik, és nem kapja meg a párjától? Hány nő, már [...]

Hatékony merevedéshez potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás itt

Egyik napról a másikra a szexuális élete katasztrofálissá vált? Csalódottságot érez csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalma [...]