Öcsémmel az ágyban – családi szextörténet

Amikor végzett felült az ágyon, én pedig eléje térdeltem, és először csak a kezemmel, majd a nyelvemmel és a számmal elkezdtem őt izgatni. Úgy látszik a film, és a puncim nyalogatása már megtette a hatását, mert alig vettem a számba a farkát, a tesóm egyszer csak halkan felnyögött, és tele spriccelte a számat a gecijével. Mivel elég nagy farka van, nem tudtam kihúzni a számból, így lenyeltem az egészet. Előtte soha nem mertem lenyelni, meg kell mondanom ízlett az öcsém gecije… A teljes történet itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Prosztata masszázs szexshopban kapható eszközzel a legjobb

A prosztata masszázs elsajátítása, segédeszköz használatával. Ha a nő szeretné masszírozni a prosztatát, ebben a [...]

Szexshop cikkek és bejegyzések az Intim Center szexbolt oldaláról

Az erotikus üzletek polcain bemutatott áruk hozzájárulnak az új érzéki érzések mélységébe való merüléshez, segítenek [...]

Legjobb potencianövelők rendelése, vagy személyes vásárlás szexshopban

Mi az impotencia? Az impotencia vagy potenciaprobléma egy férfi részleges vagy teljes képtelensége kielégítő szexuális [...]

Vibrátor anális izgatásokra

Az ánusz, a végbélnyílás ma már elismerten a gyönyör egyik izgalmas forrása. Ha egyszer kipróbálod [...]