Orosz Erika

Orosz Erika címlaplány lett. Férje nevezte be a Blikk versenyre lányt! A 31 éves Orosz Erika önszántából sohasem vetkőzött volna le az ország előtt, azonban férje titokban beküldte felesége képeit szerkesztőségbe címére. Így most mindenki nézheti a nagymellű érett nő testét.

– Azért vállaltam a vetkőzést, mert nem szerettem volna neki csalódást okozni, hiszen olyan büszke rám, hogy mindenképpen szerette volna, ha bekerülök az újságba – mondta Orosz Era, aki hozzátette: azt sem gondolta volna, hogy a válogatáson túljut, bár volt már néhány fotózáson, az önbizalma még mindig alacsony… Orosz Erika szexfotók itt, a teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]

Puha pöccsel még ne legénykedj, csak ha már tartósan kemény vagy

A pasik szexuális működése potenciazavar miatt sokszor visszaesik, zavarok lépnek fel. A tesztoszteronszint csökkenése miatt [...]

Boom Boom extra erős potencianövelő az Intim Centerben kapható, rendelhető! Budapest, Károly krt. 14.

A potencianövelő szerek használata minden olyan férfi számára ajánlott, akik a szexuális életük javítására törekszenek, [...]

A LEGJOBB szexshop érdekel? Az INTIM CENTER az Astoriánál, ez a tuti!

Az Intim Center elsőként az országban 1989-ben nyitott és azóta üzemel. A további szexáru-üzletek az [...]