Zalatnay Sarolta faszságokkal a médiahírekben

Terry Black székúrt seggű ex transzvesztita feljelentette Cinit, hogy állítólag telefonon fenyegette őt. Szerinte ki akarja nyiratni, mert tízmilliós kölcsön ügyükben nem jutnak dűlőre.
Zalatnay Sarolta valószínűleg elfelejtett szólni a hónapok óta beharangozott életrajzi filmje rendezőjének, Koltay Gábornak és a pénzügyi hátteret biztosító producer cégnek egy fontos apróságról: a produkció jogait 11 évvel ezelőtt az Artisjus Jogvédő Irodában aláírásával hitelesítve jegyezték be közösen egykori menedzserével a kettőjük nevére.
Szóval Zalatnayról állítólag filmet forgatnak, na nem most rögtön, de hamarosan, amit illik legalább annyira készpénznek venni, mint a bűnbánó Viszkis bankrablóról, meg a szegény Zámbó Jimmyről készülőt… A teljes cikket itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop kínálatából top szexkütyük és egészségügyi infók INTIM CENTER ajánló

Az INTIM CENTER budapesti legjobb szexshop kínálatából, szexkütyü ajánlatok. Az online szexshopból 0-24 óráig, nonstop rendelhetsz. [...]

A csiklóizgató vibrátorok a női élvezés kulcsai, a legjobbak az Intim Centerben kaphatók

A csikló a női nemi rendszer része. Valójában közös szerkezete van a férfi taggal, és [...]

Ilyen bombázó popókra izgulsz, és van kemény merevedésed? Férfi potencia!

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen [...]

A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a volt playmate Lévai Adrienn [...]