Az énektanárnő megtanított a szexre

Mivel rajtam még ekkor is pulóver volt, felsegitettem az asztaltol es nekidőltem en is. Amig a pulcsim operláta le rólam, en a cipőmbol léptem ki. Eztan a nadrágomat es alsónemumet tavoliotta el testemtöl. Kezébe vette nagyra dagadt hímvesszőmet. Én mar ekkor úgy ereztem hogy szétdurran, ezert elkezdtem valami másra gondolni. Ez egyáltalan nem vallt be ugyhogy egy “ajjaj” nyögessel jeleztem hogy lövellni fogok. Nem hagyta abba a makkom apro kis szivogatásat, igy én beléleveztem a szájába. Szinten egy leirhatatlan érzes volt. Ismet az asztalra feküdt es szettarta labait. Ekkor mar nem csak szájjal hanem kézzel is kezelésbe vettem az ügyet. A teljes történtet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshopban kapható szexuális segédeszközök, Intim Center vásárlási tanácsadás

Az Intim Center Szexshop Budapest belvárosi üzletének ajánlata, a vásárlók véleménye alapján válogatva. A termékeket [...]

Ha merev pénisszel a teremtő isten akarsz lenni, szex előtt dobj be egy potencianövelőt

Problémás erekció esetén ne kockáztass, ne égesd magad a nő előtt soha. Mindig legyen nálad [...]

Szadómazó és BDSM eszközök erőszakos vagy szerepjáték szexhez

Szadómazó és BDSM eszközök erőszakos vagy szerepjáték szexhez: sado-mazo kellékek, szájpeckek, bilincsek, maszkok, csuklyák, sado [...]

Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű [...]