Az RTL vezetőinek nagy része buzi

Árpa Attila már nem a régi – a celeb régebben pofonnal intézte volna el az őt ért sérelmet, ma inkább közfelháborodást kiváltó levelet ír. A producer-színész-rendező a Vasárnapi Blikknek azt is elárulta, miért vágta a felesége a fejéhez azt, hogy aludjon máshol.

Feldühített, hogy annak ellenére, hogy bár én rendeztem a Tankcsapda-klipet, arrébb akartak ültetni a saját sajtótájékoztatónkon, mert évek óta le vagyok tiltva az RTL képernyőjéről. Sajnos még mindig indulatos ember vagyok, főleg, ha igazságtalanságot tapasztalok. Régen ezeket másképp reagáltam le, most már csak szavakkal pofozkodom. Ebben az esetben a düh íratta velem a sértő szavakat, holott távol áll tőlem a homofóbia. Ugyanakkor nem értem a felhajtást, hiszen nem nagy titok, hogy az RTL vezetőinek nagy része homoszexuális. Az ügyre visszatérve: ők kezdték, és tudhatták volna, hogy nem az a típus vagyok, aki kenyérrel dob vissza. Megérdemlik, hogy egy ország értetlenül rázza a fejét kicsinyességük és paranoiájuk miatt. Szinte sajnálom őket – mondta a híresség a Blikknek.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pornó a szexshopban, Marta La Croft nem szégyenlősködik a vásárlók előtt sem

A nagy mellű pornószínésznő Marta La Croft szexshopban vásárolt, de nem bírt a vágyaival és [...]

Férfi szexbabával és pornós pasival szexel Fülöp Krisztina

Ha azt hitted, hogy a felfújhatós szexbabák csak a legénybúcsúkon vagy a sztriptízbárokba járó férfiak [...]

Szex shop eszközökkel kéjelegve dugja mag Horváth Andrea

A Szexpláza online sex vibrátor shop választékából Horváth Andrea ezeket próbálgatja: vibrátor, dildó, gésagolyó, korbács. [...]

Ha nem megy jól a szex, egy jó potencianövelő tuti segít

A pasikra nehezedő egyre inkább stresszes életmód, a munkával kapcsolatos stressz, a társadalmi nyomás, meg [...]