Egy közös szombat – erotikus történet

Megnedvesítettem ajkaimat és megindultam mellei felé, kinyitottam a számat és nyelvemmel apró köröket rajzoltam a bőrére. Körbenyaltam mindkét mellbimbót, míg meg nem keményedett. Aztán egyetlen mozdulattal lesiklott nyelvem a köldökéhez. Már nagyon közel voltam legérzékenyebb részéhez. Hasán játszadozott még a nyelvem, és ahogy lejjebb haladtam éreztem, ahogy bizsergés járja át a testét. Végignyaltam a farkát, ami még nagyobb lett. Aztán feltérdeltem vele szembe és nedves pinámat forró farkához érintettem, előre – hátra mozogtam; puncim annyira nedves volt már, hogy nagyon könnyen csúszott Jeff szerszámán. Rajtam is borzongás futott át, libabőrös lettem, bimbóim keményen álltak. Jeff megmarkolta melleimet. Előrehajoltam és felkínáltam neki telt kebleimet… A teljes történetet itt olvashatod.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak

Síkosító zselé hüvelyi szárazságra is, K-Y Lubricating Jelly gél amit az orvosok is ajánlanak. A [...]

Szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe

A kutyapóz nem szerelmes testhelyzet az ágyban. A férfiak nagyon szeretik, hiszen kicsit lehet olyan, [...]

Legjobb szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig megvehetők, rendelhetők

Szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig a Szexplázában megvehetők. Valósághű legjobb szexbabák a SZEXPLÁZA [...]

A kötözős szex sokak titkos vágya, váltsátok valóra

Együttlét megkötözve? Mindegy, hogy bilincs, netán egy szexi selyemsál akad a hálószobában, de ezekről párodnak [...]