Első élvezésem az általános iskolai mosdóban

Alig tudott betelni a látvánnyal: közelebb jött és végigsimított rajtam a kezével. Levette a nadrágját, és ott állt előttem egy szál alsónadrágban. Kis fecske alsót viselt, amiből aranyosan domborodott a fütyije. Hamarosan én is megváltam a nadrágomból, már csak egy bugyi volt rajtam. Ekkor Márk letérdelt elém, és azt is lehúzta. Percekig nem tudott szólni, olyan közel került a puncimhoz, ami még csupasz, sima volt. Leültetett az ablak szélére és széthúzta a két lábam, majd a kezeivel tapogatta, vizsgálgatta a puncimat, megnézte a csiklómat, és a nyílásomat… A teljes történetet itt olvashatod el.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]

Szexbabák a drágáktól az olcsóbb költségvetésű modellekig

A szexbabák elsősorban a szexuális kielégülés eszközei. Az élethű anyagokból készült babák, olyan érzést nyújtanak, [...]

Mindenkinek kell vibrátor, szerezz be te is magadnak vagy párodnak

Hogy definiáltad eddig a vibrátor? Mint magányos csajok segítőtársa? Ha igen tévedsz, csak nézd meg [...]

Szexshop eszközökkel izgult fel Orsulitz Rita, aztán jól megdugatta magát

A fiatal tornászlány Orsulitz Rita pornó castingra jelentkezett. A szexmunka előtt Szexpláza szexshop eszközökkel, a vibrátorok [...]