Masszázs enyhe erotikával

Az igényeimmel teljesen tisztában voltam, nekem profi masszőr kell, aki ebbe ügyesen tudja beleszőni az erotikát. Masszázsnak álcázott franciaóra ugyanúgy kizárva, mint egy jó masszázs után egy unott hímtagrángatás.

A hosszas tipródásnak hála elég jó képet kaptam az eltelt hónapok alatt az egészról. Nézegettem a masszőz oldalakat. Nagyon riasztott a legtöbb hirdetés, mert túlságosan nyílt volt a szexuális tartalom. Szövegben is, de méginkább képben. Azt is kifigyeltem a sok hónap alatt, hogy egyes lányok vándorolnak szalonról szalonra, ami nálam azonnal bizalmatlanságot ébresztett. Erotikus masszázsoknál szalonba járok, de itt most a szalon is ijesztett… A teljes masszázstörténet itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral, a szexterapeuta szerint. Szexuális játékok felnőtteknek, megengedettek? A szex, akárcsak [...]

Szexkütyük hatalmas élvezésekhez az online szexshop és Szexbolt választékból

Több mint három évtizede fedezünk fel új örömpontokat, bemutatjuk a felnőttipar legújabb innovációit, és hangulatot [...]

Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű [...]

Prosztata masszázs szexshopban kapható eszközzel a legjobb

A prosztata masszázs elsajátítása, segédeszköz használatával. Ha a nő szeretné masszírozni a prosztatát, ebben a [...]