Ökrös Szandra, Éden Szandra kikkel baszott

Éden Szandra négy híres focistával és két ismert énekessel is lefeküdt. Az egyik valóságshowból ismert szereplő most kitálal, az Aktívnak elárulta, hogy négy híres focistával és két szintén ismert énekessel találkozgatott már. A hat közéleti szereplő közül mindössze kettő volt csak szingli.

Állítása szerint, ha már körbeírná őket, akkor abból rögtön felismerhetőek lennének az említett férfiak, ezért ezt most még nem teszi. A legtöbbjükkel csak egyszer találkozott, de volt olyan is, akivel többször és olyan is, aki még mai napig keresi őt. Szandra kedvétől függ az, hogy megnevezi-e majd a férfiakat, annyit viszont még elárult, hogy egyszer sem pénzért szexelt, hanem csak élvezetből.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A férfi potencia karbantartása fontos, hogy sosem legyen gond a behatolás

A férfi libidó rejtély. Az emberi libidó rejtély a test számára. Valaki a szexuális vágyat [...]

Lehet szeretni egy dildót? Pálinkás Anett szerint is igen!

Lehet szeretni egy dildót? Az online szexshop internetes, diamond kategóriás sexshop webáruház dildó választékából egy [...]

Puha farkú férfiak és kis hímvesszők megmentője az Intim Center

A kis farkú férfiak és puha pöcsök megmentői vagytok, mondta egy vásárlónk, aki már sokadszorra [...]

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]