Rengeteg európai nőt kényszerítenek szexmunkára

Az Európai Uniónak (EU) nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a kényszermunka megoldására – hívja fel a figyelmet keddi közleményében a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO), amelynek becslése szerint csaknem 900 ezren dolgoznak kényszermunkásként az unió tagállamaiban.
Az ILO – az ENSZ szakosított szervezete – adatai szerint az EU-ban 880 ezren kényszermunkások – többségük uniós állampolgár -, 30 százalékuk szexuális kizsákmányolás áldozata.
A kényszermunka áldozatainak 58 százaléka nő – derül ki a közleményből. Az ILO kiemeli: a szexuális munkákra kényszerítettek többsége az Európai Unió tagállamainak valamelyikéből, illetve Közép- és Délkelet-Európából származik, de vannak latin-amerikai és ázsiai kényszermunkások is.
Beate Andrees – aki az ILO kényszermunka elleni küzdelemre létrehozott speciális akcióprogramjának vezetője – a közleményben kifejti: az Európai Unióban főként a mezőgazdaság, a háztartási munka, valamint az ipar és gyártás területén alkalmaznak kényszermunkásokat, akiket nem létező álláshelyekre kiírt, vonzó pályázatokkal csapnak be.
Az ILO emlékeztet arra, hogy bár az utóbbi években számos országgal – így például Portugáliával, Németországgal vagy Lengyelországgal – működött együtt a kényszermunka és a szexuális kizsákmányolás elleni harcban, további intézkedésekre van szükség. A nemzetközi szervezet szerint külön hangsúlyt kell fektetni a felismerésre, az elkövetők perbefogására, valamint arra, hogy a gazdasági válság miatt ne növekedjen az áldozatok száma – írja a HVG.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Valentin napra készül a lány… és te?

Erotikus társasjátékkal, szex társasjátékkal készülnek a legtöbben, hisz remek erotikus Valentin-napi ajándék. Ráadásul közös szórakozást nyújt, [...]

Szexshopban kapható szexuális segédeszközök, Intim Center vásárlási tanácsadás

Az Intim Center Szexshop Budapest belvárosi üzletének ajánlata, a vásárlók véleménye alapján válogatva. A termékeket [...]

Két lány közötti partnercsere, avagy mit motivál a dildó

Két lány között az úgynevezett férfi és női szerepek szinte kizárólag partnerfüggőek. És úgy cserélgetik [...]

A szexuális játékok férfiaknak segítenek, hogy szexistenek lehessenek

A férfiak öröme az intimitásban nagyon fontos dolog mind neki, mind neki. Ez segít megerősíteni [...]